fbpx

Vi er en digital høreklinik

– og det er til din fordel

HEIMDALL'S er en online høreklinik

- Og hvad betyder det så for dig?

HEIMDALL’S er et helt nyt koncept indenfor høreklinikker, hvor vi ser digitaliseringen som vejen til en bedre hørelse. Vi mener, at din hørelse og tid er værdifuld, og derfor skal dine klinikaftaler holdes til et minimum. Det kan vi ved at gøre noget af vejen digital. Vil du med på den digitale bølge til fremtidens høreklinik?

Hos HEIMDALL’S arbejder vi for, at du som kunde skal opleve vejen til bedre hørelse som både ukompliceret, hurtig og komfortabel.

Vores dygtige hørespecialister benytter det bedste audiologiske udstyr til at sikre en optimal evaluering af din hørelse. Vi hjælper dig til at få afdækket dit hørebehov, så vi sammen kan skræddersy dit forløb.

Hos HEIMDALL’S har vi valgt at koncentrere os om de bedste høreapparater fra de førende producenter. Vi forpligter os til at hjælpe dig med at få det bedste ud af din hørelse.

En digital høreklinik giver fordele

- Hvad adskiller os fra de traditionelle høreklinikker?

Vi mener, at der er en stor styrke i at være digitale, fordi du sparer tid og får mange flere muligheder end hos den almindelige høreklinik.

Som Danmarks eneste online høreklinik adskiller vi os på flere parametre. Men de tre største forskelle er ventetiden, den digitale service og dit frie valg af høreapparater.

730A3720

Det frie valg

HEIMDALL’S er en uvildig høreklinik, der tilbyder et reelt frit valg af høreapparater. Vi er en uvildig høreklinik fordi vi:

  • samarbejder på frie markedsvilkår med de enkelte producenter af høreapparater, så salget ikke presses i en bestemt producents retning
  • tilbyder de nyeste høreapparater af den bedste kvalitet fra fem førende brands, så du frit kan vælge
  • har tre priskategorier på tværs af brands, så du ikke skal beslutte dig på baggrund af prisen
  • ikke har et samarbejde med bestemte ørelæger

Fuld tilfredshed

Det vigtigt, at du er tilfreds med dine høreapparater. Hos HEIMDALL’S kan du derfor prøve dine høreapparater i 30 dage, inden du skal tage den endelige beslutning. I de 30 dage kan du skifte mellem alle vores høreapparater og de forskellige priskategorier. På den måde finder du de helt rigtige høreapparater til dig og dit behov.

Ingen ventetid

Vi mener, at det skal være nemmere at få høreapparater. Alt for mange oplever ikke at få den nødvendige service, eller at ventetiden er alt for lang i forhold til at få nye eller få udskiftet høreapparaterne.

Vi har ingen ventetid, fordi din hørelse er værdifuld, og selv de små nuancer i hørelsen gør en stor forskel for din livskvalitet. Når du har taget skridtet og erkendt dit høretab, skal vejen mod bedre hørelse ikke stoppes af lange ventetider.

Den digitale service

Vi kan hjælpe dig i dag, da meget af vores arbejde er digitaliseret. Vil du være en del af HEIMDALL'S digitale univers, skal du blot booke en telefonisk konsultation, hvor vi finder dagen for din høreprøve. Efter din høreprøve vil alt foregå digitalt, medmindre du fortsat ønsker at møde op i en af vores klinikker.

Tilretning, service og hjælp til vedligeholdelse sker alt sammen digitalt. På den måde kan du få hjælp uanset om du er hjemme, på arbejdet eller et helt tredje sted. Det skal være nemt for dig.

Hils på folkene bag HEIMDALL'S

730A3627

Nok om os

Lad os hilse på dig

VIDSTE DU, at ubehandlet høretab ofte fører til irritation og daglige frustrationer? Og at studier peger på, at nedsat hørelse er en stressfaktor? ​

Måske kender du det allerede fra dig selv?​

Eller en pårørende?​​

På under 5 minutter kan du gennemføre en online høretest som fortæller dig, om du bør bestille tid til nærmere undersøgelse af din hørelse.

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Ved fortsat at bruge vores websted accepterer du vores Cookiepolitik.

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse