Vi holder åbent hele sommeren og helt uden ventelister. Husk forudgående aftale før dit besøg. Ring til kundeservice på telefon 89 805 505.

Oticon høreapparater

Tilbehør
Forbrugsvare type
Formfaktor
Vis alle
CROS
IIC (i-øret)
RIC (bag-øret)
Batteritype
Vis alle
Engangsbatterier (9)
Genopladelige batterier (12)
Fjernjustering
Vis alle
Ja (12)
Nej (3)
Prisklasse
Vis alle
Bronze (4)
Guld (6)
Sølv (5)
Pris

Viser 1–12 af 15 resultater

FAQ - Oticon

Ofte stillede spørgsmål og svar omkring Oticon høreapparater og HEIMDALL'S.

Oticon Real høreapparterne er den nyeste høreapparatserie fra Oticon. De findes i 3 modeller og hedder Oticon Real 1, Oticon Real 2 og Oticon Real 3.

I 2019 var de nyeste og bedste høreapparater på markedet fra Oticon, Oticon Opn S. Men i november 2020 lancerede de Oticon More generationen, der hurtig blev blandt markedets bedste høreapparattyper.

Oticon kom med deres seneste nyeste høreapparat Oticon Real i 2023 og Real 1 er den bedste i serien af Oticon Real høreapparaterne. Det er toptunet til at give dig den bedste lyd og designet til at du skal anstrenge dig langt mindre for at lytte, så du har energi og overskud til at kunne fungere lige fod med normalthørende i dagligdagen. Du får:

 • 3 indstillinger i Sound Enhancer.
 • SuddenSound Stabilizer & Wind and Handling Stabilizer
 • God talegengivelse i selv de mest krævende lyttesituationer.
 • 10 dB støjreduktion i komplicerede lydmiljøer – 4 dB støjreduktion i simple lydmiljøer.
 • 20 frekvensbånd for perfekt tilpasning til alle høretab.

Spørgsmålet om hvilke høreapparater du skal vælge, handler i høj grad om hvilke høreapparater, der dækker dit behov. kan afhjælpe dit høretab og tilbyde dig en lyd du synes er god kvalitet.

Dit valg bør du også basere på, hvilken livsstil du har og hvilke svære lydmiljøer du oftest befinder dig i. Ønsker du f.eks. et høreapparat, der er specielt god til streaming af lyd fra Tv’et eller et der giver dig en god lyd, når du er til koncerter eller ude og gå en tur i skoven.

Det er individuelt, hvilket høreapparat der passer bedst til dig. Derfor vil vi meget gerne hjælpe dig, så du er sikret at finde det høreapparat der lige netop hjælper dig.

Du kan eventuelt starte med at tage vores online høretest eller booke tid til en telefonisk konsultation. Efter du har taget vores høretest ringer vi til dig, og gennemgår dit resultat.

Her vil du få muligheden for at booke en tid til en gratis høreprøve. Her vil vores hørespecialist tale med dig om din situation, hvad du føler du har brug for og resultatet af høreprøven. Sammen vil I finde det helt rigtige høreapparat, som passer til dig og dine behov. Det er også her, at dit høreapparat bliver individuelt tilpasset til dig.

Ja, der er forskel på de forskellige høreapparater fra Oticon og også forskel på høreapparaterne i deres nyeste serie Oticon Real. Forskellen ligger i hvor avanceret teknologien er i høreapparaterne og hvilke svære lydmiljøer høreapparaterne fungerer i.

Oticon Real 1

Dette Oticon høreapparat er det nyeste og bedste høreapparat. Det passer til dig, der ønsker lydkvalitet i alle lydmiljøer og er særlig velegnet til dig, der gerne vil opleve klar taleforståelse i både personlige samtaler og i udfordrende lydmiljøer såsom i større selskaber, i bilen, udendørs, på restaurant eller til koncerter.

Oticon Real 2

Et rigtig godt Oticon høreapparat til de fleste hverdagssituationer. Passer til dig der ønsker at høre bedre i daglige situationer og i mindre sociale sammenhænge.

Oticon Real 3

Et godt høreapparat til rolige hverdagssituationer. Til dig, der vil kommunikere mere ubesværet med én eller få personer i daglige situationer.

Oticon Real høreapparaterne findes som bag-øret model.

Bag-øret høreapparater er så lette og diskrete, at man næsten ikke bemærker dem. Oticon Real høreapparatet findes som et bag-øret høreapparat kaldet RITE-høreapparater. De har en lille højttaler i enden af ledningen, der går ind i dit øre. Disse er efterhånden de mest almindelig type høreapparater og kaldes også RIC-høreapparater.

Bag-øret egner sig både til både små og store høretab, og passer alle ører. Med et RITE-høreapparat er der mulighed for en bedre æstetik end almindelige BTE-høreapparater og en lavere risiko for fløjte- eller hylelyde som følge af feedback.

 

Oticon Own er et lille i-øret apparat. der fås i 5 modeller:

 • Oticon Own IIC
 • Oticon Own CIC
 • Oticon Own ITC
 • Oticon Own ITE HS
 • Oticon Own ITE FS

Oticon høreapparater findes både med almindelige batterier og genopladelige batterier.

Oticon batterier til høreapparater har en levetid på tre til ti dage alt afhængigt af, hvilken model du anvender og hvor meget du bruger dit høreapparat. Vi anbefaler at man skifter i gennemsnit 1 gang om ugen, men bruger du dit høreapparat meget, skal det skiftes oftere. Batterier medfølger gratis til dit Oticon høreapparat, når du køber det hos HEIMDALL’S.

Køber du Oticon høreapparater med genopladelige batterier hos HEIMDALL’S koster opladeren kun 1000 kroner, og den vil normalvis holde de samme 4 år som dine høreapparater.

Blandt Oticons høreapparater er Oticon Real 1 absolut det bedste høreapparat, og det kan nemt være, at det er det bedste høreapparat for dig.

Det kan dog være en fordel at få en fornemmelse af om du kan lide lydbilledet i Oticon, inden du vælger at det er det mærke af høreapparater, du vil hjem med. Og det har vi gjort muligt for dig.

Det bedste høreapparat er det høreapparat, du selv bedst kan lide – og vi har udviklet lydtesten Choose Your Sound, så du selv kan vurdere, hvilket høreapparat, der er det bedste for dig.

Med Choose Your Sound er der tale om en blindtest, der hjælper dig med at finde ud af hvilket høreapparat, du synes giver dig den bedste lyd.

Læs mere om testen og tag den her: https://heimdalls.dk/choose-your-sound-guide/

 

Prisen på et høreapparat afhænger ofte af kvaliteten. Hos HEIMDALL’S forhandler vi kun de nyeste og bedste høreapparater.

Vi vil gerne gøre det enkelt og give dig en fair pris. Derfor har vi overordnet tre priskategorier til de tre forskellige modeller fra Oticon More. Prisen for et sæt hos HEIMDALL’S er:

 • Oticon MORE 1 høreapparater (2 stk.) 18.999 kroner
 • Oticon MORE 2 høreapparater (2 stk.) 14.999 kroner
 • Oticon MORE3 høreapparater (2 stk.) 10.999 kroner

Prisen på Oticon MORE høreapparaterne er din egenbetaling efter offentligt tilskud er fratrukket. Prisen inkluderer 4 års garanti og service.

Som HEIMDALL’s kunde får du samme høje service og rådgivning og alle fordele inkluderet i din pris, uanset hvilken priskategori, du køber dit høreapparat i. 

I din pris er høreprøve, konsultation og tilpasning/justering, service og fuld tryghedsgaranti i 4 år inkluderet i prisen.

Du kan betale for dit høreapparat på én gang eller dele betaling op, så du betaler et lavt månedligt beløb over 48 måneder, uden ekstra omkostninger. Læs mere og se vores aktuelle priser på høreapparater her.

Oticon høreapparater

Oticon er blandt de absolut førende virksomheder inden for udvikling af produkter til hørehæmmede. Virksomheden udvikler forskellige modeller af deres høreapparater – med funktioner og teknologi, der passer til høretab af enhver art.

Til Oticon More og derefter Real høreapparaterne har de udviklet BrainHearing-teknologi, der hjælper hjernen med at behandle lyd og forstå hvad der kommer ind gennem øret.

Oticon er i høj grad på grund af denne teknologi et topnavn inden for høreapparater og kendt for deres innovative teknologier på høreapparatområdet.

Derfor forhandler vi selvfølgelig Oticon hos HEIMDALL’S og i vores webshop finder du både de allernyeste høreapparater Oticon Real 1, Oticon Real 2 og Oticon Real 3 og diverse tilbehør til alle nyere Oticon høreapparater.

Typer af Oticon høreapparater


Oticon Real høreapparaterne findes som en bag-øret model og og som i-øret høreapparat. Bag-øret modellen findes som et RITE-apparat. dvs højtaleren sidder i øret og ikke i selve høreapparat, som i BTE modeller, hvilket gør høreapparatet mindre og mere diskret.

Oticon Real høreapparaterne kan fås med almindelig batterier eller genopladelige batterier og i flere forskellige farver.

Oticon Real høreapparater anvender Bluetooth teknologi og fungerer særligt godt med iPhones og har en stor brugervenlighed.
Du kan læse mere om Oticon Real høreapparaterne og specifikationer af de 3 udgaver ved at klikke ind på produkterne.

Du er altid velkommen til at ringe til os eller bestille en telefonisk konsultation, hvis du har brug for hjælp med at vælge høreapparater. Kontakt HEIMDALL’S

Du kan også have spørgsmål, der typisk viser sig, når man overvejer et specifikt høreapparat. Få svar på alle dine spørgsmål i vores FAQ nederst på siden.

Hvem er Oticon?

I 1904 grundlagde Hans Demant firmaet Oticon. Hans ønske var at hjælpe sin kone Camilla med at få et bedre liv med nedsat hørelse. Hans Demant udviklede derfor et af verdens første elektroniske høreapparater og var med til at revolutionere den måde, høreapparater bliver lavet.

Oticon arbejder for at sikre bedre vilkår til personer med nedsat hørelse. I dag fokuserer Oticon på tre store områder:

 • At udvikle brancheførende høreapparater og tilbehør
 • At levere førende videnskabelig forskning inden for høretab
 • At levere både software og udstyr til hørespecialister

Læs mere om Oticon høreapparater her.

Indkøbskurv
Tilbehør
Forbrugsvare type
Formfaktor
Vis alle
CROS
IIC (i-øret)
RIC (bag-øret)
Batteritype
Vis alle
Engangsbatterier (9)
Genopladelige batterier (12)
Fjernjustering
Vis alle
Ja (12)
Nej (3)
Prisklasse
Vis alle
Bronze (4)
Guld (6)
Sølv (5)
Pris

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse