Vi holder åbent hele sommeren og helt uden ventelister. Husk forudgående aftale før dit besøg. Ring til kundeservice på telefon 89 805 505.

Widex Tilbehør

Tilbehør
Vis alle
Oplader (1)
Trådløs mikrofon (1)
TV-Streamer (1)
Vedligeholdelse (1)
Forbrugsvare type
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Viser alle 6 resultater

Widex høreapparat tilbehør

Få overblik over alt det tilbehør, du kan få til dine Widex høreapparater i vores webshop.

Tilbehør til Widex høreapparater

HEIMDALL’S tilbyder et kvalitetsstærkt sortiment af tilbehør til Widex høreapparater. Widex er en af verdens førende høreapparatvirksomheder, der med stor succes tilbyder at give hørehæmmede det fulde lydbillede og kvalitet i hverdagen. Widex fokuserer altså både på, at du kan opnå den mest naturlige lyd og en nemmere hverdag Har du brug for en stæk oplader eller tilbehør til streaming, så finder du dit Widex tilbehør her.

Widex oplader

Widex mRIC Charger er kvalitet og induktiv teknologi i en flot oplader, som du kan bruge til dine genopladelige Widex Moment RIC høreapparater. Den er lille og kompakt, nem at bruge og transportere. Du kan tage den med på farten og i sommerhuset eller lade den stå fremme på natbordet og pynte.

Du kan oplade dine høreapparater sammen eller enkeltvis. Widex mRIC Charger registrerer strømniveauet for begge høreapparater og oplader kun det høreapparat, der kræver ekstra strøm, så du til enhver tid kan placere begge hjælpemidler i opladeren.

Widex trådløst tilbehør til streaming af lyd

Widex COM-DEX er en universel Bluetooth streamer til dig. En lille diskret Bluetooth halsslynge, hvor du både kan streame musik eller modtage telefonopkald direkte i dine høreapparater. Oplev en verden til forskel med denne smarte forbindelsesenhed.

Med COM-DEX kan du downloade COM-DEX-appen. Det giver nem kontrol af høreapparatets lydstyrke, lydretninger og programindstillinger – direkte fra din smartphone.

Widex TV PLAY

Widex TV PLAY er anvendelig for direkte streaming af stereolyd til dine Widex høreapparater. Er kompatibel med alle Widex Bluetooth høreapparater. TV PLAY fra Widex er en smuk streaming-løsning med et prisvindende design. Enheden er nem at betjene og kan regulere lyden mellem dine omgivelser og tv’et, så du får den optimale lydoplevelse.

Widex TV PLAY indeholder dobbeltantenne-teknologi, der giver dig maksimalt stabil streaming og klar lydkvalitet.

Mere tilbehør til Widex høreapparater

Widex Remote link er den enhed du bruger, når din hørespecialist skal kunne fjernjustere dine høreapparater. Til denne enhed downloades REMOTE CARE appen og du parrer dine høreapparater via Bluetooth

OBS: Widex Remote link medfølger som kunde hos HEIMDALL’S.

Widex høreapparater og tilbehør hos HEIMDALL’S

Har du spørgsmål omkring dine Widex høreapparater, f.eks. hvilket tilbehør, der ville passe dig bedst eller hvilke apps du kan downloade mv, så kan du altid kontakte os.

Du kan også se alle vores Widex høreapparater i webshoppen og finde lige de Widex MOMENT høreapparater, der passer dig.

Kontakt os på telefon 89 805 505 eller mail: info@heimdalls.dk

De mest stillede spørgsmål og svar omkring Widex tilbehør til høreapparater.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål omkring Widex tilbehør til høreapparater.

Finder du ikke det du søger, eller ønsker du yderligere information, så er du altid velkommen til at kontakte HEIMDALL’S Kundeservice på telefon 89 805 505 eller på info@heimdalls.dk.

Du kan også trykke på knappen nedenfor og blive kontaktet af en hørespecialist.

FAQ tilbehør til Widex høreapparater

Der kan være lyttesituationer eller lydmiljøer, hvor det rette tilbehør for mange høreapparatsbrugere kan gøre en stor forskel for både hørelsen og livskvaliteten.

Det kan være en TV-adapter, der gør det muligt for dig at streame lyd direkte fra TV op i dine høreapparater eller en mikrofon, der gør det nemmere for dig at høre din partner på meget støjfyldte restauranter eller til andre arrangementer.

Al tilbehør til høreapparater fra Widex kan kun anvendes til Widex høreapparater, så svaret er desværre, at det kan du ikke.

Du kan købe tilbehør og udstyr til dine Widex høreapparater til priser der ligger mellem 1299 for en oplader og 2799 for Widex TV-Play, der streamer lyd direkte fra dit TV til dine høreapparater.

Der er ikke garanti på tilbehør, men den almindelige købelov gør sig gældende for udstyr og tilbehør til høreapparater – og du har 14 dages returret og 2 års reklamationsret.

Indkøbskurv
Tilbehør
Vis alle
Oplader (1)
Trådløs mikrofon (1)
TV-Streamer (1)
Vedligeholdelse (1)
Forbrugsvare type
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Få hjælp af vores hørespecialister

Du kan altid ringe til os på 89 805 505.

Hvordan ønsker du at blive kontaktet?

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse