Vi holder åbent hele sommeren og helt uden ventelister. Husk forudgående aftale før dit besøg. Ring til kundeservice på telefon 89 805 505.

Oticon SmartCharger

Oticon SmartCharger

kr. 2.449,00

Oticon SmartCharger er en transportabel oplader løsning til alle Oticons Minirite-R modeller. Det er en elegant og kraftfuld oplader med indbygget Powerbank – lige til at tage med på farten. Læs mere

  • Ingen besværlige batteriskift
  • Indbygget Powerbank
  • Kort opladningstid
  • 3 fulde opladninger

Oticon SmartCharger er den helt nye transportable ladeløsning til alle Oticon More og Real miniRITE R modeller.
Med den indbyggede Powerbank har du strøm til tre fulde opladninger af to genopladelige høreapparater. Derudover er den praktisk til opbevaring og tørring af høreapparaterne, hvilket gør den uundværlig på fx en aktiv weekendtur.

Høreapparater i dag indeholder flere og flere avancerede automatiske funktioner, alle disse nye fremskridt stiller større krav til processorkraften i høreapparater, med et større strømforbrug til følge.

Genopladelige høreapparater

De fleste nye høreapparatsmodeller lanceres  som genopladelige løsninger, der udover at det giver mere kraft til de avancerede processorer og forstærkere i høreapparaterne, også adresserer de  to væsentlige udfordringer ved de traditionelle høreapparatsbatterier, nemlig de miljømæssige og betjeningsmæssige ulemper.

Ved et skift til genopladelige batterier, kan vi skåne miljøet for belastningen af flere millioner høreapparatsbatterier årligt. Hyppige batteriskift er også til stor ulempe for dem som har besvær med batteriskift enten på grund af synsproblemer, eller af finmotoriske årsager.

Oticon SmartCharger gør både hverdag og fritid lettere for dig

Du placerer bare dine høreapparater i opladeren om aftenen, næste morgen løfter du dem ud af opladeren og tager dem på. Høreapparaterne sørger selv for at slukke når de placeres i opladeren, og de tænder automatisk når du løfter dem ud af opladeren.

SmartCharger kan både genoplade dine høreapparater, når den er tilsluttet en strømkilde, og fungerer dermed som en bordoplader, der kan tages med på farten. Opladeren har aftagelig ledning, så når powerbanken er fuldt opladet, kan du blot tage den med på farten og behøver ikke ledning med.

Låget på opladeren beskytter dine høreapparater og den magnetiske funktion i opladeren sørger for at holde høreapparaterne på plads, så du kan nemt tage opladeren med på farten med høreapparaterne i til hurtig opladning.

En fuld opladning af f.eks Oticon More Minirite-R tager kun 3 timer, så har du batterilevetid til mere end en dags brug, selv hvis du streamer meget fra TV og din smartphone.
Der er 3 fulde opladninger, når opladerens Powerbank er fuldt opladet. Det tager 4 timer at oplade Powerbanken 100% og 8 timer for både høreapparaterne og Powerbanken. Det kan du altså gøre mens du sover.

Hos HEIMDALL’S finder du 3 forskellige modeller af Oticons genopladelige høreapparater.

læs mere om genopladelige høreapparater her

Overvejer du et skift til genopladelige høreapparater, så kontakt os for rådgivning om dine muligheder på markedet i dag.

Kompatibilitet

Oticon MiniRITE-R høreapparater
Følgende høreapparater er kompatible:
Oticon More 1
Oticon More 2
Oticon More 3
Oticon Opn s 1
Oticon Opn s 2
Oticon Opn s 3
Oticon Ruby

Tilbehør

Mærke

Oticon

Relaterede produkter

Har du brug
for hjælp?

 Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Åbningstider

Mandag – torsdag kl. 8.00-17.00
Fredag kl. 8.00-16.00

Indkøbskurv

Oticon SmartCharger

Oticon SmartCharger

kr. 2.449,00

Oticon SmartCharger er en transportabel oplader løsning til alle Oticons Minirite-R modeller. Det er en elegant og kraftfuld oplader med indbygget Powerbank – lige til at tage med på farten. Læs mere

  • Ingen besværlige batteriskift
  • Indbygget Powerbank
  • Kort opladningstid
  • 3 fulde opladninger

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse