Smykker til høreapparater

Tilbehør
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Viser 1–12 af 30 resultater

HEIMDALL’S smykker

HEIMDALL’S smykker til høreapparater er fra DEAFMETAL. De er innovativt designet, for at du kan bære dine høreapparater med stolthed. Personliggør dit udtryk med de mange muligheder fra DEAFMETAL.

DEAFMETAL er høreapparatsmykker, der får dig til at skinne

Nu kan du tilføje et personligt præg til dine høreapparater med specieldesignede høreapparatsmykker. I vores webshop finder du både øreringe, ørekæder og vedhæng fra den prisvindende smykkeforretning DEAFMETAL.

Høreapparater har ikke altid været små fikse apparater bag ørene, men efterhånden er de fleste høreapparater på markedet designmæssigt både diskrete og classy. Med et øresmykke kan du nu tilføje mere personlig stil og kant til dine høreapparater og skabe lige det selvsikre look du ønsker.

Transformer dine høreapparater – tilføj et smykke til dine høreapparater og skab dit eget look. Se udvalget af høreapparatsmykker:

Høresmykkerne er både æstetik og stil i moderigtigt design, men har også et praktisk design, da de mindsker risikoen for at du taber høreapparaterne. Med en speciel designet basisholder kan du koble dit individuelle udtryk på dine høreapparater.

En DEAFMETAL Holder er en silikone del, der bruges for at fastgøre smykket til høreapparatet og købes separat. Køb DEAFMETAL holder her

Høreapparatsmykkerne sælges som individuelt styks og ikke som par, da mange høreapparatbruger kun har et høreapparat.

Om DEAFMETAL

DEAFMETAL er er et smykkemærke, grundlagt i 2018 af den finske designer Jenni Ahtiainen. Jenny begyndte selv at lide af høretab og fik høreapparater i 2018. Det var ikke noget hun stolt viste frem, men så fik hun ideen til øresmykker til høreapparatbrugere. Hendes ambition er at høreapparatbrugere kan sætte deres personlige udtryk i spil sammen med deres høreapparater.

Jenni ønsker at bygge et netværk omkring høreudfordrede mennesker og styrke hver enkelt person til fuldt ud at udnytte sine unikke talenter, personlighed og livsperspektiv.

Hvis du har nogen spørgsmål omkring smykker til høreapparater, så tøv ikke med at kontakte HEIMDALL’S kundeservice på tlf. 89 805 505 eller via chatten – vi sidder klar til at hjælpe dig.

Indkøbskurv
Tilbehør
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Ved at trykke "Modtag guiden" tilmelder du dig HEIMDALL'S nyhedsbrev og giver samtykke til at vi må sende dig markedsføring om HEIMDALL'S produktsortiment via mail. Du kan altid afmelde dig igen i bunden af vores mails. Du accepterer samtidig betingelserne her og persondatapolitikken.

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse