Hvilke høreapparater er bedst i test?

For at finde ud af hvilke høreapparater, der er bedst i test, så må man teste dem selv. Lyder det mærkeligt, så læs med her.

 

Hvilke høreapparater er bedst i test?

Det er individuelt, hvilket høreapparat der passer bedst til ens høretab og den lyd, man ønsker skal strømme i ens høreapparat. Det gør det svært at lave en objektiv bedst i test høreapparat sammenligning, da vi mennesker er så forskellige. Vi har forskellige værdier, holdninger og prioriteringer. Opfattelsen af hvad der lyder godt, er også et spørgsmål om smag og behag.

I denne artikel kan du læse mere om, hvilke høreapparater der er de bedste og hvordan du selv kan teste dem. Du kan for eksempel tage vores helt unikke online lydtest for høreapparater ’Choose Your Sound’, der er den eneste digitale test af høreapparater, der findes i verdenen. Den kan hjælpe dig med at vurdere, hvilke høreapparater du synes lyder bedst.

Høreapparater bedst i test - hvilket høreapparat er bedst

Høreapparater bedst i test

 
– handler om hvilke høreapparater du bedst kan lide.

HEIMDALL’S kan, udover online test af høreapparater, også tilbyde dig at teste et sæt høreapparater af selv fysisk. Du får en gratis prøveperiode på min 2 uger. Du kan vælge mellem de 5 bedste høreapparatsmærker og de fåes alle i 3 forskellige teknologitrin:

 • Oticon Real 1
 • Oticon Real 2
 • Oticon Real 3
 • Phonak Audéo lumity 90
 • Phonak Audéo lumity  70
 • Phonak Audéo lumity 50
 • Widex MOMENT 440
 • Widex MOMENT 330
 • Widex MOMENT 220
 • Signia Augmented Experience 7
 • Signia Augmented Experience 5
 • Signia Augmented Experience 3
 • GN ReSound OMNIA 9
 • GN ReSound OMNIA 7
 • GN ReSoundOMNIA 5

Hvilke høreapparater er bedst?

Det er umuligt at udnævne verdens bedste høreapparater, da høreapparater i dag er meget forskellige. De ser mere eller mindre ens ud og består af de samme komponenter, men der er forskel. Teknologien bag de enkelte høreapparater og den computerkraft, der er i de forskellige høreapparatmærker, medvirker til at de tilbyder meget forskellige lydbilleder. Derfor er det også svært at svare på hvilke høreapparater er bedst i test? Generelt kan man dog sige, at et godt høreapparat bearbejder lyden på en helt anden måde i et udfordrende lydmiljø end et mindre godt høreapparat – og derved leverer et meget bedre lydresultat.

De bedste høreapparat mærker på markedet

De bedste høreapparater i dag produceres af nogle af de største høreapparatproducenter på markedet: OticonWidexSigniaPhonak og GN ReSound.

Disse høreapparatvirksomheder udvikler hele tiden på teknologien i deres høreapparater og derfor kommer der ca. hvert andet år nye generationer af høreapparater på markedet.

I 2019 var de nyeste og bedste høreapparater på markedet fra Oticon, Oticon Opn S. Men allerede i november 2020 lancerede de Oticon More generationen, der hurtigt blev blandt markedets bedste høreapparater. Kilde  I starten af februar 2023 kom nyheden Oticon Real, der med 2 nye styringsprocessorer er forbedret i forhold til at neutralisere pludselig lyde og vindstøj.

Phonaks nyeste og bedste høreapparater med almindelige batterier hedder Phonak Audéo Paradise og erstatter deres tidligere bedste modeller Phonak Marvel og Bolero med både bedre lydkvalitet og avanceret teknologi. I september 2022 kom Phonak med en ny og forbedret udgave af Paradise høreapparatet i en genopladelig model, som de kalder Phonak Audéo Lumity.  Kilde 

Signias nye model hedder Signia Pure AX, som står for Augmented Xperience og er deres nyeste generation, der erstatter Signia Pure Xperience, der ellers har været deres markedsledende høreapparat siden 2019.

Den eneste producent, der kommer med en ny model hvert år er GN ReSound. De tidligere ReSound høreapparatmodeller hed ENZO og LiNX, mens modellen fra 2020 hedder ReSound ONE. Der skulle alligevel gå et par år, før den helt nye ReSound model kom på markedet. I 2023 lancerede de ReSound OMNIA med en forbedring i deres grundlæggende teknologi, der tilbyder en markant bedre taleforståelse for høreapparatbrugere.

I marts 2020 kom Widex med deres nyeste model Widex MOMENT, der nu sælges som det bedste Widex høreapparat i stedet for Widex EVOKE fra 2018. Kilde 

Dit foretrukne høreapparat

Det er som nævnt meget svært at lave en bedst i test høreapparat sammenligning, da vi mennesker har forskellig smag i lyd. Du kan måske godt lide en lide mere diskant lyd end en alt for afrundet og blød lyd. Det er derfor oplagt, at du tester lyden selv fra de forskellige høreapparatmærker.

Da det også handler om, i hvilke lydmiljøer du ønsker at dine høreapparater skal hjælpe din hørelse bedst muligt og give dig de bedste lydoplevelser, så er det bedste høreapparat en meget individuel sag. Du kan dog få noget hjælp ved at teste lyden i forskellige lydmiljøer, som du har en speciel præference for. 

Det er altså din foretrukne lyd, i dine valgte lydmiljø, der kan afgøre hvilket høreapparat, der er bedst for dig – og med ’Choose Your Sound’ lydtest er det muligt at teste, hvilket høreapparat der er bedst i test.

Høreapparatproducenternes egne test  

De fleste høreapparatsfirmaer laver deres egne test og derfor kan du selvfølgelig få en indikation af, om det er et høreapparat, som høreapparatbrugere mener er et godt høreapparat og også bedre end andre.

For eksempel har Oticon testet deres Oticon More høreapparat op imod 2 konkurrenter. Testen handlede om, hvor godt du hørte i en realistisk støjfuld omgivelse. Testen viser, at Oticon More klarer sig bedre end konkurrenterne. Grunden til dette er, at Oticon More er hjernevenlige høreapparater, hvilket betyder, at de hjælper hjernen med at arbejde naturligt ved at give den så mange informationer som muligt i stedet for at udelukke lydene omkring dig. (kilde)

ReSound har også testet deres nye ReSound OMNIA høreapparater og finder at de kan give 150% bedre taleforståelse end tidligere modeller af deres egne. (Kilde)

Den bedste høreapparattest

’Choose Your Sound’ er faktisk den eneste høreapparattest, hvor du kan teste forskellige høreapparater og finde ud af hvilket høreapparat, der er bedst. Det gør du ved at teste og sammenligne lyden fra forskellige høreapparater i forskellige lydmiljøer digitalt. Testen kan tages af alle på ca. 5 minutter og det kræver ikke andet end, at du sidder i rolige omgivelser og har et helt almindeligt headset. 

Det bedste høreapparat for dig

Spørgsmålet om hvilke høreapparater, der er bedst for dig, handler i høj grad om hvilke høreapparater, der giver dig den lyd du ønsker i bestemte lydmiljøer. Men det er selvfølgelig ikke kun god lyd, der afgør dit valg af høreapparater. Dit valg er også baseret på, hvilken livsstil du har og hvilke svære lydmiljøer du oftest befinder dig i – om du f.eks. ønsker et høreapparat, der er specielt god til streaming af lyd fra Tv’et eller et der giver dig en god lyd, når du er til koncerter eller i skoven.

Det handler også om din mobil er kompatibel med dine høreapparater. Hvis du f.eks. ønsker at det er streaming af lyd via Bluetooth, der er vigtigst, så er det vigtigt at din mobil og høreapparatmodel kan parres. Alle IPhone telefoner har Bluetooth teknologi og de fleste Androids mobiltelefoner tilbyder også en løsning til streaming. Læs artiklen om Bluetooth høreapparater her.

Måske har du også et specifikt behov, som dine høreapparater gerne skulle kunne hjælpe med. Der findes for eksempel en række høreapparater, der kan afhjælpe tinnitus. Lider du af denne hørelidelse, så læs mere og Tinnitus høreapparater her.

Hvor kan jeg få de bedste høreapparater?

Hos HEIMDALL’S får du kun de bedste høreapparater. Du kan altid bestille en konsultation og få uvildig rådgivning fra en af vores hørespecialister. Vi tilbyder også udvidet lyd og høretest – og du får altid høreapparater med hjem til test inden du beslutter dig helt.

Det er værd at nævne igen, at et godt høreapparat bearbejder lyden på en helt anden måde i et udfordrende lydmiljø end et dårligt høreapparat – og derved leverer et helt andet resultat.

Hos HEIMDALL’S ønsker vi at gøre det nemt for vores kunder. Derfor har vi samlet alle de bedste høreapparater fra alle de store producenter ét sted, til faste lave priser og i tre simple priskategorier. 

Du kan altid kontakte vores kundeservice, der er klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål.

Kontakt HEIMDALL’S

89 805 505
info@heimdalls.dk

Hvad koster de bedste høreapparater?

Priserne på de nyeste og bedste  høreapparater på markedet har vi gjort nemme at overskue, da vi har inddelt dem simpelt med 3 forskellige priskategorier, for de forskellige varianter af de nye høreapparater.

Se de nye modeller for 2023 og priserne for høreapparater i 2023 i tabellen neden for – og læs mere om priser på høreapparater

Du kan også læse om de nye høreapparater, der er kommet i 2023 herPremium Guld

19.999,-

eller betal 417 kr./md i 48 mdr.

Prisen er for et sæt høreapparater*Premium SØLV

15.999,-

eller betal 334 kr./md i 48 mdr.

Prisen er for et sæt høreapparater*Premium BRONZE

11.999,-

eller betal 250 kr./md i 48 mdr.

Prisen er for et sæt høreapparater*

De nyes Oticon Real

Læs mere og det nyeste og bedste høreapparat Oticon Real, som Oticon lancerede i februar 2023, ReSound OMNIA fra 2023 eller Phonak seneste nye høreapparat Phonak Lumity fra Oktober 2022. 

Hvor godt hører du?

Start rejsen mod bedre hørelse hjemmefra og i dit helt eget tempo. Tag vores online høretest og få svaret på under 5 min.

Vores høretest består af

Har du brug for hjælp?

HEIMDALL'S Kundeservice
Andre relevante artikler
DM_Pierc'Ed__PhotoTapioAulu
Høreapparater

Smykker til høreapparater får dig til at skinne

Bryd tabu med dit eget unikke look Smykker til høreapparater Høreapparatsmykker fra DEAFMETAL HEIMDALL’S er …

Group 3Created with Sketch. Read More →
5 rås til at få folk til at få høreapparater
Høretab

Måske du skal have høreapparater?

5 kærlige skub du kan give folk, der hører dårligt Ingen folk kan lide at …

Group 3Created with Sketch. Read More →
pårørende til en med høretab
Høretab

5 Symptomer på permanent høretab

Der er forskellige årsager til høretab og også forskellige symptomer på at din hørelse er …

Group 3Created with Sketch. Read More →
730A3941
Høreapparater

Choose Your Sound Guide

Med ’Choose Your Sound’ er det muligt at afprøve og sammenligne lyden fra 5 af …

Group 3Created with Sketch. Read More →
gode råd til juleaften med høreapparater
Høretab

5 gode høre råd til juleaften

en god juleaften med høreapparater 5 gode høre råd         De fleste …

Group 3Created with Sketch. Read More →
Høreapparat test lyd
Høreapparater

Vælg høreapparater på dine præmisser

Vælg din lyd i dit høreapparat At det skal være nemmere og mere gennemsigtigt at …

Group 3Created with Sketch. Read More →
Indkøbskurv

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse