Tilbehør til høreapparater

Mærke
GN Resound
Oticon
Phonak
Signia
Widex
Tilbehør
Vis alle
Fjernbetjening (1)
Oplader (12)
Trådløs mikrofon (6)
TV-Streamer (5)
Farver
Type
Pris

Viser 1–12 af 26 resultater

Tilbehør til høreapparater

Her kan du få et overblik over hvilket trådløst udstyr, der passer til dit høreapparat.

De fleste høreapparater er udviklet med teknologi, der forbedrer høreevnen i udfordrende lydmiljøer. I nogle tilfælde kan man forbedre hørelsen endnu mere med trådløst tilbehør, der giver ekstra fordele og hjælp i nogle specifikke situationer.

Selvom dine høreapparater er nogle år gamle, så kan du ofte anvende det nye trådløse tilbehør. Du kan også altid tilkøbe trådløst tilbehør, der passer til dine høreapparater, hvis dit hørebehov ændrer sig med tiden

Helt overordnet inddeler man trådløst tilbehør til høreapparater i forskellige kategorier:

Både PhonakWidexSigniaOticon og ReSound har deres helt eget unikke trådløse tilbehør, der passer til netop deres høreapparater.

Du kan finde specifikt tilbehør til netop dine høreapparater her i webshoppen. Brug filtreringsmulighederne eller søg specifikt på den ønskede vare.

Fjernbetjeninger

De fleste høreapparater kan du betjene via en app på din smartphone.
Foretrækker du at betjene dine høreapparater på en anden måde, kan en fjernbetjening være en god løsning til dig.

Med en fjernbetjening kan du let og diskret betjene dine høreapparater og for eksempel skifte mellem dine brugerprogrammer fra din app.

Det er også en god løsning med en fjernbetjening, hvis dine høreapparater ikke er kompatible med din mobiltelefon. Du kan justere både lydstyrken i dine høreapparater og tænde og slukke helt for lyden.

Trådløse mikrofoner

Trådløse mikrofoner til høreapparater giver dig muligheden for at kunne forstå tale bedre, både på afstand og i støjende situationer.

En trådløs mikrofon placeres på din samtalepartner, og mikrofonen sender nu talen direkte ind i dine høreapparater.

Nogle trådløse mikrofoner kan også bruges som bordmikrofon, hvis du for eksempel er til et møde og har brug for at høre flere mennesker tydeligere

Trådløse mikrofoner vil ofte have en masse funktioner indbygget, Volume knap og mute knap og Bluetooth opkobling til mobiltelefoner, Pc’er og andre direkte lydindgange, så der også kan opkobles andre eksterne lyd kilder som f.eks. tv eller stereoanlæg.

TV-Streamere

En TV-streamer til dine høreapparater forbedrer lyden fra dit TV på flere punkter og kan f.eks. afhjælpe en dårlig og utydelig lyd i tv-udsendelser og serier eller hvis dine højtalere i dit TV ikke er gode til at give præcis, fyldig og nøjagtig gengivelse af tale.

Med en TV-streamer sendes lyden fra dit TV direkte ind i dine høreapparater og du opnår derfor en fremragende taleforståelse, samtidigt med at lyden bliver både fyldig og klar.

Opladere

Der findes flere forskellige opladere til høreapparater med genopladelige batterier. Se alle de nyeste opladestationer og find den oplader, der passer til dine høreapparater og din livsstil.

Som bruger af genopladelige høreapparater kan det være en rigtig god idé at have mere end én oplader. For eksempel have en ekstra lader i sommerhuset, på arbejdspladsen eller i din rejsetaske.

Shopping Cart
Mærke
GN Resound
Oticon
Phonak
Signia
Widex
Tilbehør
Vis alle
Fjernbetjening (1)
Oplader (12)
Trådløs mikrofon (6)
TV-Streamer (5)
Farver
Type
Pris

START TESTEN HER

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse