Find det høreapparat, der passer dig

Usynlige høreapparater

høreapparatmærker

Små usynlige høreapparater

De usynlige høreapparater er små høreapparater, der sidder diskret i dit øre og forbedrer din hørelse på bedst mulige naturlige vis.

Den rigtige betegnelse for usynlige høreapparater er I-øret høreapparater også kaldet ITE (in-the-ear) høreapparater. De findes hos HEIMDALL’S i flere modeller fra alle de største  producenter.

Prisen for usynlige høreapparater er mellem 13.999 kroner og 21.999 kroner for et sæt. Det er egenbetalingen, når det offentlige tilskud er fratrukket.

Her på siden kan du læse mere om de populære i-øret høreapparater. 

De bedste usynlige høreapparater

Hos HEIMDALL’S Hørecenter kan du få usynlige høreapparater fra de 5 største producenter af høreapparater. 

  • Custom Made by ReSound
  • Oticon Own
  • Phonak Virto
  • Signia Insio
  • Widex Moment CIC
Oticon Own Invisible-In-Canal (IIC) Black

I-øret mikro høreapparater

IIC-høreapparater

Invisible-in-canal (IIC) høreapparater er de mindste høreapparater, der findes. Denne type micro høreapparat designes og formstøbes individuelt, så det passer til at sidde helt inde i din øregang. Den personlige tilpasning gør dem meget diskrete og næsten usynlige for dem omkring dig.

Invisible-in-the-canal (IIC) høreapparater består ligesom almindelige høreapparater af de 5 kernekomponenter: Mikrofon, forstærker, mikrochip, højttaler og et batteri.

Usynlige høreapparater

CIC-høreapparater

Denne høreapparatsmodel er også et i-øret høreapparat, der sidder inde i selve øret. De er normaltvis også formstøbte,men fås også preproduceret med 4 forskellige størrelse af domes til høreapparater, hvilket betyder at de kan sidde rigtig godt i dit øre og ikke falde ud.

Usynlige høreapparater der er små høreapparater meget diskrete
Camofleret høreapparater som earpods

Moderne i-øret høreapparater

Den sidste nye model fra Signia hedder er et moderne i-øret høreapparater. Det sidder også inde i selve øret, men istedet for at være usynligt, er det designet til at ligne moderne airpods – og ingen vil tænke at det er høreapparater. Er beregnet til milde til moderate høretab.

Usynlige høreapparater - fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Hvad er et usynligt høreapparat?

Et usynligt høreapparat er et lille diskret høreapparat, der sidder inde i øret.

Traditionelle høreapparater sidder bag øret og har en receiver slange med en prop, der går ind i dit øre. Høreapparatets mikrofon, der sidder i selve ”skallen”, sidder altså bag øret.

Modsat disse BTE-høreapparater indeholder ITE-høreapparater alle dets komponenter inde i skallen. Der er intet placeret bag øret, og der er ikke placeret nogen øresnegl i åbningen af øregangen, hvilket ville forhindre lyden i at komme naturligt ind i dit øre.

Hos HEIMDALL’S kan du finde de bedste i-øret høreapparater. Vi forhandler flere forskellige små, næsten usynlige i-øret høreapparater og vi vil derfor altid kunne finde et diskret høreapparat, der passer lige netop dig.

Hvilket høreapparat passer dig?

Høreapparater fås i dag i et væld af forskellige diskrete designs

Høretabet har dog stor indflydelse på, hvilken type høreapparat, man kan bruge og derfor er det vigtigt, at du taler med en professionel hørespecialist omkring sit valg af høreapparater ud fra behov og høretab.  

June E. Fjord
Hørespecialist hos HEIMDALL'S

FAQ - Usynlige høreapparater

De mest stillede spørgsmål og svar omkring usynlige høreapparater.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål omkring usynlige høreapparater.

Finder du ikke det du søger, eller ønsker du yderligere information, så er du altid velkommen til at kontakte HEIMDALL’S Kundeservice på telefon 89 805 505 eller på info@heimdalls.dk.

Du kan også trykke på knappen nedenfor og blive kontaktet af en hørespecialist.

Hos HEIMDALL’S kan du få usynlige høreapparater fra alle de 5 største producenter

Du kan finde et udvalg i vores webshop og du kan kontakte os for at høre mere specifikt ind til hvilket specielt diskrete høreapparat du kunne ønske.

Oticon Own

Phonak Virto

ReSound Custom Made

Signia Active Pro

Widex MOMENT CIC

Ja, der er forskel på usynlige høreapparater. Det rigtige navn er i-øret høreapparater, og det som de har til fælles er, at de sidder langt inde i dit øre og ikke har et “hus” bag ved dit øre.

Der er forskel på teknologien i de små i-øret høreapparater og der er også forskel på om de kan fåes med almindelig batterier eller med genopladelige batterier.

Der er også forskel på om det er et usynligt høreapparat, der er specielt tilpasset dit øre og øregang med en formstøbt prop – eller om det er et høreapparat, der har en silikone tip, også kaldet en Sleeve, der passer til dit øre.

Typisk findes der én høreapparat model, som passer dig bedre end de andre. Det er derfor helt individuelt hvad der fungerer bedst. Det er vigtigt at du vælger et høreapparat, der selvfølgelig understøtter dine høretekniske udfordringer bedst muligt og samtidig har alle de nødvendige funktionaliteter, der gør din hverdag nem og bekvem.

Er du i tvivl om hvilke høreapparater der er bedst for dig? Så kontakt vores kundeservice på telefon 89 805 505 eller på info@heimdalls.dk.

Prisen på et de usynlige høreapparat afhænger af kvaliteten  af teknologien i høreapparatet. Hos HEIMDALL’S forhandler vi 3 teknologiniveauer af de nyeste og bedste høreapparater.

Hos os vil vi gerne gøre det enkelt og give dig en fair pris. Derfor har vi overordnet tre priskategorier. Under hver kategori finder du flere forskellige høreapparater, så du helt selv kan bestemme dit høreapparat.

Du kan betale for dit høreapparat på én gang eller dele betaling op, så du betaler et lavt månedligt beløb. Læs mere og se vores aktuelle priser på høreapparater her.

Ja, du kan få tilskud til usynlige høreapparater på lige fod som til almindelige bag-øret høreapparater.

Læs alt om tilskud til høreapparater her.

De usynlige høreapparater er små diskrete høreapparater, der sidder i øret. De små høreapparater passer bedst til folk med et mildt til moderat høretab. 

Indkøbskurv

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse