Clip-on og Vedhæng

Tilbehør
Forbrugsvare type
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Viser alle 6 resultater

Clip-On og vedhæng som høresmykker

Clip-On øreringe er en type ikke-piercede øreringe. Det er øreringe, der fastgøres til dit øre ved at klemme en clip omkring øreflippen fra begge sider.

Vedhæng er afledt af tidligere, hvor man bar amuletter eller en talisman rundt om halsen. Vedhæng bruges især som smykker ophængt i et armbånd eller i en halskæde. Vedhæng kan også bruges dekorativt som ophængt i dit høreapparat.

Clip On og Vedhæng fra DEAFMETAL

  • Personliggør dine høreapparater
  • Skab dit look med unikt design
  • Transformer dit høreapparat til et høresmykke

Clip On og Vedhæng er flotte øresmykker fra DEAFMETAL til høreapparater. De er designet til at blive brugt uden du har huller i ørene! Vedhænget er nemt at sætte på høreapparater og Clip-On smykket fastgøres med et lille klik til din øreflip. De fås i forskellige længder og stilarter af sølv og forgyldt sølv.

Med en DEAFMETAL Holder kan du koble dit individuelle udtryk på dine høreapparater.

En DEAFMETAL Holder er en silikone del, der bruges for at fastgøre smykket til høreapparatet. Den medfølger ikke i prisen, men købes separat. Køb DEAFMETAL holder her

Alle høreapparatsmykker består af to dele: En DEAFMETAL Holder, der er en silikone del, der er fastgjort til høreapparatet og bruges for at fastgøre smykket til høreapparatet. og den anden del, der er selve høresmykket, der også kan fastgøres til din øreflip som en clip-on eller hæftes direkte på høreapparat som et vedhæng.

Alle DEAFMETAL smykker sælges stykvis og ikke i sæt, da en del mennesker kun bruger ét høreapparat.

Hvis du har nogen spørgsmål omkring smykker til høreapparater, så tøv ikke med at kontakte HEIMDALL’S kundeservice på tlf. 89 805 505 eller via chatten – vi sidder klar til at hjælpe dig.

Indkøbskurv
Tilbehør
Forbrugsvare type
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse