Signia høreapparater

Tilbehør
Forbrugsvare type
Formfaktor
Vis alle
CIC (i-øret)
CROS
IIC (i-øret)
ITE (i-øret)
RIC (bag-øret)
Batteritype
Vis alle
Engangsbatterier (9)
Genopladelige batterier (13)
Fjernjustering
Vis alle
Ja (14)
Nej (5)
Prisklasse
Vis alle
Bronze (6)
Guld (7)
Sølv (6)
Pris

Viser 1–12 af 19 resultater

FAQ - Signia

Ofte stillede spørgsmål og svar omkring Signia høreapparater og HEIMDALL'S.

Signias nye model hedder Signia Pure AX.

AX står for Augmented Xperience og er Signias nyeste generation, der erstatter Signia Pure Xperience, som ellers har været deres markedsledende høreapparat siden 2019.

Et avanceret høreapparat bearbejder lyden på en helt anden måde i et udfordrende lydmiljø, end et høreapparat med gammel teknologi gør – og leverer dermed et helt andet resultat.

Det mest avanceret høreapparat fra Signia er Signia Augmented Xperience 7, og vi kan derfor godt tillade os, at kalde det for det bedste høreapparat fra Signia.

Du får:

  • Udvidet båndbredde til 12 khz giver en fantastisk lydkvalitet.
  • 5 niveauer af Speech Clarity for fremragende taleforståelse i alle situationer.
  • 20 frekvensbånd for perfekt tilpasning til de alle høretab.

Ligesom med mange andre ting i livet, så varierer vores personlige præferencer. Vi har forskellig smag og forskellige behov. Derfor skal det høreapparat du vælger, være et høreapparat, der dækker dit behov og giver dig den lyd du foretrækker.

Måske har du et aktivt erhervsliv med masser af møder og har brug for et høreapparat, der teknologimæssigt kan præstere godt i lokaler med mange mennesker. Det kan også være at du ønsker et høreapparat, der er specielt god til streaming af lyd fra Tv’et eller et der giver dig en god lyd, når du er til koncerter eller ude og gå en tur i skoven.

Det er dine behov og dit valg. Signia kan tilbyde høreapparater til alle slags udfordrende lydmiljøer

Forskellen på Signia AX høreapparaterne ligger i, hvor avanceret teknologien er i høreapparatet og hvilke svære lydmiljøer høreapparatet fungerer bedst i.

Signia Augmented Xperience 7

Dette Signia høreapparat er det nyeste og bedste høreapparat til alle situationer og lydmiljøer. Det er udviklet til dig, der ikke vil gå glip af de store begivenheder i livet og ønsker god lydkvalite,t uanset om du er udendørs, i bilen, til middagsselskab eller derhjemme med en ven eller partner.

Signia Augmented Xperience 5 

Et rigtig godt Signia høreapparat til de fleste hverdagssituationer. Passer til dig, der ønsker at høre bedre i daglige situationer og i selskaber med enkelte personer. Er også velegnet til samtaler med flere.

Signia Augmented Xperience 3 

Et godt høreapparat til rolige hverdagssituationer. Det er til dig, der vil kommunikere med én eller få personer i daglige situationer – og høre det, der betyder noget.

Signia høreapparaterne findes både som i-øret og som bag-øret model.

Bag øret høreapparat

Bag øret høreapparat sidder diskret bag øret, hvor selve mikrofonen opfanger lyde og sender dem ind i dit øre gennem en tynd receiver slange, der løber fra toppen af dit øre. Denne type høreapparat passer til alle typer nedsat hørelse.

I-øret høreapparat

I-øret høreapparat tilpasses så pasformen er specifik til dig. Høreapparatet er placeret direkte i din øregang og fås i mange forskellige farver. Denne type høreapparat passer til moderate høretab og er meget diskret. Det er dog ikke alle, der bryder sig om at have høreapparatet inde i selve øregangen.

Signia AX høreapparater findes både med almindelige batterier og med genopladelige batterier. Batterier medfølger gratis til dit Signia høreapparat og en oplader til dine høreapparater med genopladelige batterier koster kun 1000 kroner, når du er HEIMDALL’S kunde

’Choose Your Sound’ er en online lydtest, hvor du kan afprøve og opleve forskellen på lyden fra forskellige høreapparater.

Det anbefaler vi altid at du gør, hvis du er i tvivl om, hvilket høreapparat du kunne tænke dig at købe.

Spørgsmålet om Signia er det bedste høreapparat for dig, handler om i hvilken grad du kan lide lyden fra Signias høreapparater.

Der er mange der ikke ved, at lyden er forskelligt fra høreapparatmærke til høreapparatmærke og at det bedste høreapparat for dig, er det høreapparat, der giver dig den lyd du ønsker.  

Choose Your Sound’ er den eneste gratis online test, hvor du kan teste forskellige høreapparater i forskellige lydmiljøer og finde ud af hvilket høreapparat, du synes er bedst.

Læs mere om testen og tag den her

Vi forhandler de nyeste modeller af Signia høreapparater; Signia Augmented Xperience modellerne. Prisen hos HEIMDALL’S for et sæt er:

SIGNIA AUGMENTED XPERIENCE 7 (2 stk) 18.999 kroner

SIGNIA AUGMENTED XPERIENCE 5 (2 stk) 14.999 kroner

SIGNIA AUGMENTED XPERIENCE 3 (2 stk) 10.999 kroner

Priserne er din egenbetaling efter offentligt tilskud er fratrukket. Prisen inkluderer 4 års garanti, udvidet tryghedsgaranti og al service.

Som HEIMDALL’s kunde får du samme høje service og rådgivning og alle fordele inkluderet i din pris,uanset hvilken priskategori, du køber dit høreapparat i. 

I din pris er høreprøve, konsultation og tilpasning/justering, service og fuld tryghedsgaranti i 4 år inkluderet i prisen.

Signia høreapparater

Signia er blandt de største producenter på markedet for høreapparater og har til deres Signia Augmented Xperience høreapparater udviklet en ny og forbedret teknologi. Signia AX høreapparater tilbyder en udvidet lytteoplevelse, da høreapparaterne er udviklet med akustik- og bevægelsessensorer. Disse sensorer opfanger, hvor du er og hvad du laver – og skaber en naturlig og klar lyd i dine ører.

Signia var tidligere kendt som Siemens høreapparater. Signia er nu i koncernfælleskab med den danske høreapparatsproducent Widex. Vi handler de nyeste modeller af Signia hos HEIMDALL’S og i vores webshop finder du høreapparater Signia Augmented Xperience 7, Signia Augmented Xperience 5 og Augmented Xperience 3 og diverse tilbehør til flere forskellige Signia høreapparater.

Signia høreapparaterne findes som RIC-høreapparater, dvs. som højtaler-i-øregangen typen (Reciever-in- canal). De findes også som i-øret model og både med almindelige batterier eller med genopladelige batterier og i flere forskellige farver.

De er kompatible med iPhones og har en stor brugervenlighed.

Du kan læse mere om Signia høreapparater og de enkelte udgaver ved at klikke ind på varen.

Du er altid velkommen til at ringe til os eller bestille en telefonisk konsultation, hvis du har brug for hjælp med de mange spørgsmål, der typisk kan vise sig, når du skal vælge nye høreapparater:

  • Hvilket Signia høreapparat er bedst?
  • Kan jeg få den samme Signia model i det offentlige?
  • Kan Signia høreapparater klare mine behov og krav?

Du kan også finde flere svar på dine spørgsmål under Signia FAQ’en.

Hvem er Signia

Signia var tidligere kendt som Siemens høreapparater. Signia er nu i koncernfælleskab med den danske høreapparatsproducent Widex.

WS Audiology, der har hovedkontor i Lynge, har udover Widex og Signia flere andre høreapparatsmærker i folden. Det er bl.a.  de mindre kendte mærker som Rexton og Coselgi.
WS Audiology fokuserer ikke kun på at producere høreapparater, de ejer også rigtigt mange høreklinikker verden over.

Med Over 11.000 ansatte og med repræsentation i over 125 lande er WS Audiology en af de helt store høreapparatsproducenter.

Læs mere om Signias høreapparater her.

Indkøbskurv
Tilbehør
Forbrugsvare type
Formfaktor
Vis alle
CIC (i-øret)
CROS
IIC (i-øret)
ITE (i-øret)
RIC (bag-øret)
Batteritype
Vis alle
Engangsbatterier (9)
Genopladelige batterier (13)
Fjernjustering
Vis alle
Ja (14)
Nej (5)
Prisklasse
Vis alle
Bronze (6)
Guld (7)
Sølv (6)
Pris

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse