Høreapparat typer

Genopladelige høreapparater

Genopladelige høreapparater findes i alle de nyeste høreapparatserier

At høreapparater er genopladelige vil sige, at de har et genopladeligt batteri indbygget og blot kan sættes i en opladerenhed om natten, eller når du ikke bruger dem. Du skal ikke bekymre dig om, at skifte batteri.

Genopladelige høreapparater er enenergibesparende, effektiv og miljøvenlig høreapparatløsning.

Læs mere om de 5 største høreapparatproducenters genopladelige høreapparater.

Genopladelige høreapparater
Afspil video om Genopladelige høreapparater
Genopladelige høreapparater

Se video om genopladelige høreapparater

Skal jeg vælge udskiftelige batterier eller genopladelige batterier? Hvad er fordelene ved genopladelige batterier? Og er der noget jeg skal være opmærksom på?

Der kan være mange spørgsmål i forbindelse med at vælge den rigtige batteritype til dine høreapparater. Se denne video, hvor Connie og Pernille guider dig igennem emnet omkring genopladelige batterier.

Genopladelige høreapparater - Oticon

Oticon Reals MiniRITE R er modellen med genopladelige batterier. En fuld opladning tager blot 3 timer og så har du til en hel dags brug – også hvis du streamer meget.

SmartCharger kan både genoplade dine høreapparater, når den er tilsluttet en strømkilde og tages med på farten. Opladeren har aftagelig ledning, så når den indbyggede powerbank er fuldt opladet, kan du tage den med dig som transportabel oplader.

Oticon_SmartCharger er til genopladelige Oticon høreapparater
Phonak Lumity genopladelige

Genopladelige høreapparater - Phonak

Phonak Audéo Lumity høreapparater findes alle som genopladelige høreapparater.

Også verdens første vandtætte høreapparat, Phonak Audeo Life og Phonak Audéo Life Lumity kommer i udgaven med genopladelige batterier. 

Phonaks Charger and Go oplader dine høreapparater  på kun 3 timer. Skulle dine høreapparater løbe tør for strøm, så kan Charger Case combi give dig op mod 6 timers brug af dine høreapparater ved en opladningstid på kun 30 minutter.

Genopladelige høreapparater - Widex

De fleste høreapparater i dag kommer i en udgave med genopladelige batterier og det gælder også for Widex MOMENT serien. 

Widex Moment mRIC R D er det mindste Receiver-in-Canal høreapparat (RIC) med genopladelige lithium-ion-batterier fra Widex. Det er nemt at oplade med den flotte og enkle mRIC oplader, der anvender induktiv teknologi

Widex mRIC Charger til dine genopaldelige høreapparater fra Widex

Passer genopladelige høreapparater til dig?

Høreapparater fås i dag i et væld af forskellige teknologier, designs og farver, så man kan få nøjagtigt det høreapparat og personlige udtryk man ønsker.

Høretab og livsstil og andre behov har dog stor indflydelse på, hvilken slags høreapparat, der matcher en bedst. Tal derfor med en professionel hørespecialist omkring dit valg af høreapparater.

Hos HEIMDALL’S har vi kort ventetid på nye høreapparater, og du vil oftest finde en tid inden for den samme uge.

June E. Fjord
Hørespecialist hos HEIMDALL'S
Siignia genopladelige høreapparater Styletto X Charger4

Genopladelige høreapparater - Signia

Signia udvikler ikke kun på deres høreapparater og opladernes teknologi, men også på detaljer og design.

Signia har flotte og effektive opladere til alle deres genopladelige høreapparater.

Både Pure Charge&Go og de flotte Signia Styletto kombinerer disse fordele med fuld fleksibilitet i et transportabelt opladningsetui, der passer i din lomme eller taske.

Genopladelige høreapparater - GN ReSound

Markedets måske førende genopladelige løsning, kommer fra ReSound, der har udviklet høreapaprater, der er tilpasset dig din livsstil og i den genopladelige udgave kommer de med en oplader, der tilbyder mere end en hel dags forbrug af strøm.

Der bruges lithium-ion batterier i de genopladelige ReSound høreapparater, der både findes som RIE og almindelig  BTE model. 

ReSound OMNIA 9 findes i denne RIE (Reciever in Ear) model og er Resounds udgave af RIC modellen.

Genopladelige ReSound One høreapparate. fin det her

Genopladelige høreapparater - fordele og ulemper

 

Genopladelige høreapparater har været på markedet i et stykke tid, men har ikke været så populære, fordi de havde en lav effekt. Takket være den teknologiske udvikling inden for høreapparater, tilbyder genopladelige høreapparater i dag en batteritid, der kan vare længere end en hel dag pr. opladning.

Fordele

Ulemper

FAQ - Genopladelige Høreapparater

De mest stillede spørgsmål og svar omkring genopladelige høreapparater.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål omkring genopladelige høreapparater.

Finder du ikke det du søger, eller ønsker du yderligere information, så er du altid velkommen til at kontakte HEIMDALL’S Kundeservice på telefon 89 805 505 eller på info@heimdalls.dk.

Du kan også trykke på knappen nedenfor og blive kontaktet af en hørespecialist.

Der er forskel på høreapparaterne fra alle producenterne: Oticon, Phonak, ReSound, Signia og Widex.

De giver forskellige lydbearbejdelse, da de anvender forskellig teknologi, men det genopladelige element er det samme.

Det korte svar er, at det er individuelt, da det ikke er selve det genopladelige element, der er afgørende for om det er det bedste høreapparat for dig.

Vi mennesker har individuel præference for lyd og lydbearbejdningen er forskellig fra høreapparatproducent til høreapparatproducent, da de bruger forskellige teknologier.

Så det bedste genopladelige høreapparat, er det du synes lyder bedst.

Når det er sagt, så kan der selvfølgelig godt være forskel på hvor hurtig høreapparaterne bliver opladet og hvor mange opladninger, der for eksempel er i en transportabel oplader. dette kan måske medvirke til at du afgør, hvilke genopladelige høreapparater du vælger.

Forskellene er ikke så store på selve opladernes ydeevne, men der kan være forskel i design og teknologi. nogle opladere er med induktiv teknologi.

Der findes ikke en høreapparat model, der er bedre end de andre i test. Men typisk findes der én høreapparat model, som passer dig bedre end de andre. Det er derfor helt individuelt, hvad der fungerer bedst og lige netop derfor forhandler HEIMDALL’S alle de nye forskellige typer fra de store mærker.

Det er vigtigt at du vælger et høreapparat, der selvfølgelig understøtter dine høretekniske udfordringer bedst muligt og samtidig har alle de nødvendige funktionaliteter, der gør din hverdag nem og bekvem.

Er du i tvivl om hvilke høreapparater der er bedst for dig? Så kontakt vores kundeservice på telefon 89 805 505 eller på info@heimdalls.dk.

Alle høreapparat mærker har deres egne opladere til.

Du kan kun bruge en oplader fra det mærke du har høreapparater i, men du kan godt have flere opladere af samme mærke.

Det kan være du både ønsker en flot oplade rtil dit nattebord og en smart oplader du kan tage emd på farten eller som ekstra oplader i sommerhuset.

Du kan se alle opladere til de forskelleige høreapparat i vores webshop.

Se udvalg af tilbehør til høreapparater her

De fleste høreapparater kan anvendes en hel dag på en opladning. 

Strømforbruget kan afhænge af om du streamer meget musik eller TV.

Der kan altså være lidt forskel på ydeevnen – men med en opaldning hver aften, vil du aldrig gå død for strøm

Er du en af dem, der skal bruge meget strøm har ReSound  netop introduceret at deres genopladelige høreapparater kan holde sig over 30 timer.

Indkøbskurv

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse