Hvilke høreapparater er bedst i test?

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

For at finde ud af hvilke høreapparater der er bedst i test, så må man teste dem selv. Lyder det mærkeligt, så læs med her.

 

Hvilke høreapparater er bedst i test?

Det er individuelt, hvilket høreapparat der passer bedst til ens høretab og den lyd, man ønsker skal strømme i ens høreapparat. Det gør det svært at lave en objektiv bedst i test høreapparat sammenligning, da vi mennesker er så forskellige. Vi har forskellige værdier, holdninger og prioriteringer. Opfattelsen af hvad der lyder godt, er også et spørgsmål om smag og behag.

I denne artikel kan du læse mere om, hvilke høreapparater der er de bedste og hvordan du selv kan teste dem. Du kan for eksempel tage vores helt unikke online lydtest for høreapparater ’Choose Your Sound’, der er den eneste digitale test af høreapparater, der findes i verdenen. Den kan hjælpe dig med at vurdere, hvilke høreapparater du synes lyder bedst.

 

Hvilke høreapparater er bedst?

Det er umuligt at udnævne verdens bedste høreapparater, da høreapparater i dag er meget forskellige. De ser mere eller mindre ens ud og består af de samme komponenter, men der er forskel. Teknologien bag de enkelte høreapparater og den computerkraft, der er i de forskellige høreapparatmærker, medvirker til at de tilbyder meget forskellige lydbilleder. Generelt kan man dog sige, at et godt høreapparat bearbejder lyden på en helt anden måde i et udfordrende lydmiljø end et mindre godt høreapparat – og derved leverer et meget bedre lydresultat.

De bedste høreapparat mærker på markedet

De bedste høreapparater i dag produceres af nogle af de største høreapparatproducenter på markedet: OticonWidexSigniaPhonak og GN ReSound.

Disse høreapparatvirksomheder udvikler hele tiden på teknologien i deres høreapparater og derfor kommer der ca. hvert andet år nye generationer af høreapparater på markedet.

I 2019 var de nyeste og bedste høreapparater på markedet fra Oticon, Oticon Opn S. Men allerede i november 2020 lancerede de Oticon MORE generationen, der nu er blandt markedets bedste høreapparattyper. Kilde 

Phonaks nyeste og bedste høreapparater hedder Phonak Audéo Paradise og erstatter deres tidligere bedste modeller Phonak Marvel og Bolero med både bedre lydkvalitet og avanceret teknologi. Kilde

Signias nye model hedder Signia Pure AX, som står for Augmented Xperience og er deres nyeste generation, der erstatter Signia Pure Xperience, der ellers har været deres markedsledende høreapparat siden 2019.

Den eneste producent, der kommer med en ny model hvert år er GN ReSound. De tidligere ReSound høreapparatmodeller hed ENZO og LiNX, mens modellen fra 2020 hedder ReSound ONE.

I marts 2020 kom Widex med deres nyeste model Widex MOMENT, der nu sælges som det bedste Widex høreapparat i stedet for Widex EVOKE fra 2018. Kilde

Det bedste høreapparat

Det er som nævnt meget svært at lave en bedst i test høreapparat sammenligning, da vi mennesker har forskellig smag i lyd. Du kan måske godt lide en lide mere diskant lyd end en alt for afrundet og blød lyd. Det er derfor oplagt, at du tester lyden selv fra de forskellige høreapparatmærker.

Da det også handler om, i hvilke lydmiljøer du ønsker at dine høreapparater skal hjælpe din hørelse bedst muligt og give dig de bedste lydoplevelser, så er det bedste høreapparat en meget individuel sag. Du kan dog få noget hjælp ved at teste lyden i forskellige lydmiljøer, som du har en speciel præference for. 

Det er altså din foretrukne lyd, i dine valgte lydmiljø, der kan afgøre hvilket høreapparat, der er bedst for dig – og med ’Choose Your Sound’ lydtest er det muligt at teste, hvilket høreapparat der er bedst i test.

Den bedste høreapparattest

’Choose Your Sound’ er faktisk den eneste høreapparattest, hvor du kan teste forskellige høreapparater og finde ud af hvilket høreapparat, der er bedst. Det gør du ved at teste og sammenligne lyden fra forskellige høreapparater i forskellige lydmiljøer digitalt. Testen kan tages af alle på ca. 5 minutter og det kræver ikke andet end, at du sidder i rolige omgivelser og har et helt almindeligt headset. 

Det bedste høreapparat for dig

Spørgsmålet om hvilke høreapparater, der er bedst for dig, handler i høj grad om hvilke høreapparater, der giver dig den lyd du ønsker i bestemte lydmiljøer. Men det er selvfølgelig ikke kun god lyd, der afgør dit valg af høreapparater. Dit valg er også baseret på, hvilken livsstil du har og hvilke svære lydmiljøer du oftest befinder dig i – om du f.eks. ønsker et høreapparat, der er specielt god til streaming af lyd fra Tv’et eller et der giver dig en god lyd, når du er til koncerter eller i skoven.

Det handler også om din mobil er kompatibel med dine høreapparater. Hvis du f.eks. ønsker at det er streaming af lyd via Bluetooth, der er vigtigst, så er det vigtigt at din mobil og høreapparatmodel kan parres. Alle IPhone telefoner har Bluetooth teknologi og de fleste Androids mobiltelefoner tilbyder også en løsning til streaming. Læs artiklen om Bluetooth høreapparater her.

Klar til et godt høreapparat?

Du kan altid bestille en konsultation og få uvildig rådgivning fra en af vores hørespecialister. Vi tilbyder også udvidet lyd og høretest – og du får altid høreapparater med hjem til test inden du beslutter dig helt.

Det er værd at nævne igen, at et godt høreapparat bearbejder lyden på en helt anden måde i et udfordrende lydmiljø end et dårligt høreapparat – og derved leverer et helt andet resultat.

Hos HEIMDALL’S ønsker vi at gøre det nemt for vores kunder. Derfor har vi samlet alle de bedste høreapparater fra alle de store producenter ét sted, til faste lave priser og i tre simple priskategorier. 

Du kan altid kontakte vores kundeservice, der er klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål.

Kontakt HEIMDALL’S

89 805 505
info@heimdalls.dk

Hvor godt hører du?

Start rejsen mod bedre hørelse hjemmefra og i dit helt eget tempo. Tag vores online høretest og få svaret på under 5 min.

Vores høretest består af

Har du brug for hjælp?

HEIMDALL'S Kundeservice
Andre relevante artikler
Høreapparat test lyd
Høreapparater

Vælg høreapparater på dine præmisser

Vælg din lyd i dit høreapparat At det skal være nemmere og mere gennemsigtigt at …

Group 3Created with Sketch. Read More →
Widex Remote Link 2
Høreapparater

Alt det praktiske omkring dine høreapparater

Der kan være en del praktik forbundet med høreapparater. Der er både vedligehold af selve …

Group 3Created with Sketch. Read More →
Hvad koster høreapparater
Høreapparater

Hvad koster høreapparater?

FÅ MERE UD AF DINE KRONER OG ØREr Hvad koster høreapparater? Hvad koster høreapparater hos …

Group 3Created with Sketch. Read More →
hoerestrategier for hoereapparatbrugere
Høretab

10 gode hørestrategier du altid kan bruge

Hvad kan du selv gøre for at optimere din hørelse? De fleste høreapparatbrugere vil i …

Group 3Created with Sketch. Read More →
Trådløst tilbehør til høreapparater
Høreapparater

Trådløst tilbehør til høreapparater

Trådløst tilbehør til høreapparater – hvad kan du bruge det til? Moderne høreapparater er spækket …

Group 3Created with Sketch. Read More →
Tilpasning og tilvaenning til hoereapparater
Høreapparater

Tilvænning til høreapparater

Hvor lang tid tager at vænne sig til nye høreapparater? Det kan tage op til …

Group 3Created with Sketch. Read More →
Shopping Cart

START TESTEN HER

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse