Find det høreapparat, der passer dig

Tinnitus høreapparat

Høreapparater mod tinnitus

Tinnitus høreapparater

HEIMDALL’S forhandler de bedste tinnitus høreapparater fra Oticon, Phonak, ReSound, Widex og Signia.

Læs mere om de fem store høreapparatmærkers måde at afhjælpe tinnitus på nedenfor og bliv klogere på dine muligheder. 

 • Oticon Tinnitus høreapparater 
 • Phonak Tinnitus høreapparater 
 • Signia Tinnitus høreapparater 
 • Resound Tinnitus høreapparater 
 • Widex Tinnitus høreapparater 

Husk at du altid kan få hjælp af HEIMDALL’S hørespecialister, til at finde lige netop de høreapparater, der er de rigtige for dig. 

Tinnitus høreapparat priser

Alle høreapparatmærker har 3 forskellige teknologiske udgaver af deres nyeste høreapparater og vi har inddelt dem i samme simple priskategori uanset mærke:

 • Bronze Premium høreapparater 13.999 kroner/sæt
 • Sølv Premium høreapparater 17.999 kroner/sæt
 • Guld Premium høreapparater 21.999 kroner/sæt. 

Prisen er din egenbetaling for to høreapparater, når regionens tilskud er trukket fra. Prisen er før eventuelt tilskud fra ‘Danmark’ og kommunen (Helbredstillæg). 

Prisberegner høreapparater hos HEIMDALL'S

Tinnitus høreapparater Oticon

Oticon Tinnitus SoundSupport™ findes i en bred vifte af Oticons nyere høreapparater. 
Den indbyggede lydgenerator i Oticons høreapparater tilbyder brugere med tinnitus, en lang række lindrende lyde, der kan modvirke tinnitus. 

Tinnitus lydgeneratoren kan både generere bredbåndslyde såsom hvid støj, rød støj og lyserød støj, men også dynamiske og havlignende lyde, der har en positiv effekt i forhold til at lindre tinnitus. 

Oticon tinnitus høreapparater afhjælper og lindrer din tinnitus

Tinnitus høreapparater Phonak

Phonak Tinnitus balancefunktionen er tilgængelig i mange af de nyere høreapparater fra Phonak.
Den benytter sig af traditionelle typer af maskeringstøj til at overdøve din tinnitus.
Både hvid støj, lyserød støj samt en støj der genereres om tilpasses høretabet kan aktiveres i høreapparatet.

I MyPhonak appen kan du selv regulere intensiteten af maskeringsstøjen.

Tinnitus høreapparater Widex

I modsætning til de traditionelle tinnitus maskeringslyde, som hovedsageligt er variationer af støj, bruger Widex deres helt unikke ZEN-lyde, som er designet til at få dig til at abstrahere fra din tinnitus ved hjælp af musiklignende fraktaltoner.

Widex Tinnitus løsning ZEN fås i de fleste af Widex høreapparater og tilbydes i mange variationer. Sammen med din hørespecialist afprøves hvilken zen-lyd, der bedst afhjælper din tinnitus.

Widex tinnitus høreapparater afhjælper og lindrer din tinnitus
Signia høreapparater afhjælper og lindrer din tinnitus

Tinnitus høreapparater Signia

Signias høreapparater tilbyder hele tre strategier til at modvirke og lindre tinnitus.

Klassisk maskeringsstøj som skaber en blid supplerende lyd, som blandes med tinnituslyden og hjælper dig til at distrahere fra din tinnitus.
Ocean wave teknologien som er inspireret af lydene fra havet, giver en terapeutisk og beroligende lytteoplevelse der modvirker den stress der kan være forbundet med tinnitus.

Som de eneste på markedet har Signia en helt unik ”Notch terapi” som i nogle tilfælde giver en komplet afhjælpning af tinnitus. Hjernen lærer at abstrahere fra tinnitus, over en længere periode, hvilket kan muliggøre et liv uden tinnitus.

Tinnitus høreapparater ReSound

ReSounds Tinnitus Sound generator tilbyder 6 forskellige tinnitusterapi lyde der lindrer og modvirker tinnitus. Lydende er moduleret efter havlyde, som med en blid brusen lærer din hjerne at abstrahere fra din tinnitus.

ReSound tilbyde også deres tinnitus relief-app, hvor du selv kan vælge og skabe en lang række maskeringslyde. Tinnitus relief-appen streamer de valgte maskeringslyde til dit høreapparat, og giver dig muligheden for selv at tage kontrol over din tinnitus

ReSoun one
Tinnitus høreapparater og Signia app til lydstreaming og fjernbetjening

Hvad hjælper mod tinnitus?

Man kan også benytte sig af anden lydterapi til tinnitus behandling, som har vist sig at have positive effekter i flere tilfælde. Fælles for de  behandlingsmetoder og -teknikker fra enten høreapparatindstillinger eller fra apps er, at de forsøger at ‘snyde’ hjernen, så den ikke fokuserer på støjen.

Med lindrende lyde fra app’en er formålet, at man ved at arbejde aktivt på at fokusere på andre lyde, kan mindske genen fra tinnitussen og med tiden vil gøre den mindre belastende.

ReSound Relief app

ReSound Relief app kan hjælpe med at lette det ubehag eller den stress som tinnitus ofte medfører. Appen kan anvendes af alle, man behøver ikke at være høreapparatbruger. Man skal blot have en mobil eller tablet og  et Bluetooth/trådløse headset til anvendelse af ReSound Relief app

Hvordan kan høreapparater afhjælpe tinnitus?

Mere end 800.000 danskere døjer med nedsat hørelse. Den nedsatte hørelse kan ofte forstærke tinnitus, også selvom der blot er tale om et mindre høretab. Et godt udgangspunkt for at finde årsagen til tinnitus kan derfor være at få lavet en høretest for at se, om det skyldes et høretab. I dette tilfælde kan ens tinnitus afhjælpes med det rette høreapparat.

Høreapparatet forstærker de lyde, man er omgivet af og kan hermed mindske kontrasten mellem lydene fra ens omgivelser og tinnitussen – jo bedre hjernen opfanger andre lyde, desto mindre vil generne fra tinnitussen påvirke hverdagen.

Bliv kontaktet af en hørespecialist

Hos HEIMDALL’S møder du nogle af landets bedste hørespecialister, og vi vil med glæde hjælpe dig med at finde de helt rigtige høreapparater

June
Hørespecialist, HEIMDALL'S

FAQ - Tinnitus høreapparater

De mest stillede spørgsmål og svar omkring Tinnitus høreapparater.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål omkring tinnitus høreapparater.

Finder du ikke det du søger, eller ønsker du yderligere information, så er du altid velkommen til at kontakte HEIMDALL’S Kundeservice på telefon 89 805 505 eller på info@heimdalls.dk.

Du kan også trykke på knappen nedenfor og blive kontaktet af en hørespecialist.

Der findes ikke en høreapparat type, der er bedre end de andre til tinnitus maskering. Men typisk findes der én høreapparat model, som passer dig bedre end de andre. Det er derfor helt individuelt, hvad der fungerer bedst 

Det er vigtigt at du vælger et høreapparat, der selvfølgelig understøtter dine høretekniske udfordringer bedst muligt og samtidig har alle de nødvendige funktionaliteter, der gør din hverdag nem og bekvem.

Er du i tvivl om hvilke høreapparater der er bedst for dig? Så kontakt vores kundeservice på telefon 89 805 505 eller på info@heimdalls.dk.

Det er individuelt, hvilket høreapparat der passer bedst til dig. Derfor vil vi meget gerne hjælpe dig, så du er sikret at finde det høreapparat der lige netop hjælper dig.

Du kan eventuelt starte med at tage vores online høretest eller booke tid til en telefonisk konsultation. Efter du har taget vores høretest ringer vi til dig, og gennemgår dit resultat.

Her vil du få muligheden for at booke en tid til en gratis høreprøve. Her vil vores hørespecialist tale med dig om din situation, hvad du føler du har brug for og resultatet af høreprøven. Sammen vil I finde det helt rigtige høreapparat, som passer til dig og dine behov. Det er også her, at dit høreapparat bliver individuelt tilpasset til dig.

Prisen på et høreapparat afhænger ofte af kvaliteten.

Der er ikke nødvendigvis kvalitetsmæssige forskelle på de forskellige typer imellem, men alle typer findes oftest i forskellige kvalitetstrin,

Hos HEIMDALL’S forhandler vi 3 forskellige teknologiske kvalitetstrin i de fleste af vores typer af de nyeste og bedste høreapparater.

De har alle indstillinger og teknologi, der kan afhjælpe tinnitus.

Prisen varierer fra 13.999 kroner for et sæt til 21.999 kroner for et sæt.

Hos os vil vi gerne gøre det enkelt og give dig en fair pris. Derfor har vi overordnet tre priskategorier. Under hver kategori finder du flere forskellige høreapparater, så du helt selv kan bestemme dit høreapparat.

Du kan betale for dit høreapparat på én gang eller dele betaling op, så du betaler et lavt månedligt beløb. Læs mere og se vores aktuelle priser på høreapparater her.

Der findes som nævnt 2 typer af høreapparater. Den i-øret og dem bag-øret. De fem store producenter, der fremstiller høreapparater er Oticon, Phonak, ReSound, Signia og Widex.

Det er helt normalt efterhånden også at typeinddele høreapparater udfra deres funktion eller teknologi specifikation eller udfra anden evne eller egenskab.

Typerne kan hedde:

 • Livsstil høreapparater
 • Bluetooth høreapparater
 • Usynlige høreapparater
 • Tinnitus høreapparater
 • Mikro høreapparater

 

 

Indkøbskurv

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse