Vi holder åbent hele sommeren og helt uden ventelister. Husk forudgående aftale før dit besøg. Ring til kundeservice på telefon 89 805 505.

GN ReSound høreapparater

Tilbehør
Forbrugsvare type
Formfaktor
Vis alle
ITC (i-øret)
BTE (bag-øret)
CIC (i-øret)
ITE (i-øret)
RIC (bag-øret)
Batteritype
Vis alle
Engangsbatterier (6)
Genopladelige batterier (15)
Fjernjustering
Vis alle
Ja (21)
Prisklasse
Vis alle
Bronze (6)
Guld (7)
Sølv (8)
Pris

Viser 1–12 af 21 resultater

FAQ - ReSound

Ofte stillede spørgsmål og svar omkring ReSound høreapparater og HEIMDALL'S.

De tidligere ReSound høreapparatmodeller hed ENZO og LiNX, mens modellen fra 2020 hedder ReSound ONE. Den kommer i 3 forskellige varianter, ReSound ONE 5, ReSound ONE 7 og ReSound ONE 9.

Det bedste ReSound høreapparat må være det nyeste høreapparat med den bedste teknologi, der passer til alle situationer og lydmiljøer og gengiver lyd på en klar og naturlig måde.

Det gør ReSound ONE 9 høreapparatet fra ReSound ONE høreapparatserien. Du får:

  • Ultrafocus funktion – for god taleforståelse i selskaber og sociale sammenkomster.
  • 5 niveauer af støjreduktion – for optimal hørelse i alle støjende situationer.
  • 17 frekvensbånd for perfekt tilpasning til alle høretab.

Det er svært at give et klart svar på det spørgsmål. For det afhænger meget af de behov og dermed krav, som du har til dit kommende høreapparat. Skal det være det mest avanceret høreapparat – eller et du blot let kan betjene derhjemme i stuen.

Da det også handler om, i hvilke lydmiljøer du ønsker at dine høreapparater skal hjælpe din hørelse bedst muligt og give dig de bedste lydoplevelser, så er det bedste høreapparat en meget individuel sag. Dit valg bør du altså basere på både din livsstil, omfanget af dit høretab og dine krav til høreapparatets tekniske muligheder.

Ja, der er forskel på de ældre modeller og den helt nye ReSound ONE serie. Hvor de nye høreapparater har en forbedret teknologi og selvfølgelig vil præstere bedre.

Også i den nye serie er der forskel på,hvor avanceret høreapparatet er fra model til model. Det handler om, hvor godt høreapparaterne præsterer i forskellige udfordrende lydmiljøer.

ReSound ONE 9

Dette ReSound høreapparat er det nyeste og bedste høreapparat til alle situationer og lydmiljøer. Det passer til dig, der ønsker lydkvalitet i udfordrende lydmiljøer og ønsker at høre den mest naturlige lyd i dine ører.

ReSound ONE 7

Et rigtig godt ReSound høreapparat til de fleste hverdagssituationer. Passer til dig der ønsker at høre bedre i daglige situationer og ikke vil gå på kompromis med lyd og taleforståelse, når I er flere samlet.

ReSound ONE 5

Et godt ReSound høreapparat til rolige hverdagssituationer. Til dig der ønsker naturlig lyd og god taleforståelse med én eller få personer i daglige situationer

ReSound ONE høreapparaterne er en helt unik type. Det er det eneste høreapparat, der findes med M&RIE teknologi, hvor de to traditionelle retningsmikrofoner forbindes med en tredje, der sidder i selve øregangen sammen med receiveren. Mikrofonen og receiveren i din øregang bruger dit øres form til at opfange lyde på samme måde, som et normalthørende øre vil gøre.

ReSound ONE høreapparater findes med almindelige batterier, der skal skiftes 1-2 gange om ugen, afhængig af hvor meget du bruger dem.

Dine ReSound One høreapparater kan også fås med genopladelige batterier og har en batterilevetid på op til 30 timer.

Spørgsmålet om ReSound er det bedste høreapparat for dig, handler om i hvilken grad du oplever, at ReSound tilbyder dig et lydbillede du kan lide.

Det bedste høreapparat for dig, er det høreapparat, der giver dig den lyd du ønsker i de lydmiljøer du bevæger dig i. Og det afhænger jo blandt andet om hvilken livsstil eller livstilførelse du har.

’Choose Your Sound’ er den eneste gratis online test, hvor du kan teste forskellige høreapparater i forskellige lydmiljøer og finde ud af hvilket høreapparat, du synes er bedst.

Læs mere om testen og tag den her

Vi forhandler de nyeste modeller af høreapparater fra GN ReSound, ReSound ONE modellerne. Prisen hos HEIMDALL’S for et sæt er:

RESOUND ONE 9 (2 stk) 18.999 kroner pr sæt
RESOUND ONE 7(2 stk)14.999 kroner pr sæt
RESOUND ONE 5 (2 stk) 10.999 kroner pr sæt

Priserne er din egenbetaling efter offentligt tilskud er fratrukket. Prisen inkluderer 4 års garanti og service.

Som HEIMDALL’s kunde får du samme høje service og rådgivning og alle fordele inkluderet i din pris,uanset hvilken priskategori, du køber dit høreapparat i. 

I din pris er høreprøve, konsultation og tilpasning/justering, service og fuld tryghedsgaranti i 4 år inkluderet i prisen.

ReSound høreapparater

GN ReSound har gennem de sidste 25 år bragt nogle af de største innovationer til markedet, og ReSound ONE-serien er på mange måder en banebrydende serie af høreapparater

Det unikke i serien er den såkaldte M&RIE-teknologi, hvor de to traditionelle retningsmikrofoner forbindes med en tredje, der sidder i selve øregangen sammen med receiveren. Det betyder, at du opfanger lyden i dit øre, fuldstændig som et øre uden hørenedsættelse gør og giver dig den bedst mulige naturlige og fuldendte høreoplevelse

Vi handler de nyeste modeller af ReSound, ReSound ONE 9 ReSound ONE 7 og ReSound ONE 5.

ReSound ONE findes som bag-øret model og fås både med almindelige høreapparat batterier og med genopladelige batterier, samt i en række forskellige farver, så du kan vælge det høreapparat, der passer til lige netop dig.

Med ReSound ONE kan du oprette trådløs forbindelse til telefoner og tablets, og der findes et stort udvalg af trådløst tilbehør f.eks. til direkte streaming af tv-lyd i dine høreapparater.

Du er altid velkommen til at ringe til os eller bestille en telefonisk konsultation, hvis du har brug for hjælp med de mange spørgsmål, der typisk kan vise sig, når du skal vælge nye høreapparater:

  • Hvilket ReSound høreapparat er bedst for mig
  • Hvad koster ReSound ONE høreapparater?
  • Kan ReSound høreapparater klare mine behov og krav?

Du kan finde svar på flere af dine spørgsmål under ReSound FAQ

Hvem er GN ReSound?

Gn Hearing er et datterselskab til den Danske Virksomhed Store Nordiske, også kaldet GN store Nord.
Firmaet blev grundlagt i 1869 og har siden startet beskæftiget sig med kommunikation og udstyr til kommunikation.

GN Store Nord har i dag globalt hovedkontor i Ballerup, beskæftiger tusindvis af mennesker og driver virksomhed i over 100 lande globalt.

Gn store Nord har 2 store forretningsområder, hvoraf den ene er kommunikationsudstyr og headsets til både det private og professionelle segment. Det andet store forretningsområde er høreapparater, som varetages af GN Hearing.

GN ReSound er kronjuvelen i Gn store Nords høreapparatsafdelingen, der også indeholder mindre kendte mærker såsom Beltone og Interton.

Gn ReSound er en fusion af den hæderkronede danske høreapparatsfabrikant GN Danavox og den Amerikanske producent ReSound.

GN ReSound har gennem de sidste 25 år bragt nogle af de største innovationer til markedet, der stadig den dag betragtes som uvurderlige i den moderne høreapparatsbehandling.
Herunder kan nævnes den åbne tilpasning og direkte streaming til høreapparater.

Læs mere om ReSound høreapparater her.

Indkøbskurv
Tilbehør
Forbrugsvare type
Formfaktor
Vis alle
ITC (i-øret)
BTE (bag-øret)
CIC (i-øret)
ITE (i-øret)
RIC (bag-øret)
Batteritype
Vis alle
Engangsbatterier (6)
Genopladelige batterier (15)
Fjernjustering
Vis alle
Ja (21)
Prisklasse
Vis alle
Bronze (6)
Guld (7)
Sølv (8)
Pris

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse