Vi holder åbent hele sommeren og helt uden ventelister. Husk forudgående aftale før dit besøg. Ring til kundeservice på telefon 89 805 505.

Safety Rings

Tilbehør
Forbrugsvare type
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Viser alle 5 resultater

Safety Rings – Flotte sikkerhedsringe til høreapparater

HEIMDALL’S smykker til høreapparater er f.eks. Safety Rings til høreapparater fra DEAFMETAL. De er innovativt designet, for at du kan bære dine høreapparater med stolthed. Personliggør dit udtryk med et flot høreapparatsmykke fra DEAFMETAL.

Sikkerhedsringe fra DEAFMETAL

  • Personliggør dine høreapparater
  • Skab dit look med unikt design
  • Transformer dit høreapparat til et høresmykke

 

Safety Rings er flotte øreringe (ikke piercing) fra DEAFMETAL til høreapparater. De er designet til at blive brugt som sikkerhedsring og er nemme at anvende. Du sætter blot høresmykket rundt om dit øre og fæstner det til DEAFMETAL Holderen, som beskytter dine høreapparater sikkert mod at falde af og blive væk.

Udvalget af sikkerhedsringe vi tilbyder fra DEAFMETAL indeholder Safety Rings med 1 eller 2 ringe og i sølv og forgyldt sølv.

Med en DEAFMETAL Holder kan du koble dit individuelle udtryk på dine høreapparater.

En DEAFMETAL Holder er en silikone del, der bruges for at fastgøre smykket til høreapparatet. Den medfølger ikke i prisen, men købes separat. Køb DEAFMETAL holder her

Alle Safety Rings består af to dele: En DEAFMETAL Holder, der er en silikone del, der er fastgjort til høreapparatet og bruges for at fastgøre smykket til høreapparatet. og den anden del, der er selve høresmykket, der skal fastgøres til dit øre.

Alle DEAFMETAL smykker sælges stykvis og ikke i sæt, da en del mennesker kun bruger ét høreapparat.

Hvis du har nogen spørgsmål omkring smykker til høreapparater, så tøv ikke med at kontakte HEIMDALL’S kundeservice på tlf. 32 72 09 95 eller via chatten – vi sidder klar til at hjælpe dig.

Indkøbskurv
Tilbehør
Forbrugsvare type
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse