fbpx

Kontakt HEIMDALL'S

730A4192

VI SKAL SE DIG ÉN GANG

Resten klarer vi online

Tag og kontakt HEIMDALL’S. Vi arbejder hele tiden på at forbedre og udvide HEIMDALL’S konceptet, så vi kan sikre dig som kunde de bedste betingelser.

Derfor kan du selv vælge, om høreprøven og selve tilpasningen af høreapparaterne skal foregå hjemme hos dig selv, i vores klinik i Søborg eller én af vores andre partner lokationer rundt om i landet. Fremfor alt, så sidder vi klar i vores kundeservice til at hjælpe dig med spørgsmål eller bare videre i dit forløb hos HEIMDALL’S.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TELEFONEN ER ÅBEN

Kontakt HEIMDALL'S kundeservice​​

Vores kundeservice er åben alle hverdage samt lørdage. Har du spørgsmål til vores høreapparater, priser eller bare generelle spørgsmål, så kontakt HEIMDALL’S kundeservice – vi sidder klar til at hjælpe dig.

Telefonen er åben
Mandag – fredag: 8:00 – 18.00
Lørdag: 10:00 – 14:00

Tlf.: +45 89 805 505
Mail: info@heimdalls.dk

Receptionen-HEIMDALL'S-Søborg

KLINIK I HOVEDSTADEN

HEIMDALL'S Søborg​

Vores ene klinik er centralt beliggende nord for København på Vandtårnsvej 77 i Søborg. Her foretager vi høreprøve samt tilpasser dine høreapparater – resten klarer vi online.

Du kan dog altid lave en aftale om at komme forbi til en snak eller få et serviceeftersyn af dine høreapparater – også selvom du ikke har købt dem hos os.

KLINIK på fyn

HEIMDALL'S Odense

Vi har netop åbnet vores nye klinik i Odense, beliggende i skønne natur omgivelser, på adressen Sejerskovvej 15. Klinikken er en del af Johnson Instituttet.

Her tilpasser vi også alle typer høreapparater og skræddersyer en løsning præcis til dine behov. Du kan book tid online eller via vores kundeservice.

730A4315

VI DÆKKER HELE LANDET

HEIMDALL'S hjemmebesøg

Har du langt til en HEIMDALL’S klinik? Fortvivl ikke – vi dækker hele landet.

Vi kommer selvfølgelig ud til dig, hvis ikke du kan komme til os og yder derfor en landsdækkende hjemmeservice.

Ring til vores kundeservice på +45 89 805 505 for mere information.

HEIMDALL'S Søborg

Vandtårnsvej 77 2860 Søborg

HEIMDALL'S Odense

Sejerskovvej 15 5260 Odense

Hjemmebesøg

Vi dækker hele landet

730A3627

Nok om os

Lad os hilse på dig

VIDSTE DU, at ubehandlet høretab ofte fører til irritation og daglige frustrationer? Og at studier peger på, at nedsat hørelse er en stressfaktor? ​

Måske kender du det allerede fra dig selv?​

Eller en pårørende?​​

På under 5 minutter kan du gennemføre en online høretest som fortæller dig, om du bør bestille tid til nærmere undersøgelse af din hørelse.

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Ved fortsat at bruge vores websted accepterer du vores Cookiepolitik.

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse