Vi holder åbent hele sommeren og helt uden ventelister. Husk forudgående aftale før dit besøg. Ring til kundeservice på telefon 89 805 505.

Smykker til høreapparater

Tilbehør
Forbrugsvare type
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Viser 1–12 af 30 resultater

HEIMDALL’S smykker

HEIMDALL’S smykker til høreapparater er fra DEAFMETAL. De er innovativt designet, for at du kan bære dine høreapparater med stolthed. Personliggør dit udtryk med de mange muligheder fra DEAFMETAL.

DEAFMETAL er høreapparatsmykker, der får dig til at skinne

Nu kan du tilføje et personligt præg til dine høreapparater med specieldesignede høreapparatsmykker. I vores webshop finder du både øreringe, ørekæder og vedhæng fra den prisvindende smykkeforretning DEAFMETAL.

Høreapparater har ikke altid været små fikse apparater bag ørene, men efterhånden er de fleste høreapparater på markedet designmæssigt både diskrete og classy. Med et øresmykke kan du nu tilføje mere personlig stil og kant til dine høreapparater og skabe lige det selvsikre look du ønsker.

Transformer dine høreapparater – tilføj et smykke til dine høreapparater og skab dit eget look. Se udvalget af høreapparatsmykker:

Høresmykkerne er både æstetik og stil i moderigtigt design, men har også et praktisk design, da de mindsker risikoen for at du taber høreapparaterne. Med en speciel designet basisholder kan du koble dit individuelle udtryk på dine høreapparater.

DEAFMETAL Hylster

En DEAFMETAL Holder er en silikone del, der bruges for at fastgøre smykket til høreapparatet og købes separat. Køb DEAFMETAL holder her

Høreapparatsmykkerne sælges som individuelt styks og ikke som par, da mange høreapparatbruger kun har et høreapparat.

Smykker til høreapparater

Om DEAFMETAL

DEAFMETAL er er et smykkemærke, grundlagt i 2018 af den finske designer Jenni Ahtiainen. Jenny begyndte selv at lide af høretab og fik høreapparater i 2018. Det var ikke noget hun stolt viste frem, men så fik hun ideen til øresmykker til høreapparatbrugere. Hendes ambition er at høreapparatbrugere kan sætte deres personlige udtryk i spil sammen med deres høreapparater.

Jenni ønsker at bygge et netværk omkring høreudfordrede mennesker og styrke hver enkelt person til fuldt ud at udnytte sine unikke talenter, personlighed og livsperspektiv.

Hvis du har nogen spørgsmål omkring smykker til høreapparater, så tøv ikke med at kontakte HEIMDALL’S kundeservice på tlf. 89 805 505 eller via chatten – vi sidder klar til at hjælpe dig.

De mest stillede spørgsmål og svar omkring smykker til høreapparater.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål omkring Smykker til høreapparater.

Finder du ikke det du søger, eller ønsker du yderligere information, så er du altid velkommen til at kontakte HEIMDALL’S Kundeservice på telefon 89 805 505 eller på info@heimdalls.dk.

Du kan også trykke på knappen nedenfor og blive kontaktet af en hørespecialist.

FAQ Smykker til høreapparater

Ja, DEAFMETAL holderen er af silikone og kan udvide sig op til 7 gange og bruges på alle slags høreapparater bag øret.

Nej, smykkerne til høreapparater sælges stykvis og du skal derfor huske at bestille 2 stks, hvis du ønsker et sæt. du skal også huske 2 DEAFMETAL holdere.

Smykker til høreapparater fra DEAFMETAL ligger på en pris mellem 149-299 kroner og derudover skal du huske en DEAFMETAL holder til 79 kroner.

Ja, mange af smykkerne til høreapparater har en sikkerhedskæde som en del af smykkets design. Det er praktisk, når man for eksempel er bange for at tabe sin høreapparater.

Indkøbskurv
Tilbehør
Forbrugsvare type
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Få hjælp af vores hørespecialister

Du kan altid ringe til os på 89 805 505.

Hvordan ønsker du at blive kontaktet?

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse