Vælg høreapparater på dine præmisser

Vælg din lyd i dit høreapparat

At det skal være nemmere og mere gennemsigtigt at anskaffe sig høreapparater er hele grundtanken hos HEIMDALL’S.

I samarbejde med FORCE Technology, Innovationsfonden og Mjølner Informatics har HEIMDALL’S udviklet et helt nyt alternativ til høreapparatbrugerne, hvor det for første gang er muligt at finde sine personlige præferencer for høreapparater.

Med ’Choose Your Sound’ introducerer vi en helt ny og innovativ tilgang til at prøve høreapparater og vælge dem, der passer dig bedst.

’Choose Your Sound’ er en online lydtest, hvor du kan afprøve og opleve forskellen på lyden fra forskellige høreapparater i forskellige lydmiljøer.

Høreapparater på dine præmisser

Ja, for når nu der er forskel, så skal det også være muligt for høreapparatbrugere at opleve forskellen – inden det næste høreapparat skal anskaffes.

Det er denne ambition, der har ført til lanceringen af ’Choose Your Sound’, der er en verdensnyhed og ikke ses lignende hos andre i branchen.

’Choose Your Sound’ lydtest er det første skridt i processen henimod, at vælge de helt rigtige høreapparater for den enkelte, frem for blot at tage dét som tilbydes.

FORSKEL PÅ HØREAPPARATER

Find din lyd

De rigtige høreapparater er afgørende i hverdagen for mennesker med høretab. Da høreapparaterne bruges i mange timer og i mange år, er det yderst vigtigt at være komfortabel med sine høreapparater. Det gælder både fysisk og mentalt og derfor er det vigtigt, at det lydbillede, som det enkelte høreapparat giver, passer ens præferencer.

Ligesom med mange andre ting i livet, så varierer vores personlige præferencer for hvilke hverdagsaktiviteter og hobbyer vi fylder vores liv med. Nogle kan lide lange gåture i naturen, andre musikkoncerter eller restaurantbesøg.

Med ’Choose Your Sound’ er det for første gang muligt at afprøve lyden fra de bedste høreapparater fra de største producenter, herunder Oticon, Widex, Signia, Phonak og GN ReSound.

Fremfor alt er det for første gang muligt at sammenligne lyden fra de bedste høreapparater i forskellige udfordrende lydmiljøer, som f.eks. til en koncert eller på en café med mange mennesker og dårlig akustik. 

Du kan vælge at teste lyden i 5 forskellige udfordrende lydmiljøer eller vælge de lydmiljøer, der passer dig og din livsstil bedst. 

Vælg høreapparater på dine præmisser

Choose your sound

Testen er en blindtest og kan tages af alle på ca. 5 minutter og kræver ikke andet end rolige omgivelser og et almindeligt headset.

Få præsenteret hvilke høreapparater, der kunne være de helt rigtige for dig!

Få det fulde overblik

Hvad er forskellen på høreapparater?

Grundlæggende består alle høreapparater af de samme komponenter, såsom én eller flere mikrofoner, en computerchip, en forstærker, en højttaler og en strømkilde. Visuelt ligner de fleste også hinanden, hvor det nærmest kun er farven der adskiller dem. 

Når man derimod kigger på computerkraften, som det pågældende høreapparat er udstyret med, og hvordan lyden bearbejdes, så er forskellen enorm og slutresultatet på lyden er derfor også stor.

Det betyder helt konkret at høreapparater af mindre god kvalitet har det meget svært i udfordrende lydmiljøer, som f.eks. en restaurant med dårlig akustik eller til koncerter.

Med de nyeste udgaver af de bedste høreapparatmærker får du en mærkbar bedre lyd, men der er stadig forskel på lydbillederne på de bedste høreapparatmærker. Derfor tilbyder HEIMDALL’S, som det eneste hørecenter i Danmark, at du kan teste lyden fra alle de høreapparater vi tilbyder.

Test selv om dit endelige valg af høreapparater skal være fra OticonWidexSigniaPhonak eller GN ReSound.

Nemt og gennemsigtigt

Kan jeg selv vælge høreapparat?

Som branchen har fungeret i mange år, får du oftest kun tilbudt et begrænset udvalg af høreapparater fra en eller to producenter – både i det offentlige og i private høreklinikker.

Hos HEIMDALL’S har vi et stort og bredt udvalg af de nyeste høreapparater fra alle de største producenter, herunder Oticon, Phonak, Widex, GN ReSound og Signia.

Det er de bedste producenter på markedet, og kan hver især tilbyde noget unikt til den enkelte høreapparatbruger.

Alle de bedste producenter er rent teknologisk på niveau med hinanden, men vælger at gribe ting som lydkvalitet, støjreduktion, brugervenlighed og design forskelligt an.

Er du i tvivl omkring valg af høreapparat, tilbyder vi gerne at du afprøver mere end et sæt høreapparater. Du kan altid låne høreapparaterne med hjem og afprøve dem i vante omgivelser. På denne måde bliver det endnu nemmere at sammenligne høreapparaterne og vælge det der passer dig bedst, da du har afprøvet deres lyd i dine helt personlige rammer.

Nemmere valg af det høreapparat der passer dig

Hos HEIMDALL’S ønsker vi at gøre det let og overskueligt for vores kunder at vælge høreapparater. Derfor har vi samlet alle de bedste høreapparater fra alle de store producenter ét sted, til faste lave priser og i tre simple priskategorier. Du kan få et samlet overblik over priserne her.

Prøv også vores priseberegner for at se hvad dine nye høreapparater koster. Vores prisberegner tager dig sikkert igennem mulighederne for tilskud, så du kan se, hvad det har af betydning for din pris.

Bedre høreapparatløsninger til alle

Kontakt os og få uvildig rådgivning

HEIMDALL’S blev grundlagt i 2020 og klinikkerne kan i dag findes i Odense, Aarhus og København. Vi har siden begyndelsen sat nye standarder for, hvordan du bedst kan vælge dine nye høreapparater. Det er målet for hver enkelt af vores kunder at finde det perfekte match mellem de høretekniske udfordringer, den enkeltes livsstil og personlige præferencer.

Vælger man et høreapparat fra en af de anerkendte producenter som Oticon, Widex, Signia, Phonak eller GN ReSound er man sikker på at få et høreapparat af høj produktionskvalitet. 

Book en konsultation

Det er enormt vigtigt at du får en god samtale med os, omkring dine ønsker og behov i din høreapparatbehandling, derved kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning for dig.

Ring til os på tlf. 89 805 505, skriv en mail på info@heimdalls.dk eller book en tid til en konsultation i vores online bookingkalender.

Hvor godt hører du?

Start rejsen mod bedre hørelse hjemmefra og i dit helt eget tempo. Tag vores online høretest og få svaret på under 5 min.

Vores høretest består af

Har du brug for hjælp?

HEIMDALL'S Kundeservice
Andre relevante artikler
DM_Pierc'Ed__PhotoTapioAulu
Høreapparater

Smykker til høreapparater får dig til at skinne

Bryd tabu med dit eget unikke look Smykker til høreapparater Høreapparatsmykker fra DEAFMETAL HEIMDALL’S er …

Group 3Created with Sketch. Read More →
5 rås til at få folk til at få høreapparater
Høretab

Måske du skal have høreapparater?

5 kærlige skub du kan give folk, der hører dårligt Ingen folk kan lide at …

Group 3Created with Sketch. Read More →
pårørende til en med høretab
Høretab

5 Symptomer på permanent høretab

Der er forskellige årsager til høretab og også forskellige symptomer på at din hørelse er …

Group 3Created with Sketch. Read More →
730A3941
Høreapparater

Choose Your Sound Guide

Med ’Choose Your Sound’ er det muligt at afprøve og sammenligne lyden fra 5 af …

Group 3Created with Sketch. Read More →
gode råd til juleaften med høreapparater
Høretab

5 gode høre råd til juleaften

en god juleaften med høreapparater 5 gode høre råd         De fleste …

Group 3Created with Sketch. Read More →
Widex Remote Link 2
Høreapparater

Alt det praktiske omkring dine høreapparater

Der kan være en del praktik forbundet med høreapparater. Der er både vedligehold af selve …

Group 3Created with Sketch. Read More →
Indkøbskurv

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse