Phonak høreapparater

Tilbehør
Forbrugsvare type
Formfaktor
Vis alle
BTE (bag-øret)
CROS
IIC (i-øret)
RIC (bag-øret)
Batteritype
Vis alle
Engangsbatterier (12)
Genopladelige batterier (26)
Fjernjustering
Vis alle
Ja (23)
Nej (4)
Prisklasse
Vis alle
Bronze (8)
Guld (10)
Sølv (9)
Pris

Viser 1–12 af 27 resultater

FAQ - Phonak

Ofte stillede spørgsmål og svar omkring Phonak høreapparater og HEIMDALL'S.

De nyeste høreapparater fra Phonak er Paradise serien, hvor det er Phonak Audéo Paradise, der er det nyeste RIC-høreapparat og føres i tre kategorier Phonak Audéo Paradise 90, Phonak Audéo Paradise 70 og Phonak Audéo Paradise 50

Det bedste høreapparat fra Phonak er Phonak Audéo Paradise 90. Det er et høreapparat til alle situationer og lydmiljøer. Phonak Audéo Paradise 90 giver dig en uforlignelig naturlig og blød lydkvalitet, samtidigt med at al tale bliver gengivet klart og tydeligt. Et helt unikt høreapparat, der nok er det høreapparat på markedet, der mest nøjagtigt kan tilpasses den enkeltes behov. Du får:

  • 10 automatiske lyttesituationer programmeret i Autosense OS.
  • Helt nøjagtig lydgengivelse i alle situationer.
  • Dynamic Noise Cancellation og Speech Enhancer – giver dig helt overlegen støjreduktion og talefremhævelse.
  • 20 frekvensbånd for nøjagtig tilpasning til alle høretab.

Hvilket høreapparat passer til mig, tænker du måske? Og det er et godt spørgsmål. Det høreapparat, der passer til dig, er det høreapparat, der dækker dit behov og giver dig den lyd, du foretrækker.

Dit valg skal du altså basere på hvilken livsstil du har og hvilke behov du har i forhold til at have en livsførelse, der er mindst muligt besvaret af dit høretab.

Det handler også om hvilke svære lydmiljøer du oftest befinder dig i, om du f.eks. ønsker et høreapparat, der er specielt god til streaming af lyd fra Tv’et eller et der giver dig en god lyd, når du er til koncerter eller ude og gå en tur i skoven.

Forskellen i de tre modeller af Phonak Audéo Paradise høreapparatserien ligger i hvor avanceret teknologien er i høreapparatet og dermed hvilke svære lydmiljøer høreapparatet fungerer bedst i.

Phonak Paradise 90

Dette Phonak høreapparat er det nyeste og bedste høreapparat til alle situationer og lydmiljøer. Det passer til dig, der ønsker lydkvalitet uanset om du er ude eller hjemme, om du er sammen med mange mennesker eller blot en enkel person. Det er særlig velegnet til dig, der ønsker en fremragende lydoplevelse til koncerter og i teatre mv.

Phonak Paradise 70

Et rigtig godt Phonak høreapparat til de fleste hverdagssituationer. Passer til dig der ønsker at høre bedre i daglige situationer og i mindre lyd udfordrende sammenhænge.

Phonak Paradise 50

Et godt Phonak høreapparat til rolige hverdagssituationer. Til dig, hvor det er samtaler i daglige situationer med en eller få personer, der er vigtige for dig at have god taleforståelse i.

Phonak Audéo Paradise høreapparaterne findes som RIC høreapparater (højtaler-i-øregangen) og fås med eller uden telespole.

Denne type høreapparat egner sig til både mild, moderat og svær hørenedsættelse.

Dette apparat placeres bag det ydre øre lige som BTE-høreapparater. Forskellen er, at højttaleren er placeret inde i øret i en øreprop adskilt fra resten af apparatet og forbundet via et kabel. Denne type høreapparat er normalt mindre, lettere og mere diskret end et BTE.

Phonak Audéo Paradise høreapparater findes både med almindelige batterier og med genopladelige Lithium-ion batterier. Batterier medfølger gratis til dit Phonak høreapparat og til de opladelige batterier koster en oplader kun 1000 kroner, når du er HEIMDALL’S kunde.

Phonak Audéo Paradise høreapparaterne er fra den nyeste og bedste høreapparatserie fra Phonak. Med deres avanceret teknologi og brugervenlighed er det bestemt et godt bud på et høreapparat, du vil kunne lide.

Mange ved dog ikke, at der er forskel på lydbilledet i de forskellige høreapparatmærker og det kan være en fordel at finde ud af, hvilket lydbillede du kan lide. For det bedste høreapparat er det høreapparat, du selv bedst kan lide.

 Choose Your Sound er den eneste digitale lydtest af høreapparater, der findes i verdenen. Den kan hjælpe dig med at vurdere, hvilke høreapparater du synes lyder bedst.

Læs mere om testen og tag den her

Vi forhandler de nyeste høreapparater fra Phonak, Phonak Audéo Paradise. Dine nye Phonak høreapparater koster for et sæt hos HEIMDALL’S:

PHONAK AUDÉO PARADISE 90 (2 stk) 18.999 kroner

PHONAK AUDÉO PARADISE 70 (2 stk) 14.999 kroner

PHONAK AUDÉO PARADISE 50 (2 stk) 10.999 kroner

Prisen på Phonak høreapparaterne er din egenbetaling efter offentligt tilskud er fratrukket. Prisen inkluderer 4 års garanti og service.

Som HEIMDALL’s kunde får du samme høje service og rådgivning og alle fordele inkluderet i din pris uanset hvilken priskategori, du køber dit høreapparat i. Link til fordelssiden

I din pris er høreprøve, konsultation og tilpasning/justering, service og fuld tryghedsgaranti i 4 år inkluderet i prisen.

Phonak høreapparater

Phonak er en af de førende producenter på markedet for høreapparater og leverer altid kvalitetsstærke høreløsninger med ny og forbedret teknologi.

Med den nyeste serie af Phonak høreapparater, Phonak Audéo Paradise, er Phonak særlig kendt for den innovative teknologi, de har udviklet til disse høreapparater. Selvom Phonak Audéo Paradise er et meget avanceret høreapparat, er det bygget til at betjening og brug skal være så simpelt og intuitivt som overhovedet muligt.

Det er operationssystemet AutoSense OS 4.0, der kan genkende hvilken situation du befinder dig, og derfor selv vælger de korrekte indstillinger, der passer til dit behov i den aktuelle situation

Vi handler de nyeste modeller Phonak Audéo Paradise 90, Phonak Audéo Paradise 70 og Phonak Audéo Paradise 50. De findes som RIC-høreapparater, dvs. som højtaler-i-øregangen typen (Reciever-in- canal) og både med almindelige batterier eller med genopladelige batterier.

Phonak Audéo Paradise høreapparater har direkte opkobling til iOS og Android enheder og fås også med indbygget telespole.

Du er altid velkommen til at ringe til os eller bestille en telefonisk konsultation, hvis du har brug for hjælp med de mange spørgsmål, der typisk kan vise sig, når du skal vælge nye høreapparater:

  • Hvilket Phonak høreapparat er bedst?
  • Kan jeg få de samme Phonak høreapparater i det offentlige?
  • Kan Phonak høreapparater klare mine behov og krav?

Du kan finde svar på flere af dine spørgsmål under Phonak FAQ’en.

Hvem er Phonak?

Phonak er et schweizisk selskab grundlagt i Lausanne i 1947.

I 2007 blev Phonak en del af Sonova koncernen, der er verdens største koncern inden for høreteknologi og høreomsorg.

Sonova koncernen har flere forskellige høreapparatsbrands, Phonak, Unitron og Hansaton. De ejer også
Advanced Bionics, der laver Cochlear implantater til de brugere hvor høreapparater ikke længere er kraftige nok. Advanced Bionics blev en del af Sonova i 2009.

Phonak Communications er Sonovas selskab, der udvikler teknologi til kommunikationsudstyr.
Det er både avancerede kommunikationssystemer til brancher uden for høreområdet, men også de Roger systemer som mange høreapparatsbrugere anvender til f.eks. undervisning eller på arbejdspladsen.

Læs mere om Phonak høreapparater her.

Indkøbskurv
Tilbehør
Forbrugsvare type
Formfaktor
Vis alle
BTE (bag-øret)
CROS
IIC (i-øret)
RIC (bag-øret)
Batteritype
Vis alle
Engangsbatterier (12)
Genopladelige batterier (26)
Fjernjustering
Vis alle
Ja (23)
Nej (4)
Prisklasse
Vis alle
Bronze (8)
Guld (10)
Sølv (9)
Pris

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse