Vi holder åbent hele sommeren og helt uden ventelister. Husk forudgående aftale før dit besøg. Ring til kundeservice på telefon 89 805 505.

Phonak Tilbehør

Tilbehør
Vis alle
Oplader (6)
Trådløs mikrofon (1)
TV-Streamer (1)
Vedligeholdelse (1)
Forbrugsvare type
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Viser alle 9 resultater

Phonak  høreapparat tilbehør

Her får du overblik over alt det tilbehør, der findes til dine Phonak høreapparater i vores webshop.

Tilbehør til Phonak høreapparater

Har du Phonak høreapparater har du også mulighed for at vælge tilbehør inden for et bredt udvalg. Phonak er blandt de førende høreapparatvirksomheder, der udvikler teknologi og tilbehør til deres høreapparater hele tiden. Du kan i vores sortiment både få opladere og streaming tilbehør, der gør din hverdag med høreapparater endnu nemmere.

Phonak oplader løsninger

Af opladere findes der flere modeller, f.eks. den lille Phonak Charger Case BTE med hurtig opladning. Phonak Charger Case BTE RIC giver en fuld opladning af dine Phonak høreapparater på kun 3 timer. En lynopladning på 30 minutter giver op til 6 timers brug af dine høreapparater.

Phonak Charger Case Combi er en 3-1 opladerløsning, der oplader dine høreapparater fuldstændigt på kun 3 timer. Kan kombineres med en Phonak Power Pack, der er en strømbank, som ”klikkes” på under bunden på Charger Case Combi og giver op til 7 fulde opladninger.

Den nyeste Phonak charge and Care oplader er udstyret med UV-lys, der behandler dine høreapparater for bakterier. Derudover er der tørrefunktionen, der aktiverer en ventileret luftstrøm for hurtig tørring. Du forlænger dine høreapparaters levetid og får samtidig hurtig fuld opladning på kun 3 timer.

Til din Charger Combi eller Charge and Go oplader kan du tilkøbe en Power Pack, der er en bærbær strømforsyning til din oplader. Power Pack giver dig hele 7 fulde opladninger til dine genopladelige Phonak høreapparater.

Phonak mikrofon til partner

Phonak PartnerMic er en diskret og brugervenlige partnermikrofon med indbyggede retningsmikrofoner, der kun opfanger tale og ingen baggrundsstøj. Rækker op til 25 meter. Den er ideel i vanskelige lyttesituationer, hvor høreapparaterne ikke er nok og du har brug for at fokusere på tale og undgå baggrundsstøj.

Phonak trådløst tilbehør til streaming af lyd

Phonak TV Connector til Paradise høreapparater er utroligt enkel streaming tilbehør at bruge, der forbedrer din lytteoplevelse

Phonak TV Connector er med indbygget Airstream teknolog, der er i stand til at skelne mellem musik og tale signaler. Phonak TV Connector kan således i samarbejde med dine Phonak høreapparater vælge, hvilken indstilling, der giver dig den bedste oplevelse og lydkvalitet. TV Connector er kompatibel med de modeller fra Phonak, der kan anvende Bluetooth teknologi.

Mere tilbehør til Phonak høreapparater

Du kan downloade appen myPhonak, der indeholder fjernbetjeningsfunktioner, der giver dig mulighed for at vælge lydstyrken og programmer samt andre høreapparatindstillinger som f.eks. støjreduktion og mikrofonens retningsbestemmelse.

Følgende høreapparater hos HEIMDALL’S, der er fra Phonak er kompatible med myPhonak appen:

Phonak Audéo ™ P (Paradise)
Phonak Naida ™ P (Paradise)
Phonak Virto™ P-312 (Paradise)

Se listen over høreapparater med kombatibilitet her.

Phonak høreapparater og tilbehør hos HEIMDALL’S

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål til Phonak høreapparater eller tilbehør, så kan du altid kontakte os på telefon 89 805 505 eller mail: info@heimdalls.dk

De mest stillede spørgsmål og svar omkring Phonak tilbehør til høreapparater.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål omkring Phonak tilbehør til høreapparater.

Finder du ikke det du søger, eller ønsker du yderligere information, så er du altid velkommen til at kontakte HEIMDALL’S Kundeservice på telefon 89 805 505 eller på info@heimdalls.dk.

Du kan også trykke på knappen nedenfor og blive kontaktet af en hørespecialist.

FAQ tilbehør til Phonak høreapparater

Der kan være lyttesituationer eller lydmiljøer, hvor det rette tilbehør for mange høreapparatsbrugere kan gøre en stor forskel for både hørelsen og livskvaliteten.

Det kan være en TV-adapter, der gør det muligt for dig at streame lyd direkte fra TV op i dine høreapparater eller en mikrofon, der gør det nemmere for dig at høre din partner på meget støjfyldte restauranter eller til andre arrangementer.

Når du køber tilbehør fra Phonak til høreapparater  kan du kun anvende det til Phonak høreapparater, så svaret er, at det kan du ikke.

Der kan også være noget tilbehør fra Phonak, som du kun kan bruge til specifikke Phonak høreapparater.

F.eks er der en speciel oplader til Phonaks nye Audéo Life (det vandtætte høreapparat).

Phonak har tilbehør og udstyr til Phonaks høreapprater fra 799 for en Power Pack, en powerbank til opladeren Charger Case Combi, der koster 1399 kroner.

Der er ikke garanti på tilbehør, men den almindelige købelov gør sig gældende for udstyr og tilbehør til høreapparater – og du har 14 dages returret og 2 års reklamationsret.

Indkøbskurv
Tilbehør
Vis alle
Oplader (6)
Trådløs mikrofon (1)
TV-Streamer (1)
Vedligeholdelse (1)
Forbrugsvare type
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Få hjælp af vores hørespecialister

Du kan altid ringe til os på 89 805 505.

Hvordan ønsker du at blive kontaktet?

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse