fbpx
Online høretest hos HEIMDALL'S
Vil du teste din hørelse?

- Tag en online høretest på 5 min.

Tag en online høretest og få svaret umiddelbart efter. Testen kan tages, hvor end du er og kræver kun at du har høretelefoner/headphones. Vi anbefaler, at du placerer dig i rolige omgivelser.

Testen tager ca. 5 minutter og giver en god indikation i forhold til dit høretab. Vi anbefaler altid, at du taler med én af vores hørespecialister efter testen, så vi kan gennemgå dine resultater med dig.

Vores høretest er blandt de mest præcise på markedet, dog vil resultatet altid afhænge af dine omgivelser og hvilke høretelefoner/headphones du bruger. Bemærk, at testen vil åbne i et nyt vindue, og at den er på engelsk.

Tag online høretest
Sidder du uden høretelefoner?

- Tag en behovsanalyse på 2 min.

Har du allerede høreapparater eller ønsker du ikke at tage en online høretest nu, så tag vores behovsanalyse.
Behovsanalysen er både til dig, der allerede har høreapparater og til dig, der overvejer at få høreapparater.

Vi guider dig igennem en række spørgsmål omkring dine oplevelser og nuværende situation. Herefter vil én af vores hørespecialister gennemgå dine svar og kontakte dig for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Tag behovsanalyse
Kvinde tager en online høretest hos HEIMDALL'S og får hjælp til at søge offentligt tilskud til høreapparater

Hvad er formålet med HEIMDALL’S online høretest?

Når du gennemfører en af vores test, får vi værdifuld information om dit høretab og dine behov. Den information bruger vi til at finde netop det høreapparat, der vil passe perfekt til din hørelse.

Hos HEIMDALL’S er vores største mission at forbedre livskvaliteten hos folk med høretab. Og derfor er det vigtigt at blive klogere på netop dit høretab – og det gør vi i første omgang med en høretest eller behovsanalyse.

Det er naturligvis gratis og uforpligtende at tage høretesten og behovsanalysen.

 

Hvad sker der, efter jeg har udfyldt den gratis høretest?

Når du udfylder høretesten, kontakter vi dig indenfor 24 timer – enten på telefon eller mail.

Sammen med en af vores hørespecialister får du en gennemgang af dit resultat og en samtale om din hørelse og de udfordringer, som du oplever i din hverdag.

Efter denne indledende telefoniske konsultation vil hørespecialisten vide mere om, hvordan HEIMDALL’S kan hjælpe dig med din nedsatte hørelse.

Herefter vil hørespecialisten enten:

  • Invitere dig til at besøge én af vores to fysiske klinikker (Søborg / Odense)
  • Aftale et tidspunkt, hvor vi kan besøge dig i dit hjem

Når vi møder dig fysisk, vil vi foretage en grundig undersøgelse af din hørelse med en høreprøve. På baggrund af høreprøven kan vi anbefale forskellige typer høreapparater, der er bedst for dig og din hørelse. Ved samme lejlighed, bliver I enige om, hvilket sæt høreapparater du skal have med hjem på prøve. Så kan du opleve, hvilken forskel høreapparater fra HEIMDALL’S kan gøre for din livskvalitet.

Dette fysiske møde, uanset om det er i vores klinik eller hjemme hos dig, er også helt gratis og uforpligtende. Det samme gælder, hvis du får høreapparater med hjem på prøve.

 

HEIMDALL’S – Danmarks digitale høreklinik

HEIMDALL’S er Danmarks eneste digitale høreklinik, og vi har en klar mission: “Det skal være nemt, ukompliceret, hurtigt og komfortabelt at få høreapparater, så du kan få det bedste ud af din hørelse”.

Vores team af hørespecialister bruger det bedste audiologiske udstyr til at teste din hørelse og finde de helt rette høreapparater til dig.

Fordi vi fra første dag har været en online høreklinik, kan vi tilbyde dig den hjælp, du har brug for, når som helst og hvor som helst.
Uanset om du er hjemme, på kontoret eller på restaurant, kan du altid ringe til os og få justeret dit høreapparat. Helt kvit og frit.

Hvis du er interesseret i yderligere informationer vil vi anbefale dig at se vores priser eller vores høreapparater.
Vil du vide mere om hørenedsættelse vil vi anbefale dig at læse med i vores vidensunivers Academy eller på Sundhed.dk.