Phonak Tilbehør

Tilbehør
Vis alle
Oplader (4)
Trådløs mikrofon (1)
TV-Streamer (1)
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Viser alle 6 resultater

Phonak  høreapparat tilbehør
Her får du overblik over alt det tilbehør, der findes til dine Phonak høreapparater i vores webshop.
 
Tilbehør til Phonak høreapparater
Har du Phonak høreapparater har du også mulighed for at vælge tilbehør inden for et bredt udvalg. Phonak er blandt de førende høreapparatvirksomheder, der udvikler teknologi og tilbehør til deres høreapparater hele tiden. Du kan i vores sortiment både få opladere og streaming tilbehør, der gør din hverdag med høreapparater endnu nemmere.
Phonak oplader løsninger
Af opladere findes der flere modeller, f.eks. den lille Phonak Charger Case BTE med hurtig opladning. Phonak Charger Case BTE RIC giver en fuld opladning af dine Phonak høreapparater på kun 3 timer. En lynopladning på 30 minutter giver op til 6 timers brug af dine høreapparater.

Phonak Charger Case Combi er en 3-1 opladerløsning, der oplader dine høreapparater fuldstændigt på kun 3 timer. Kan kombineres med en Phonak Power Pack, der er en strømbank, som ”klikkes” på under bunden på Charger Case Combi og giver op til 7 fulde opladninger.

Den nyeste Phonak charge and Care oplader er udstyret med UV-lys, der behandler dine høreapparater for bakterier. Derudover er der tørrefunktionen, der aktiverer en ventileret luftstrøm for hurtig tørring. Du forlænger dine høreapparaters levetid og får samtidig hurtig fuld opladning på kun 3 timer.

Til din Charger Combi eller Charge and Go oplader kan du tilkøbe en Power Pack, der er en bærbær strømforsyning til din oplader. Power Pack giver dig hele 7 fulde opladninger til dine genopladelige Phonak høreapparater.
Phonak mikrofon til partner
Phonak PartnerMic er en diskret og brugervenlige partnermikrofon med indbyggede retningsmikrofoner, der kun opfanger tale og ingen baggrundsstøj. Rækker op til 25 meter. Den er ideel i vanskelige lyttesituationer, hvor høreapparaterne ikke er nok og du har brug for at fokusere på tale og undgå baggrundsstøj.
Phonak trådløst tilbehør til streaming af lyd
Phonak TV Connector til Paradise høreapparater er utroligt enkel streaming tilbehør at bruge, der forbedrer din lytteoplevelse

Phonak TV Connector er med indbygget Airstream teknolog, der er i stand til at skelne mellem musik og tale signaler. Phonak TV Connector kan således i samarbejde med dine Phonak høreapparater vælge, hvilken indstilling, der giver dig den bedste oplevelse og lydkvalitet. TV Connector er kompatibel med de modeller fra Phonak, der kan anvende Bluetooth teknologi.

Mere tilbehør til Phonak høreapparater
Du kan downloade appen myPhonak, der indeholder fjernbetjeningsfunktioner, der giver dig mulighed for at vælge lydstyrken og programmer samt andre høreapparatindstillinger som f.eks. støjreduktion og mikrofonens retningsbestemmelse.

Følgende høreapparater hos HEIMDALL’S, der er fra Phonak er kompatible med myPhonak appen:

Phonak Audéo ™ P (Paradise)
Phonak Naida ™ P (Paradise)
Phonak Virto™ P-312 (Paradise)

Se listen over høreapparater med kombatibilitet her.
Phonak høreapparater og tilbehør hos HEIMDALL’S
Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål til Phonak høreapparater eller tilbehør, så kan du altid kontakte os på telefon 89 805 505 eller mail: info@heimdalls.dk

Indkøbskurv
Tilbehør
Vis alle
Oplader (4)
Trådløs mikrofon (1)
TV-Streamer (1)
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Ved at trykke "Modtag guiden" tilmelder du dig HEIMDALL'S nyhedsbrev og giver samtykke til at vi må sende dig markedsføring om HEIMDALL'S produktsortiment via mail. Du kan altid afmelde dig igen i bunden af vores mails. Du accepterer samtidig betingelserne her og persondatapolitikken.

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse