Safety Chains

Tilbehør
Forbrugsvare type
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Viser alle 8 resultater

Safety Chains – Flotte sikkerhedskæder til høreapparater

HEIMDALL’S smykker til høreapparater er f.eks. Safety Chains til høreapparater fra DEAFMETAL. De er innovativt designet, for at du kan bære dine høreapparater med stolthed. Personliggør dit udtryk med et flot høreapparatsmykke fra DEAFMETAL.

Sikkerhedskæder fra DEAFMETAL

  • Personliggør dine høreapparater
  • Skab dit look med unikt design
  • Transformer dit høreapparat til et høresmykke

Safety Chain er flotte sikkerhedskæder fra DEAFMETAL til høreapparater. De er designet til at blive brugt med dine egne yndlingsøreringe! Sikkerhedskæder er nemme at sætte i dine øreringe, og de holder dine høreapparater sikkert mod at falde af og blive væk.

Udvalget af sikkerhedskæder vi tilbyder fra DEAFMETAL indeholder Safety Chains af forskellige længder og stilarter af sølv og forgyldt sølv sikkerhedskæder.

Med en DEAFMETAL Holder kan du koble dit individuelle udtryk på dine høreapparater.

En DEAFMETAL Holder er en silikone del, der bruges for at fastgøre smykket til høreapparatet. Den medfølger ikke i prisen, men købes separat. Køb DEAFMETAL holder her

Alle Safety Chains består af to dele: En DEAFMETAL Holder, der er en silikone del, der er fastgjort til høreapparatet og bruges for at fastgøre smykket til høreapparatet. og den anden del, der er selve høresmykket, der skal fastgøres til din egen yndlings ørering

Alle DEAFMETAL smykker sælges stykvis og ikke i sæt, da en del mennesker kun bruger ét høreapparat.

Hvis du har nogen spørgsmål omkring smykker til høreapparater, så tøv ikke med at kontakte HEIMDALL’S kundeservice på tlf. 89 805 505 eller via chatten – vi sidder klar til at hjælpe dig.

Indkøbskurv
Tilbehør
Forbrugsvare type
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse