Oticon Tilbehør

Tilbehør
Vis alle
Fjernbetjening (1)
Oplader (2)
Trådløs mikrofon (1)
TV-Streamer (1)
Vedligeholdelse (1)
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Viser alle 6 resultater

Oticon høreapparat tilbehør

Her får du et overblik over, hvilket tilbehør du kan få til dine Oticon høreapparater.

Tilbehør til Oticon

Tilbehør til Oticon høreapparater består af opladere og trådløst udstyr til Bluetooth forbindelser samt tilbehør, der gør streaming af lyd til dine høreapparater endnu bedre.

Med det rette tilbehør kan det gøre en stor forskel for at du får det fulde ud af dine høreapparater og får mere glæde og frihed i din hverdag. Oticon har et stort sortiment af kvalitetsopladere og andre tilbehørsløsninger.

Oticon opladere til dine høreapparater

NYHED Oticon SmartCharger er den nye elegante opladerløsning til alle Oticons MiniRITE R modeller, der er med genopladelige batterier.

Opladeren er udformet i et flot og stilrent etui og kan også være flot at have stående på sengebordet. Med indbygget powerbank får du 3 fulde opladninger og fuld opladning på 3 timer. Perfekt til dig der vil have en kraftfuld oplader med på farten.

Opladerløsningen Charger 1.0 MiniRITE R er en stærk oplader til alle Oticons MiniRITE R modeller, der er med genopladelige batterier. En fuld opladning tager blot 3 timer og så har du til en hel dags brug – også hvis du streamer meget.

Oticon fjernbetjening til høreapparater

Oticons fjernbetjening er for dig, der vil betjene dine høreapparater let og diskret.

Den passer til de fleste høreapparater fra Oticon og er nem at betjene. Oplagt til dig, der vil styre dine høreapparater uden om din smartphone.
Trådløst tilbehør fra Oticon til streaming
ConnectClip er en allround Bluetoothenhed, der med opkobling til flere Bluetooth enheder, giver dig mange muligheder; du kan bruge den som fjernmikrofon eller streame direkte til dine høreapparater, så de fungerer som headset.

Du kan let føre mobilsamtaler og besvare opkald fra din telefon ved at enkelt tryk på Connectclip. Forbindelsen rækker op til 20 meter og du kan bevæge dig frit rundt i dit hjem.

ConnectClip er også en fjernbetjening, hvis du ikke kan eller ønsker at bruge en app på din mobil.

ConnectClip kan opkobles til hele 8 Bluetooth enheder og passer til de fleste høreapparater fra Oticon. Det eneste det kræver er Bluetooth teknologi i dine høreapparater.

Oticon TV-adapter

Der kan være lydsituationer, hvor du ønsker en endnu bedre oplevelse af lyd

Oticons TV-adapter er en TV-boks, der streamer direkte stereolyd til dine høreapparater fra Oticon. Du behøver ikke justere lyden på dit TV, da du regulerer lyden i dine høreapparater via din Oticon app på telefonen.

Lyden fra TV sendes direkte ind i dit høreapparat, og høreapparatet forstærker signalet så det passer til dit høretab og du får en klar forbedring af især taleforståelsen.

Mange høreapparatbrugere oplever en Tv-adapter som en klar forbedring i deres livskvalitet, og gør at de kan nyde TV og radio på lige vilkår med normalthørende.

Mere tilbehør til Oticon høreapparater

Hos HEIMDALL’S kan du få de nyeste Bluetooth høreapparater fra Oticon og opnå stor fleksibilitet og frihed med Oticons apps

Oticon ON appen tilbyder dig nem og diskret styring af dine Oticon høreapparater. Du kan justere lydstyrke og finjustere med den indbyggede equalizer samt skifte programmer afhængig af hvilket lydmiljø du befinder dig i. Der er også et Tinnitus program til lindring af tinnitus.

Til når du har brug for hjælp fra din hørespecialist, har Oticon udviklet deres RemoteCare App.

Vi kan tilbyde opfølgning og give råd og vejledning fra vores hørespecialister online, mens du befinder dig i dit eget hjem. Oticon RemoteCare App sætter dig også hurtigt i kontakt med os, hvis du har brug for at vi fjernjusterer dine høreapparater og hjælper dig med at få mest muligt ud af dem.

Oticon høreapparater og tilbehør hos HEIMDALL’S

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre hvilket Oticon tilbehør du vil have behov for at gøre dit liv med høreapparater endnu nemmere. telefon 89 805 505 eller mail: info@heimdalls.dk

De mest stillede spørgsmål og svar omkring Oticon tilbehør til høreapparater.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål omkring Oticon tilbehør til høreapparater.

Finder du ikke det du søger, eller ønsker du yderligere information, så er du altid velkommen til at kontakte HEIMDALL’S Kundeservice på telefon 89 805 505 eller på info@heimdalls.dk.

Du kan også trykke på knappen nedenfor og blive kontaktet af en hørespecialist.

FAQ tilbehør til Oticon høreapparater

Der kan være lyttesituationer eller lydmiljøer, hvor det rette tilbehør for mange høreapparatsbrugere kan gøre en stor forskel for både hørelsen og livskvaliteten.

Det kan være en TV-adapter, der gør det muligt for dig at streame lyd direkte fra TV op i dine høreapparater eller en mikrofon, der gør det nemmere for dig at høre din partner på meget støjfyldte restauranter eller til andre arrangementer.

Nej, du kan kun bruge tilbehør fra Oticon til Oticons egne høreapparater. Du kan i nogle tilfælde også kun bruge tilbehøret, hvis der er Bluetooth i dine høreapparater . Det er der i Oticon More, som vi handler hos HEIMDALL’s

Du kan købe tilbehør og udstyr til Oticon høreapparater til priser der ligger mellem 1399 for en fjernbetjening og 2999 for den helt nyeste Smartcharger, der oplader dine høreapparater på få timer.

Der er ikke garanti på tilbehør, men den almindelige købelov gør sig gældende for udstyr og tilbehør til høreapparater – og du har 14 dages returret og 2 års reklamationsret.

Indkøbskurv
Tilbehør
Vis alle
Fjernbetjening (1)
Oplader (2)
Trådløs mikrofon (1)
TV-Streamer (1)
Vedligeholdelse (1)
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Få hjælp af vores hørespecialister

Du kan altid ringe til os på 89 805 505.

Hvordan ønsker du at blive kontaktet?

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse