Øreringe

Tilbehør
Forbrugsvare type
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Viser alle 10 resultater

Øreringe fra DEAFMETAL

HEIMDALL’S sælger høreapparatsmykker. Feks. øreringe til høreapparater fra DEAFMETAL. De er innovativt designet, for at du kan bære dine høreapparater med stolthed. Personliggør dit udtryk med et flot høreapparatsmykke fra DEAFMETAL.

Øreringe som høreapparatsmykker

  • Personliggør dine høreapparater
  • Skab dit look med unikt design
  • Transformer dit høreapparat til et høresmykke

Øreringene er stiligt smykkedesign, men har også et praktisk design, da de mindsker risikoen for at du taber høreapparaterne. Med en DEAFMETAL Holder kan du koble dit individuelle udtryk på dine høreapparater.

En DEAFMETAL Holder er en silikone del, der bruges for at fastgøre smykket til høreapparatet. Den medfølger ikke i prisen, men købes separat. Køb DEAFMETAL holder her

Alle høreapparatsmykker består af to dele: En DEAFMETAL Holder, der er en silikone del, der er fastgjort til høreapparatet og bruges for at fastgøre smykket til høreapparatet. og den anden del, der er selve høresmykket, der skal fastgøres til holderen og som ørering.

Alle DEAFMETAL smykker sælges stykvis og ikke i sæt, da en del mennesker kun bruger ét høreapparat.

En enkelt ørering som høresmykke

En ørering er et personligt ornament, der bæres i eller nedhængt fra øret, sædvanligvis ophængt ved hjælp af en ring eller krog, Lysten til at dekorere eller ændre ørets udseende ser ud til at være universel. I almindelighed bruger mange det at bære øreringe i par, men gennem historien og igen den dag i dag, er det at bære en enkelt ørering meget in. Den enkelte ørering var især populær i Europa under renæssancen og barokken.

Hvis du har nogen spørgsmål omkring smykker til høreapparater, så tøv ikke med at kontakte HEIMDALL’S kundeservice på tlf. 89 805 505 eller via chatten – vi sidder klar til at hjælpe dig.

Indkøbskurv
Tilbehør
Forbrugsvare type
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse