find det høreapparat der passer dig

Livsstil høreapparater

Hvad er livsstil høreapparater?

De nyeste høreapparater på markedet kaldes livsstil høreapparater og er udviklet til dig, der ønsker høreapparater, der matcher et specielt ønske eller behov du har og dermed understøtter din livsstil. Prisen på Livsstil høreapparater ligger mellem 13.999 kr. til 21.999 kr. Læs mere om de nyeste livsstil høreapparater.

De nye livsstil høreapparater

De nye livsstil høreapparater kom på markedet i 2022, hvor blandt andet Phonak lancerede nye livsstil høreapparater. Det er høreapparater, der alle har en feature, der er specielt udviklet til dig,  der ønsker mere end blot et høreapparat, der forbedrer din hørelse.

  • Phonak Audéo Lumity Life
  • Phonak Audéo Fit

Høreapparater Prisvindende design

Fra Signia har vi i 2022 fået et helt nyt slags høreapparat, der også kan kaldes for et livsstil høreapparat. Det er et smart høreapparat, som du har lyst til at vise frem.

  • Signia Active Pro
Livsstil høreapparater - Phonak Audéo Paradise Life er vandtæt op til 50 cm/1,64 fod

Phonak Audéo Lumity Life

Phonaks Audéo Lumity Life er det eneste vandtætte hørerapparat, der findes på markedet. Lumity Life er for dig, der har et aktivt liv, hvor det er vigtigt at dine høreapparater kan tåle vand eller sved – og du ikke vil gå på kompromis med kvalitetslyden.

Phonak Audeo Lumity life kan i kombination med myPhonak app – give dig  sundhedsinformationer som skridttælling og aktivitetsniveau.

Phonak Audéo Fit

Phonaks Audéo Fit er høreapparatet for dig, der går op i sundhed og har en aktiv livsstil. Høreapparatet er udstyret med en sensor, der kan måle din puls og med MyPhonak appen kan du monitorere dine sundhedsdata, såsom puls, skridt og aktivitetsniveau og sætte mål op for dig selv.

Phonaks Audéo Fit har Paradise teknologien, der er den seneste og bedste teknolig fra Phonak, der bygger på at god hørelse er lig med at have det godt, og at det er essentielt, for at du kan leve et liv uden begrænsninger.

Livsstil høreapparat Phonak Audéo Fit i farven Sand beige med genopladelige batterier
Livsstil høreapparat Active Pro fra Signia høreapparater

Signia Active Pro

Et høreapparat, der også er meningen at man ser, er Signias Active Pro.

De er designet som moderne earbuds og indeholder fantastisk kvalitetsteknologi fra Signia. De er lette at bruge og Ideelle for brugere med en aktiv livsstil, der ønsker et elegant design. 

Active Pro er til dig, der enten bruger høreapparater hele dagen, eller kun vælger at bruge dine høreapparater lejlighedsvis.

Udvalgte Livsstil høreapparater

Passer de nye livsstil høreapparater til dig?

Høreapparater fås i dag i et væld af forskellige teknologier, designs og farver, så man kan få nøjagtigt det høreapparat og personlige udtryk man ønsker.

Høretab og livsstil og andre behov har dog stor indflydelse på, hvilken slags høreapparat, der matcher en bedst. Tal derfor med en professionel hørespecialist omkring dit valg af høreapparater.

Hos HEIMDALL’S har vi kort ventetid på nye høreapparater, og du vil oftest finde en tid inden for den samme uge.

June E. Fjord
Hørespecialist hos HEIMDALL'S

FAQ - Livsstil høreapparater

De mest stillede spørgsmål og svar omkring livsstil høreapparater.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål omkring livsstil høreapparater.

Finder du ikke det du søger, eller ønsker du yderligere information, så er du altid velkommen til at kontakte HEIMDALL’S Kundeservice på telefon 89 805 505 eller på info@heimdalls.dk.

Du kan også trykke på knappen nedenfor og blive kontaktet af en hørespecialist.

HEIMDALL’S forhandler de fem største og mest anerkendte høreapparat mærker, som er: Oticon, Phonak, ReSound, Signia og Widex.

Med de bedste høreapparater fra de største producenter, er du som kunde garanteret at vi finder det helt rigtige høreapparat til dig.

Phonak og Signia har lagt sig i spidsen, når det kommer til de høreapparater, vi kalder livsstil høreapparater – og vi forhandler selvfølgelig deres nye udvalg.

Se eventuelt høreapparaterne i vores webshop.

Der findes ikke ét høreapparat mærke der er bedre end de andre. Men typisk findes der én høreapparat model, som passer dig bedre end de andre. Det er helt individuelt hvad der fungerer bedst. Det er vigtig at du vælger et høreapparat, der understøtter dine høretekniske udfordringer bedst muligt, men det må også godt matche din livsstil og lige netop derfor forhandler HEIMDALL’S alle de fem store mærker og alle de nyeste livsstil høreapparater.

Er du i tvivl om hvilke høreapparater der er bedst for dig? Så kontakt vores kundeservice på telefon 89 805 505 eller på info@heimdalls.dk.

Prisen på et høreapparat afhænger ofte af kvaliteten. Hos HEIMDALL’S forhandler vi kun de nyeste og bedste høreapparater.

Hos os vil vi gerne gøre det enkelt og give dig en fair pris. Derfor har vi overordnet tre priskategorier. Under hver kategori finder du flere forskellige høreapparater, så du helt selv kan bestemme dit høreapparat.

Du kan betale for dit høreapparat på én gang eller dele betaling op, så du betaler et lavt månedligt beløb. Læs mere og se vores aktuelle priser på høreapparater her.

Mange spørger om ventetiden på høreapparater. Det er naturligt, da man ofte høre om lange ventetider i det offentlige for behandling af høreatab.

Hos HEIMDALL’S kan du ofte finde ledige tider i online booking kalenderen inden for kort tid. vi bestræber os altid på at have fleksible tider ledige.

Læs mere om hvordan du undgår ventetid på høreapparater.

Indkøbskurv

Få hjælp af vores hørespecialister

Du kan altid ringe til os på 89 805 505.

Hvordan ønsker du at blive kontaktet?

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse