GN ReSound Tilbehør

Tilbehør
Vis alle
Oplader (2)
Trådløs mikrofon (2)
TV-Streamer (1)
Vedligeholdelse (1)
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Viser alle 6 resultater

GN ReSound høreapparat tilbehør

Få overblik over hvilket tilbehør du kan få til dine ReSound høreapparater.

Tilbehør til GN ReSound

Selvom dine høreapparater kan klare de fleste lydmiljøer med GN ReSounds ”Smart Hearing” teknologi, så er der altid situationer, hvor lidt ekstra hjælp kan gøre din lydoplevelse endnu bedre. Til disse oplevelser har ReSound udviklet flere nyttige streaming enheder og mikrofoner udover de flotte og kraftige opladere. Med en ReSound oplader får du altid genopladet dine høreapparater til at klare mindst et helt døgns forbrug.

GN ReSound opladere

Vi har de nyeste opladeløsninger til dine genopladelige høreapparater fra GN ReSound. Find både standard oplader og oplader med indbygget powerbank.

GN ReSound Charger One er en standard oplader til dine ReSound One høreapparater. En nem og effektiv lade løsning. En enkel opladning tager 4 timer og så har du til 30 timers forbrug. Den er simpel at betjene og intuitiv i funktionaliteten.

GN ReSound Charger One Premium er en stilfuld powerbank, der matcher din ReSound ONE, med op til tre dages hurtig opladning på farten. Opladeren er designet som et opladeretui, så du beskytter dine høreapparater. Når de placeres i opladningsetuiet, indikerer LED-lys batteristatus for både høreapparaterne og opladeren. Med indbygget powerbank er ingen stikkontakt nødvendig. Nyd livet uden at bekymre dig om batterier.

GN ReSound trådløst tilbehør

Til dine GN ReSound høreapparater kan du også tilkøbe ekstra trådløst tilbehør for at forbedre din lyd endnu mere.

ReSound MultiMic 5-i-1 multimikrofon til høreapparater fra GN er udformet i diskret design. ReSound MultiMic har flere funktioner og mikrofoner og kan fungere både som en til en mikrofon eller som bordmikrofon, hvor du kan deltage i samtale med flere personer på samme tid. ReSound Multi Mic Har en teleslynge indbygget og kan streame teleslyngesignalet direkte til dine høreapparater.

GN ReSound tilbehør til streaming af lyd

Med en ReSound Telefon-Clip kan du få streamet dine telefonopkald direkte i dine høreapparater og føre telefonsamtaler selv i støjende lydmiljøer. Den er lille og diskret og nem at betjene og kan forbindes til alle Bluetooth høreapparater fra ReSound. Den kan kobles til 8 enheder, men kun 2 enheder kan være aktiveret samtidig. ReSound Telefon-Clip gør din hverdag nemmere.

ReSound TV Streamer 2 er en direkte TV-streamings løsning. Dine ReSound høreapparater laves om til trådløse hovedtelefoner, hvor TV-lyd i stereokvalitet streames direkte til.

GN ReSound lancerede som de første på markedet en direkte TV-streamings løsning. Høreapparatbrugere kan nemlig selv med de bedste høreapparater ofte føle at taleforståelsen er begrænset af at TV-lyden skal ud gennem et par halvdårlige højttalere. Herefter blandes lyden også ofte med baggrundsstøjen fra stuen, inden den når høreapparaterne. Med ReSound UNITE TV Streamer 2 får du kvalitetslyd streamet direkte op i dine høreapparater.

Mere tilbehør til ReSound høreapparater

GN ReSound har udviklet flere apps, der strækker sig fra simpel fjernbetjening af dine høreapparater til personlig tilpasning af dine høreapparater samt Tinnitus Relief.

Se dem her:

https://www.resound.com/da/hearing-aids/apps/smart-3d

https://www.resound.com/da/hearing-aids/apps/smart

https://www.resound.com/da/hearing-aids/apps/relief

https://www.resound.com/da/hearing-aids/apps/control

ReSounds nyeste app, ReSound Smart 3D app, gør det muligt for din høreapparatspecialist at justere dine høreapparater, uden at du behøver at komme ind på klinikken.

Hos HEIMDALL’S kan du få de nyeste Bluetooth høreapparater fra GN ReSound. Med appen til dine ReSound One kan du streame lyd direkte fra din smartphone eller tablet til dine trådløse høreapparater. Du kan også tilpasse lyden og justere på støjreduktion i dine trådløse høreapparater fra ReSound, når du er på farten.

ReSound høreapparater og tilbehør hos HEIMDALL’S

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål til høreapparater eller tilbehør fra GN ReSound, så kan du altid kontakte os på telefon 89 805 505 eller mail: info@heimdalls.dk

De mest stillede spørgsmål og svar omkring GN ReSound tilbehør til høreapparater.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål omkring ReSound tilbehør til høreapparater.

Finder du ikke det du søger, eller ønsker du yderligere information, så er du altid velkommen til at kontakte HEIMDALL’S Kundeservice på telefon 89 805 505 eller på info@heimdalls.dk.

Du kan også trykke på knappen nedenfor og blive kontaktet af en hørespecialist.

FAQ tilbehør til ReSound høreapparater

Der kan være lyttesituationer eller lydmiljøer, hvor det rette tilbehør for mange høreapparatsbrugere kan gøre en stor forskel for både hørelsen og livskvaliteten.

Det kan være en TV-adapter, der gør det muligt for dig at streame lyd direkte fra TV op i dine høreapparater eller en mikrofon, der gør det nemmere for dig at høre din partner på meget støjfyldte restauranter eller til andre arrangementer.

Nej, tilbehør til høreapparater fra ReSound kan kun anvendes til ReSound høreapparater. 

Du kan købe tilbehør og udstyr til ReSound til priser der ligger mellem 1299 for en oplader og 2599 for ReSounds Multi mikrofon.

Der er ikke garanti på tilbehør, men den almindelige købelov gør sig gældende for udstyr og tilbehør til høreapparater – og du har 14 dages returret og 2 års reklamationsret.

Indkøbskurv
Tilbehør
Vis alle
Oplader (2)
Trådløs mikrofon (2)
TV-Streamer (1)
Vedligeholdelse (1)
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Få hjælp af vores hørespecialister

Du kan altid ringe til os på 89 805 505.

Hvordan ønsker du at blive kontaktet?

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse