Widex Tilbehør

Tilbehør
Vis alle
Oplader (1)
Trådløs mikrofon (1)
TV-Streamer (1)
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Viser alle 4 resultater

Widex høreapparat tilbehør
Få overblik over alt det tilbehør, du kan få til dine Widex høreapparater i vores webshop.

Tilbehør til Widex høreapparater
HEIMDALL’S tilbyder et kvalitetsstærkt sortiment af tilbehør til Widex høreapparater. Widex er en af verdens førende høreapparatvirksomheder, der med stor succes tilbyder at give hørehæmmede det fulde lydbillede og kvalitet i hverdagen. Widex fokuserer altså både på, at du kan opnå den mest naturlige lyd og en nemmere hverdag Har du brug for en stæk oplader eller tilbehør til streaming, så finder du dit Widex tilbehør her.
Widex oplader
Widex mRIC Charger er kvalitet og induktiv teknologi i en flot oplader, som du kan bruge til dine genopladelige Widex Moment RIC høreapparater. Den er lille og kompakt, nem at bruge og transportere. Du kan tage den med på farten og i sommerhuset eller lade den stå fremme på natbordet og pynte.

Du kan oplade dine høreapparater sammen eller enkeltvis. Widex mRIC Charger registrerer strømniveauet for begge høreapparater og oplader kun det høreapparat, der kræver ekstra strøm, så du til enhver tid kan placere begge hjælpemidler i opladeren
Widex trådløst tilbehør til streaming af lyd
Widex COM-DEX er en universel Bluetooth streamer til dig. En lille diskret Bluetooth halsslynge, hvor du både kan streame musik eller modtage telefonopkald direkte i dine høreapparater. Oplev en verden til forskel med denne smarte forbindelsesenhed.

Med COM-DEX kan du downloade COM-DEX-appen. Det giver nem kontrol af høreapparatets lydstyrke, lydretninger og programindstillinger – direkte fra din smartphone.

Widex TV PLAY

Widex TV PLAY er anvendelig for direkte streaming af stereolyd til dine Widex høreapparater. Er kompatibel med alle Widex Bluetooth høreapparater. TV PLAY fra Widex er en smuk streaming-løsning med et prisvindende design. Enheden er nem at betjene og kan regulere lyden mellem dine omgivelser og tv’et, så du får den optimale lydoplevelse.

Widex TV PLAY indeholder dobbeltantenne-teknologi, der giver dig maksimalt stabil streaming og klar lydkvalitet.
Mere tilbehør til Widex høreapparater
Widex Remote link er den enhed du bruger, når din hørespecialist skal kunne fjernjustere dine høreapparater. Til denne enhed downloades REMOTE CARE appen og du parrer dine høreapparater via Bluetooth

OBS: Widex Remote link medfølger som kunde hos HEIMDALL’S.
Widex høreapparater og tilbehør hos HEIMDALL’S
Har du spørgsmål omkring dine Widex høreapparater, f.eks. hvilket tilbehør, der ville passe dig bedst eller hvilke apps du kan downloade mv, så kan du altid kontakte os.

Du kan også se alle vores Widex høreapparater i webshoppen og finde lige de Widex MOMENT høreapparater, der passer dig.

Kontakt os på telefon 89 805 505 eller mail: info@heimdalls.dk

Indkøbskurv
Tilbehør
Vis alle
Oplader (1)
Trådløs mikrofon (1)
TV-Streamer (1)
Formfaktor
Batteritype
Fjernjustering
Prisklasse
Pris

Ved at trykke "Modtag guiden" tilmelder du dig HEIMDALL'S nyhedsbrev og giver samtykke til at vi må sende dig markedsføring om HEIMDALL'S produktsortiment via mail. Du kan altid afmelde dig igen i bunden af vores mails. Du accepterer samtidig betingelserne her og persondatapolitikken.

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse