Høreapparater

Tilbehør
Forbrugsvare type
Formfaktor
Vis alle
ITC (i-øret)
BTE (bag-øret)
CIC (i-øret)
CROS
IIC (i-øret)
ITE (i-øret)
RIC (bag-øret)
Batteritype
Vis alle
Engangsbatterier (45)
Genopladelige batterier (72)
Fjernjustering
Vis alle
Ja (79)
Nej (12)
Prisklasse
Vis alle
Bronze (27)
Guld (33)
Sølv (31)
Pris

Viser 1–12 af 91 resultater

Høreapparater

I HEIMDALL’S webshop finder du nok Danmarks største sortiment af de bedste høreapparater til de bedste priser.

Vi forhandler høreapparater fra 5 af de største og bedste høreapparatproducenter i verdenen:

Oticon Widex  Signia Phonak GN ReSound

Disse høreapparatproducenter udvikler og anvender forskellige teknologier i deres høreapparater og leverer derfor på forskellig vis bearbejdet lyd til dig. Du kan læse mere om de forskellige høreapparater, når du klikker på de forskellige producentnavne i menuen.

Høreapparat mærker og modeller

I webshoppen finder du et komplet overblik over alle de nyeste modeller vi forhandler fra Oticon, Widex, Signia, Phonak og GN ReSound, og du kan læse mere specifikt om de enkelte modellers egenskaber og teknologien bag, når du klikker på selve produktet i webshoppen

Sidst men ikke mindst, så kan du se og filtrere i det fulde sortiment af farver, de enkelte modeller findes i og filtrere på hvilket type høreapparat du ønsker.

Du er velkommen til at ringe til os eller bestille en telefonisk konsultation 89805505 eller book tid, hvis du har brug for hjælp med de mange spørgsmål, der typisk kan vise sig:

  • Hvilket høreapparat skal jeg vælge?
  • Hvilke høreapparater er bedst?
  • Hvilke behov og krav skal jeg have til mit høreapparat?
  • Er der stor forskel på de forskellige høreapparater?

Du kan læse mere og få svar på spørgsmål om høreapparater her.

Rigtig mange spørger om ventetiden på høreapparater.

Læs mere om hvordan du undgår ventetid på høreapparater.

Nedenfor finder du også vores FAQ, hvor du kan læse alt om køb af høreapparater online.

Er du i tvivl om du overhovedet har brug for høreapparater? Tag vores online høreprøve, der er en online høretest på nettet du kan tage derhjemme.

Tag online høretest her

FAQ - Høreapparater

De mest stillede spørgsmål og svar omkring høreapparater og HEIMDALL'S.

Vi hjælper dig med at finde ud af, om du har brug for et høreapparat. Det første vi anbefaler er, at du starter med at tage vores online høretest, hvis du er i tvivl om du har et høretab.

Når du har taget vores online høretest, vil vi efterfølgende kontakte dig og gennemgå resultat med dig. Hvis det vurderes, at du har et høretab, vil vi sammen finde den bedste løsning til dig.

Prisen på et høreapparat afhænger ofte af kvaliteten. Hos HEIMDALL’S forhandler vi kun de nyeste og bedste høreapparater.

Hos os vil vi gerne gøre det enkelt og give dig en fair pris. Derfor har vi overordnet tre priskategorier. Under hver kategori finder du flere forskellige høreapparater, så du helt selv kan bestemme dit høreapparat.

Du kan se alle specifikke priser på høreapparater i webshoppen under hvert produkt.

Den pris der vises er din egenbetaling og inkl. moms. Du kan også vælge at få vist din pris som fuld egenbetaling eller med andre tilskud, såsom sygesikringen Danmark fratrukket.

Du kan betale for dit høreapparat på én gang eller dele betaling op, så du betaler et lavt månedligt beløb over 48 måneder, uden ekstra omkostninger. Læs mere oom vores priser på høreapparater her.

Nej. De høreapparater, som det offentlige har i deres sortiment er oftest 1-2 generationer ældre end de nyeste modeller HEIMDALL’S forhandler og kan være helt op til 6-7 år gamle.

Du kan som kunde, hos en privat høreklinik eller hos HEIMDALL’S, opnå tilskud fra staten.

Hos HEIMDALL’S ordner vi alt og hjælper dig med at søge tilskud, så du ikke skal ikke bekymre dig om noget.

Følgende betingelser skal opnås for at få tilskud fra staten:

  • Du skal være over 18 år.
  • Du må ikke have modtaget høreapparater, helt eller delvist betalt af det offentlige, indenfor de sidste 4 år.
  • Du skal have en henvisning fra en øre-næse-halslæge, hvis det er første gang du skal have høreapparater. Du behøver ikke at have været hos en ørelæge inden du kontakter HEIMDALL’S.

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, kan vi også hjælpe dig med at søge om tilskud derigennem.

Pr. 1. januar 2023 lyder tilskuddet til ét høreapparat er på 4.286 kr. – og tilskuddet til to høreapparater er på 6.686 kr.

Læs mere om offentligt tilskud til høreapparater her.

Det er individuelt, hvilket høreapparat der passer bedst til dig. Derfor vil vi meget gerne hjælpe dig, så du er sikret at finde det høreapparat der lige netop hjælper dig.

Du kan eventuelt starte med at tage vores online lydtest, hvor du kan høre forskellen på høreapparaternes lydbillede. Du kan derefter booke tid til en telefonisk konsultation, hvor vi gennemgår dit resultat og dine valgmuligheder.

Herefter vil du ha mulighed for at booke en tid til en gratis høreprøve og tilpasning. Her vil vores hørespecialist tale med dig om din situation, hvad du føler du har brug for og resultatet af høreprøve og lydtest. Sammen vil I finde det helt rigtige høreapparat, som passer til dig og dine behov. Det er også her, at dit høreapparat bliver individuelt tilpasset til dig.

For at kunne lave den bedst mulige tilpasning af dine nye høreapparater, så bør der tages en ny høreprøve hver gang du ønsker nye høreapparater.

Der findes masser af online høretest, men en decideret høreprøve er en meget grundig og nødvendig undersøgelse af din hørelse og foregår i vores kliniklokaler i enten Lyngby, Roskilde, Aarhus eller Odense.

En fysisk konsultation vil også indeholde en fysisk undersøgelse af dit øre og din øregang for at du kan få den rette tilpasning af receivere og ørepropper.

Derfor er det altså nødvendigt, at vi ser dig én enkelt gang i vores klinik, og herefter klarer vi alt andet online. Vores høreprøve er gratis og helt uforpligtende.

Du skal blot komme 1 enkelt gang, for en grundig høreprøve, undersøgelse og tilpasning.

Resten kan vi klare online eller via telefonen. Vi er specialister inden for digitalt service, remote sessioner og fjernjustering.

Det er gratis og helt uforpligtende at få en høreprøve hos HEIMDALL’S.

Hvis du forinden har taget vores høretest, vil du blive kontaktet for at finde tid til en gratis høreprøve.

Har du allerede høreapparat eller mistænker du et høretab, kan du allerede book tid til en telefonisk konsultation, hvor vi sammen aftaler det næste forløb og tid for din gratis høreprøve. Du finder vores online booking her.

Hvis du har fået konstateret høretab på begge ører, så har du brug for to høreapparater. Ved aldersbetinget eller støjrelateret hørenedsættelse, rammes begge ører som regel lige hårdt.

Selvom høretab oftest rammer begge ører, er det dog ikke usædvanligt at kun det ene øre er ramt eller at de to ører har forskellige grader af hørenedsættelse. Ved hjælp af en høreprøve, vil vores hørespecialist kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, der passer til dig og dine behov.

Et høreapparat forventes at kunne holde i 4 år. Men der er er flere parametre du skal være opmærksom på, når du overvejer om du skal udskifte dine gamle høreapparater.

Lever dine gamle høreapparater stadig op til dit behov eller er det værd at skifte til nyere og bedre teknologi?

For at fungere optimalt, kræver høreapparater jævnligt vedligeholdelse. Uden vedligeholdelse, vil dine høreapparaters ydeevne gradvist forringes. Mikrofoner, højtalere og andre komponenter vil med tiden stoppe til med ørevoks, støv og fugt. Dine høreapparaters levetid forlænges markant, hvis du vedligeholder dem jævnligt. Vi anbefaler at du gør det til en vane at vedligeholde dine høreapparater.

Det er en god idé at få foretaget en høreprøve én gang årligtRegelmæssig høreprøve gør det muligt at følge udviklingen, så du kan reagere i tide ved forandringer i din hørelse. En høreprøve hos HEIMDALL’S er gratis og helt uforpligtende.

En høreprøve bruges som diagnostisk evaluering af din hørelse.
Der er en række standarder til udstyr og teknik, som skal overholdes, for at kunne lave en høreprøve. Disse standarder lever HEIMDALL’S op til, da vi benytter det bedste audiologiske udstyr.

En høretest kan ikke bruges som en diagnostisk evaluering af din hørelse.
Den fungerer kun som en guide og kan ikke stå alene. Hvis du mistænker et høretab skal du tage kontakt til din læge, som kan give dig en henvisning. Imellem tiden kan du booke tid til en høreprøve hos HEIMDALL’S, så undgår du ventetiden, der kan forekomme hos en specialist.

Indkøbskurv
Tilbehør
Forbrugsvare type
Formfaktor
Vis alle
ITC (i-øret)
BTE (bag-øret)
CIC (i-øret)
CROS
IIC (i-øret)
ITE (i-øret)
RIC (bag-øret)
Batteritype
Vis alle
Engangsbatterier (45)
Genopladelige batterier (72)
Fjernjustering
Vis alle
Ja (79)
Nej (12)
Prisklasse
Vis alle
Bronze (27)
Guld (33)
Sølv (31)
Pris

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse