Widex mRIC Charger

Widex mRIC Charger

kr. 1.299,00

Widex mRIC Charger er opladeren til dine Widex Moment genopladelige høreapparater. Opladeren bruger innovativ induktiv teknologi og er utrolig nem at bruge. Læs mere

  • Induktiv teknologi
  • Eksklusivt design
  • Brugervenlig

Widex mRIC Charger er den oplader du skal bruge til dine genopladelige Widex Moment RIC høreapparater.

Widex mRIC Charger – kvalitet og teknologi i flot design

Widex mRIC Charger er lavet i et utroligt eksklusivt design, der fungerer perfekt sammen med de genopladelige Moment RIC høreapparater fra Widex. Widex moment mRIC er de mindste genopladelige høreapparater på markedet. De er relevante for dig, der ønsker en diskret høreløsning uden at gå på kompromis med den nyeste teknologi på markedet.
Widex mRIC Charger er bygget i kvalitetsmaterialer, og kan sagtens tåle at stå fremme i en moderne bolig.

Fire timers opladning giver dig omkring 16 timers brug af dine Widex Moment høreapparater. Du vil altså have rigeligt med strøm på dine høreapparater til at klare dig igennem en dag.

Der er ingen batterikontakter på hverken Widex Moment høreapparater eller Widex mRIC Charger. Den fungerer ved induktiv opladningsteknologi, hvor du blot placerer dine høreapparater let i opladeren. Herefter sørger magneter for at placeringen i opladeren bliver helt korrekt.

Widex mRIC Charger brugervenlighed

Dine Widex Moment høreapparater slukker automatisk når du placerer dem i opladeren. De tænder også igen helt af sig selv, når du tager dem op af opladeren. Du kan også bruge betjeningsknapperne på dine Widex Moment til at slukke og tænde for dine høreapparater.

Den høje brugervenlighed af en induktiv ladeløsning gør, at Widex mRIC Charger er særdeles egnet til dig, der har udfordringer med enten syn eller fingermotorik.

Det kan være en rigtig god løsning at have mere end én oplader til dine Widex Moment høreapparater.
For at få en så fleksibel som muligt hverdag, kan du med fordel have en ekstra lader på din arbejdsplads eller i din rejsetaske. På denne måde er du sikret, at du altid har tilgængelig opladning, uanset hvor du befinder dig.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig til den bedst mulige løsning. Tag kontakt til os for rådgivning omkring genopladelige høreapparater med udgangspunkt i dine behov.

Kompatibilitet

Kompatibel med:
Widex Moment mRIC R D
I følgende teknologiniveauer : 220 / 330 / 440

Tilbehør

Mærke

Widex

Har du brug
for hjælp?

 Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Åbningstider

Mandag – torsdag kl. 8.00-17.00
Fredag kl. 8.00-16.00

Indkøbskurv

Widex mRIC Charger

Widex mRIC Charger

kr. 1.299,00

Widex mRIC Charger er opladeren til dine Widex Moment genopladelige høreapparater. Opladeren bruger innovativ induktiv teknologi og er utrolig nem at bruge. Læs mere

  • Induktiv teknologi
  • Eksklusivt design
  • Brugervenlig

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse