Widex

Tilbehør
Forbrugsvare type
Formfaktor
Vis alle
BTE (bag-øret)
CIC (i-øret)
RIC (bag-øret)
Batteritype
Vis alle
Engangsbatterier (9)
Genopladelige batterier (6)
Fjernjustering
Vis alle
Ja (9)
Prisklasse
Vis alle
Bronze (3)
Guld (3)
Sølv (3)
Pris

Viser alle 9 resultater

FAQ - Widex

Ofte stillede spørgsmål og svar omkring Widex høreapparater og HEIMDALL'S.

Widex nyeste høreapparat kommer fra deres nye serie hedder Widex MOMENT.

I serien findes høreapparatet i 3 udgaver, der hedder Widex MOMENT 440, Widex MOMENT 330, Widex MOMENT 220.

I marts 2020 kom Widex med deres nyeste model Widex MOMENT, der nu sælges som det bedste Widex høreapparat i stedet for Widex EVOKE fra 2018. Kilde

Widex MOMENT seriens bedste høreapparat til alle situationer og lydmiljøer er Widex MOMENT 440.

Du får:

  • 11 lydklasser, der sørger for optimal hørelse i alle situationer
  • Smartwind manager – overlegen hørelse i blæst
  • 15 frekvensbånd for perfekt tilpasning til alle høretab

Det Widex høreapparat, du vælger, er et høreapparat som du typisk vil have i 4 år. Det skal derfor passe rigtig godt til dig og være et høreapparat, der dækker dit høretab bedst muligt. Det skal både dække dit hørebehov og give dig den lyd, du foretrækker.

Dit valg skal du også altså basere på, hvilken livsstil du har og hvilke behov du har, i forhold til at have en livsførelse, der er mindst muligt besværet af dit høretab.

Det handler altså også om hvilke svære lydmiljøer, du oftest befinder dig i. Om du f.eks. ønsker et høreapparat, der er specielt god til streaming af lyd fra Tv’et eller et der giver dig en god lyd, når du er til koncerter eller ude og gå en tur i skoven.

Der er forskel på høreapparater fra generation til generation inden for det samme høreapparatmærke, men også inden for den enkelte generation, hvor der typisk bliver produceret 3 udgaver.

Forskellen på modeludgaverne i Widex MOMENT høreapparaterne ligger i, hvor avanceret teknologien er i høreapparatet og hvilke svære lydmiljøer høreapparatet fungerer særlig godt i.

Widex MOMENT 440

Dette Widex høreapparat er det nyeste og bedste høreapparat, der giver dig en fremragende lyd i de fleste udfordrende lydmiljøer. Det passer til dig, der ønsker lydkvalitet i flere forskellige situationer og ikke ønsker at gå på kompromis med din aktive livsstil.

Widex MOMENT 330

Et rigtig godt Widex høreapparat til hverdagssituationer og andre ikke så udfordrende lydmiljøer. Passer til dig der ønsker at høre bedre i daglige sammenhænge med en eller få personer.

Widex MOMENT 220

Et godt høreapparat til de fleste dagligdagssituationer, hvor det er samtaler og taleforståelse med én eller få personer, der er vigtig.

Widex høreapparaterne findes både som i-øret og som bag-øret model.

Bag øret høreapparat

Bag øret høreapparat sidder diskret bag øret, hvor selve mikrofonen opfanger lyde og sender dem ind i dit øre gennem en tynd receiver slange, der løber fra toppen af dit øre. Denne type høreapparat passer til alle typer nedsat hørelse.

I-øret høreapparat

I-øret høreapparat tilpasses så pasformen er specifik til dig. Høreapparatet er placeret direkte i din øregang og fås i mange forskellige farver. Denne type høreapparat passer til moderate høretab og er meget diskret. Det er dog ikke alle, der bryder sig om at have høreapparatet inde i selve øregangen.

Det kan være svært at sige hvilken type høreapparat, der er bedst for dig.

I-øret typen egner sig godt til moderat høretab, men det afhænger af din øregangs størrelse og udformning, om det er den bedste løsning for dig.

Bag-øret egner sig både til små og store høretab

Widex MOMENT høreapparater findes både med almindelige batterier og med genopladelige batterier. Batterier medfølger gratis til dit Widex høreapparat og en oplader til dine høreapparater med genopladelige batterier koster kun 1000 kroner, når du er HEIMDALL’S kunde

Spørgsmålet om Widex er det bedste høreapparat for dig, handler om i hvilken grad du kan lide lyden fra Widex høreapparater.

Der er mange der ikke ved, at lyden er forskelligt fra høreapparatmærke til høreapparatmærke og det også handler om,  hvilke lydmiljøer du ønsker at dine høreapparater skal hjælpe din hørelse bedst muligt og give dig de bedste lydoplevelser. Så derfor er det bedste høreapparat en meget individuel sag.

’Choose Your Sound’ er den eneste gratis online test, hvor du kan teste forskellige høreapparater i forskellige lydmiljøer og finde ud af hvilket høreapparat, du synes er bedst.

Det anbefaler vi altid at du gør, før du beslutter dig for, hvilket høreapparat du kunne tænke dig at købe.

Læs mere om testen og tag den her.

Vi forhandler de nyeste modeller af høreapparater fra Widex, Widex MOMENT modellerne. Prisen hos HEIMDALL’S for et sæt er:

WIDEX MOMENT 440 (2 stk)18.999 kroner
WIDEX MOMENT 330 (2 stk) 14.999 kroner
WIDEX MOMENT 220 (2 stk)10.999 kroner

Priserne er din egenbetaling efter offentligt tilskud er fratrukket. Prisen inkluderer 4 års garanti og service.

Som HEIMDALL’s kunde får du samme høje service og rådgivning og alle fordele inkluderet i din pris,uanset hvilken priskategori, du køber dit høreapparat i. 

I din pris er høreprøve, konsultation og tilpasning/justering, service og fuld tryghedsgaranti i 4 år inkluderet i prisen.

Widex høreapparater

Widex anses i dag som én af de mest innovative producenter af høreapparater i verden. De var den første virksomhed, der udviklede det digitale i-øret apparat. Widex Moment findes lige fra de allermindste i-øret apparater helt op til de lidt større og kraftigere ørehængere. Derfor findes der en Widex Moment til alle.

I Widex Moment høreapparatet, bruges Widex PureSound-teknologi til at give lyd, der er klar og naturlig.

Vi handler de nyeste modeller Widex Moment 440, Widex Moment 330 og Widex Moment 220.

Widex MOMENT findes som I-øret og bag øret-modeller samt i en række forskellige farver, så du kan vælge det høreapparat, der passer til netop dig.

Du kan læse mere om teknologien bag og selve høreapparatet, når du klikker en på en af modellerne.

Du er altid velkommen til at ringe til os eller bestille en telefonisk konsultation, hvis du har brug for hjælp med de mange spørgsmål, der typisk kan vise sig, når du skal vælge nye høreapparater:

  • Hvilket Widex høreapparat er bedst?
  • Kan jeg få de samme Widex høreapparater i det offentlige?
  • Kan Widex høreapparater klare mine behov og krav?

Du kan finde svar på flere af dine spørgsmål under Widex FAQ fanebladet.

Hvem er Widex?

Widex blev grundlagt i 1956 af Christian Tøpholm og Erik Westerman.

Widex er nu en del af WS Audiology som blandt andet også har Signia høreapparater som en del af koncernen.
WS Audiology, der er baseret i Lynge, har udover Widex og Signia flere andre høreapparatsmærker i folden. Det er bl.a.  de mindre kendte mærker som Rexton og Coselgi

Med over 11.000 ansatte og med repræsentation i over 125 lande er WS Audiology en af de helt store høreapparatsproducenter.

Læs mere om Widex høreapparater her

Indkøbskurv
Tilbehør
Forbrugsvare type
Formfaktor
Vis alle
BTE (bag-øret)
CIC (i-øret)
RIC (bag-øret)
Batteritype
Vis alle
Engangsbatterier (9)
Genopladelige batterier (6)
Fjernjustering
Vis alle
Ja (9)
Prisklasse
Vis alle
Bronze (3)
Guld (3)
Sølv (3)
Pris

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse