Vi holder åbent hele sommeren og helt uden ventelister. Husk forudgående aftale før dit besøg. Ring til kundeservice på telefon 89 805 505.

Alt det bedste samlet ét sted

Høreapparat mærker

Priser på høreapparater fra Oticon
Prisen på widex høreapparater
Priser på høreapparater fra Resound
Hvad koster Signiaq høreapparater
hvad koster Phonak høreapparater
høreapparatmærker

Populære høreapparat mærker

Hos HEIMDALL’S forhandler vi kun høreapparater med den nyeste teknologi, fra de største høreapparatmærker. Det betyder at du hos HEIMDALL’S altid finder det nyeste og bedste fra:

  • Oticon
  • Phonak
  • ReSound
  • Signia
  • Widex

Hvilke høreapparater er de rigtige for dig? Læs mere om de fem store høreapparatmærker nedenfor og bliv klogere på dine muligheder. 

Husk også at du altid kan få hjælp af HEIMDALL’S hørespecialister, til at finde lige netop de høreapparater der er de rigtige for dig.

Oticon

Høreapparater fra Oticon

Med Oticon Real kan du opleve Oticons nyeste og bedste teknologi til dato. Opret direkte forbindelse til din Apple eller Android enhed og få det maksimale ud af dine høreapparater. Oticon Real er desuden designet til at give dig det fulde lydbillede og dermed også opfange lyden rundt omkring dig. Oticon Real er videredesignet med teknologi der balancerer forstyrrende lyde omkring dig, såsom baggrundsstøj på en cafe eller vindstøj og du får bedre taleforståelse i svære lydmiljøer.

Oticon
Høreapparater fra Oticon
Se alle høreapparater fra Oticon

Se det store udvalg af høreapparater fra Oticon og find lige netop det der passer dig.

HEIMDALL’S tilbyder alle de bedste og nyeste høreapparater fra Oticon, både som bag-øret apparater eller usynlige høreapparater.

Phonak

Høreapparater fra Phonak

Med Phonak Lumity er det målet at skabe høreapparater, der leverer den mest naturlige lyd og som samtidig giver dig enestående taleforståelse. Netop taleforståelse kan være en stor udfordring for mange høreapparatbrugere i udfordrende lydmiljøer og her kan funktionen Speech Enhancer forstærke lav tale, så du nemt kan følge med i samtaler på en restaurant, med familie eller til et møde. Phonak Lumity forbinder også til både Apple og Android enheder og ved flere tilsluttede enheder kan der hurtigt skiftes mellem de forskelle enheder. Den klare og naturlige lyd i Phonak Lumity, forhandles i flere forskellige modeller. Se hele udvalget nedenfor.

Phonak
Høreapparater fra Phonak
Se alle høreapparater fra Phonak

Se det store udvalg af høreapparater fra Phonak og find lige netop det der passer dig.

HEIMDALL’S tilbyder alle de bedste og nyeste høreapparater fra Phonak, både som bag-øret apparater eller usynlige høreapparater.

Bliv kontaktet af en hørespecialist

Hos HEIMDALL’S møder du nogle af landets bedste hørespecialister, og vi vil med glæde hjælpe dig med at finde de helt rigtige høreapparater

June
Hørespecialist, HEIMDALL'S

ReSound

Høreapparater fra ReSound

Med ReSound OMNIA får du både et flot design og et høreapparat der giver dig optimale taleforståelse i under svære betingelser. Teknologien i ReSound OMNIA sikrer dig de bedst mulige resultater i støjende og udfordrende lyttemiljøer. Forbind ReSound OMNIA med din Apple eller Android enhed og få trådløs forbindelse til resten af verden. Få en personlig tilpasset høreoplevelse med ReSound OMNIA og få det hele med, uanset hvor du befinder dig. Vælg mellem almindelige batterier eller genopladelige batterier og se hele udvalget her.

ReSound
Høreapparater fra ReSound
Se alle høreapparater fra ReSound

Se det store udvalg af høreapparater fra ReSound og find lige netop det der passer dig.

HEIMDALL’S tilbyder alle de bedste og nyeste høreapparater fra ReSound, både som bag-øret apparater eller usynlige høreapparater.

Signia

Høreapparater fra Signia

Med høreapparater for Signia, er der flere muligheder for at finde det helt rigtige match for dig. Signia forhandles i flere forskellige bag-øret og i-øret modeller, som findes i overblikket herunder. Med den nye og banebrydende teknologi fra Signia Augmented Experience (AX), muliggører det en hørelse med enestående taleklarhed og et omfattende lydbillede, der er designet til at gøre en forskel for din hverdag. Find Signias prisbelønnede design i flere forskellige modeller, som selvfølgelig også findes med almindelige batterier og genopladelige batterier.

Signia
Høreapparater fra Signia
Se alle høreapparater fra Signia

Se det store udvalg af høreapparater fra Signia og find lige netop det der passer dig.

HEIMDALL’S tilbyder alle de bedste og nyeste høreapparater fra Signia, både som bag-øret apparater eller usynlige høreapparater.

Widex

Høreapparater fra Widex

Med Widex Moment får du den velkendte gode lyde fra Widex, som er den reneste og mest natulige lyd, Widex nogensinde har lavet. Indbygget i Widex Moment teknologien finder du også PureSound, der er intelligent bearbejder lyden 10x hurtigere end andre høreapparater. Widex Moment kommer i flere udgaver af både bag-øret og i-øret modeller, desuden er det lykkedes Widex at gøre Moment til deres mindste høreapparater nogensinde – uden at du skal gå på kompromis med lydkvaliteten.  

Widex
Høreapparater fra Widex
Se alle høreapparater fra Widex

Se det store udvalg af høreapparater fra Widex og find lige netop det der passer dig.

HEIMDALL’S tilbyder alle de bedste og nyeste høreapparater fra Widex, både som bag-øret høreapparater eller i-øret høreapparater.

FAQ - Høreapparatmærker

De mest stillede spørgsmål og svar omkring høreapparater mærker.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål omkring høreapparater mærker.

Finder du ikke det du søger, eller ønsker du yderligere information, så er du altid velkommen til at kontakte HEIMDALL’S Kundeservice på telefon 89 805 505 eller på info@heimdalls.dk.

Du kan også trykke på knappen nedenfor og blive kontaktet af en hørespecialist.

Der findes fem store høreapparatproducenter i verden, der tilsammen står for langt størstedelen af høreapparatsalget globalt. De fem store mærker er:

De fem store producenter har hver deres eget mærke i samme navn. Derudover laver de respektive producenter også andre mærker, som typisk er af en lavere kvalitet og som også koster mindre. Disse forhandles ikke hos HEIMDALL’S.

Her kan f.eks. nævnes at Oticon også laver Bernafon og ReSound også laver Beltone og Interton, 

HEIMDALL’S forhandler de fem største og mest anerkendte høreapparat mærker, som er: Oticon, Phonak, ReSound, Signia og Widex.

Med de bedste høreapparater fra de største producenter, er du som kunde garanteret at vi finder det helt rigtige høreapparat til dig.

Er du i tvivl om hvilket høreapparat der er det rigtige for dig? Så prøv vores online test ‘Choose Your Sound‘. Her er det muligt at prøve høreapparater online og sammenligne de bedste høreapparater med hinanden til f.eks. en koncert eller på en café. Tag testen ved at trykke HER.

Der findes ikke ét høreapparat mærke der er bedre end de andre. Men typisk findes der én høreapparat model, som passer dig bedre end de andre. Det er derfor helt individuelt hvad der fungerer bedst og lige netop derfor forhandler HEIMDALL’S alle de fem store mærker.

Det er derfor vigtigt at du vælger et høreapparat, der selvfølgelig understøtter dine høretekniske udfordringer bedst muligt og samtidig har alle de nødvendige funktionaliteter, der gør din hverdag nem og bekvem.

Er du i tvivl om hvilke høreapparater der er bedst for dig? Så kontakt vores kundeservice på telefon 89 805 505 eller på info@heimdalls.dk.

Prisen på et høreapparat afhænger ofte af kvaliteten. Hos HEIMDALL’S forhandler vi kun de nyeste og bedste høreapparater.

Hos os vil vi gerne gøre det enkelt og give dig en fair pris. Derfor har vi overordnet tre priskategorier. Under hver kategori finder du flere forskellige høreapparater, så du helt selv kan bestemme dit høreapparat.

Du kan betale for dit høreapparat på én gang eller dele betaling op, så du betaler et lavt månedligt beløb. Læs mere og se vores aktuelle priser på høreapparater her.

Det er individuelt, hvilket høreapparat der passer bedst til dig. Derfor vil vi meget gerne hjælpe dig, så du er sikret at finde det høreapparat der lige netop hjælper dig.

Du kan eventuelt starte med at tage vores online høretest eller booke tid til en telefonisk konsultation. Efter du har taget vores høretest ringer vi til dig, og gennemgår dit resultat.

Her vil du få muligheden for at booke en tid til en gratis høreprøve. Her vil vores hørespecialist tale med dig om din situation, hvad du føler du har brug for og resultatet af høreprøven. Sammen vil I finde det helt rigtige høreapparat, som passer til dig og dine behov. Det er også her, at dit høreapparat bliver individuelt tilpasset til dig.

Indkøbskurv

Få hjælp af vores hørespecialister

Du kan altid ringe til os på 89 805 505.

Hvordan ønsker du at blive kontaktet?

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse