Oticon Tilbehør

Tilbehør
Vis alle
Fjernbetjening (1)
Oplader (2)
Trådløs mikrofon (1)
TV-Streamer (1)
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Viser alle 5 resultater

Oticon høreapparat tilbehør
Her får du et overblik over, hvilket tilbehør du kan få til dine Oticon høreapparater.
Tilbehør til Oticon
Tilbehør til Oticon høreapparater består af opladere og trådløst udstyr til Bluetooth forbindelser samt tilbehør, der gør streaming af lyd til dine høreapparater endnu bedre.

Med det rette tilbehør kan det gøre en stor forskel for at du får det fulde ud af dine høreapparater og får mere glæde og frihed i din hverdag. Oticon har et stort sortiment af kvalitetsopladere og andre tilbehørsløsninger.
Oticon opladere til dine høreapparater
NYHED Oticon SmartCharger er den nye elegante opladerløsning til alle Oticons MiniRITE R modeller, der er med genopladelige batterier.

Opladeren er udformet i et flot og stilrent etui og kan også være flot at have stående på sengebordet. Med indbygget powerbank får du 3 fulde opladninger og fuld opladning på 3 timer. Perfekt til dig der vil have en kraftfuld oplader med på farten.

Opladerløsningen Charger 1.0 MiniRITE R er en stærk oplader til alle Oticons MiniRITE R modeller, der er med genopladelige batterier. En fuld opladning tager blot 3 timer og så har du til en hel dags brug – også hvis du streamer meget.
Oticon fjernbetjening til høreapparater
Oticons fjernbetjening er for dig, der vil betjene dine høreapparater let og diskret.

Den passer til de fleste høreapparater fra Oticon og er nem at betjene. Oplagt til dig, der vil styre dine høreapparater uden om din smartphone.
Trådløst tilbehør fra Oticon til streaming
ConnectClip er en allround Bluetoothenhed, der med opkobling til flere Bluetooth enheder, giver dig mange muligheder; du kan bruge den som fjernmikrofon eller streame direkte til dine høreapparater, så de fungerer som headset.

Du kan let føre mobilsamtaler og besvare opkald fra din telefon ved at enkelt tryk på Connectclip. Forbindelsen rækker op til 20 meter og du kan bevæge dig frit rundt i dit hjem.

ConnectClip er også en fjernbetjening, hvis du ikke kan eller ønsker at bruge en app på din mobil.

ConnectClip kan opkobles til hele 8 Bluetooth enheder og passer til de fleste høreapparater fra Oticon. Det eneste det kræver er Bluetooth teknologi i dine høreapparater.
Oticon TV-adapter
Der kan være lydsituationer, hvor du ønsker en endnu bedre oplevelse af lyd

Oticons TV-adapter er en TV-boks, der streamer direkte stereolyd til dine høreapparater fra Oticon. Du behøver ikke justere lyden på dit TV, da du regulerer lyden i dine høreapparater via din Oticon app på telefonen.

Lyden fra TV sendes direkte ind i dit høreapparat, og høreapparatet forstærker signalet så det passer til dit høretab og du får en klar forbedring af især taleforståelsen.

Mange høreapparatbrugere oplever en Tv-adapter som en klar forbedring i deres livskvalitet, og gør at de kan nyde TV og radio på lige vilkår med normalthørende.
Mere tilbehør til Oticon høreapparater
Hos HEIMDALL’S kan du få de nyeste Bluetooth høreapparater fra Oticon og opnå stor fleksibilitet og frihed med Oticons apps

Oticon ON appen tilbyder dig nem og diskret styring af dine Oticon høreapparater. Du kan justere lydstyrke og finjustere med den indbyggede equalizer samt skifte programmer afhængig af hvilket lydmiljø du befinder dig i. Der er også et Tinnitus program til lindring af tinnitus.

Til når du har brug for hjælp fra din hørespecialist, har Oticon udviklet deres RemoteCare App.

Vi kan tilbyde opfølgning og give råd og vejledning fra vores hørespecialister online, mens du befinder dig i dit eget hjem. Oticon RemoteCare App sætter dig også hurtigt i kontakt med os, hvis du har brug for at vi fjernjusterer dine høreapparater og hjælper dig med at få mest muligt ud af dem.
Oticon høreapparater og tilbehør hos HEIMDALL’S
Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre hvilket Oticon tilbehør du vil have behov for at gøre dit liv med høreapparater endnu nemmere. telefon 89 805 505 eller mail: info@heimdalls.dk

Indkøbskurv
Tilbehør
Vis alle
Fjernbetjening (1)
Oplader (2)
Trådløs mikrofon (1)
TV-Streamer (1)
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Ved at trykke "Modtag guiden" tilmelder du dig HEIMDALL'S nyhedsbrev og giver samtykke til at vi må sende dig markedsføring om HEIMDALL'S produktsortiment via mail. Du kan altid afmelde dig igen i bunden af vores mails. Du accepterer samtidig betingelserne her og persondatapolitikken.

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse