Hvilke høreapparater er bedst i test 2024?

For at finde ud af hvilke høreapparater, der er bedst i test, så må man teste dem selv. Lyder det mærkeligt, så læs med her.

 

Hvilke høreapparater er bedst i test 2024?

Det er individuelt, hvilket høreapparat der passer bedst til ens høretab og den lyd, man ønsker skal strømme i ens høreapparat. Det gør det svært at lave en objektiv bedst i test høreapparat sammenligning, da vi mennesker er så forskellige. Vi har forskellige værdier, holdninger og prioriteringer. Opfattelsen af hvad der lyder godt, er også et spørgsmål om smag og behag.

I denne artikel kan du læse mere om, hvilke høreapparater der er de bedste og hvordan du selv kan teste dem. Du kan for eksempel tage vores helt unikke online lydtest for høreapparater ’Choose Your Sound’, der er den eneste digitale test af høreapparater, der findes i verdenen. Den kan hjælpe dig med at vurdere, hvilke høreapparater du synes lyder bedst.

Høreapparater bedst i test 2024

Høreapparater bedst i test

 
– handler om hvilke høreapparater du bedst kan lide.

HEIMDALL’S Hørecenter kan, udover online test af høreapparater, også tilbyde dig at teste et sæt høreapparater af selv fysisk. Du får en gratis prøveperiode på 2 uger. Du kan vælge mellem de 5 bedste høreapparatsmærker og de fås alle i 3 forskellige teknologitrin:

  • Oticon Intent 1
  • Oticon Intent 2
  • Oticon Intent 3
  • Phonak Audéo Infinio 90
  • Phonak Audéo Infinio  70
  • Phonak Audéo Infinio 50
  • Widex SmartRIC 440
  • Widex SmartRIC 330
  • Widex SmartRIC 220
  • Signia Integrated Experience 7
  • Signia Integrated Experience 5
  • Signia Integrated Experience 3
  • GN ReSound Nexia 9
  • GN ReSound Nexia 7
  • GN ReSound Nexia 5

Hvilke høreapparater er bedst?

Det er umuligt at udnævne verdens bedste høreapparater, da høreapparater i dag er meget forskellige. De ser mere eller mindre ens ud og består af de samme komponenter, men der er forskel – stor forskel! Teknologien bag de enkelte høreapparater og den computerkraft, der er i de forskellige høreapparatmærker, medvirker til at de tilbyder meget forskellige lydbilleder. Derfor er det også svært at svare på hvilke høreapparater er bedst i test? Generelt kan man dog sige, at et godt høreapparat bearbejder lyden på en helt anden måde i et udfordrende lydmiljø end et mindre godt høreapparat – og derved leverer et meget bedre lydresultat.

Så hvilket høreapparat er det rigtige for dig? Tag testen ved at klikke HER og få svaret.

De bedste høreapparat mærker på markedet

De bedste høreapparater i dag produceres af nogle af de største høreapparatproducenter på markedet: OticonWidexSigniaPhonak og GN ReSound.

Disse høreapparatvirksomheder udvikler hele tiden på teknologien i deres høreapparater og derfor kommer der ca. hvert andet år nye generationer af høreapparater på markedet.

Oticon Intent høreapparater (lanceret i 2024) er udstyret med BrainHearing™ teknologi og et AI-baseret Deep Neural Network (DNN) for optimal lydbehandling. De forbedrer taleforståelsen med avanceret 360° Spatial Sound™ og hybrid støjreduktion. Med Bluetooth-forbindelse til streaming, længere batterilevetid og genopladelige løsninger tilbyder Intent en intelligent og integreret lytteoplevelse, der minimerer lytteanstrengelse i komplekse lydmiljøer.

Phonak Infinio høreapparater (lanceret i 2024) kombinerer avanceret signalbehandling med et AI-drevet lydsystem, der optimerer taleforståelse i komplekse omgivelser. De integrerer forbedret adaptiv støjreduktion og 360° lydgengivelse, hvilket giver en naturlig lytteoplevelse. Med trådløs Bluetooth-forbindelse, lang batterilevetid og genopladelige muligheder sætter Infinio nye standarder for lydklarhed, komfort og brugervenlighed i moderne høreapparater.

Signia Integrated Xperience høreapparater er udstyret med banebrydende sensorteknologi, der registrerer brugerens bevægelser og omgivelser for at levere optimal lydgengivelse. De integrerer avanceret AI-baseret lydprocessering, 360° retningsbestemt lyd og intelligent støjreduktion. Med Bluetooth-streaming, lang batterilevetid og genopladelige muligheder tilbyder Integrated Xperience en skræddersyet og naturlig lytteoplevelse i alle miljøer. 

ReSound Nexia høreapparater benytter avanceret AI-baseret lydbehandling og Organic Hearing™ teknologi for en naturlig lydoplevelse. Med forbedret adaptiv støjreduktion, 360° lydgengivelse og automatisk tilpasning til skiftende omgivelser optimerer Nexia taleforståelsen. Trådløs Bluetooth-streaming, genopladelige batterier og forlænget batterilevetid giver en skræddersyet, brugervenlig høreoplevelse, der reducerer lytteanstrengelse i komplekse miljøer.

Widex SmartRIC høreapparater kombinerer avanceret AI-baseret lydbehandling med TrueAcoustics™ teknologi for at levere præcis, naturlig lyd. De har forbedret adaptiv støjreduktion og 360° lydgengivelse, der tilpasser sig brugerens omgivelser. Med trådløs Bluetooth-streaming, genopladelige batterier og længere batterilevetid tilbyder SmartRIC en avanceret, brugervenlig lytteoplevelse med fokus på taleklarhed og komfort.

Dit foretrukne høreapparat

Det er som nævnt meget svært at lave en bedst i test høreapparat sammenligning, da vi mennesker har forskellig smag for lyd. Du kan måske godt lide en lide mere diskant lyd end en alt for afrundet og blød lyd. Det er derfor oplagt, at du tester lyden selv fra de forskellige høreapparatmærker.

Da det også handler om, i hvilke lydmiljøer du ønsker at dine høreapparater skal hjælpe din hørelse bedst muligt og give dig de bedste lydoplevelser, så er det bedste høreapparat en meget individuel sag. Du kan dog få noget hjælp ved at teste lyden i forskellige lydmiljøer, som du har en speciel præference for. 

Det er altså din foretrukne lyd, i dine valgte lydmiljø, der kan afgøre hvilket høreapparat, der er bedst for dig – og med ’Choose Your Sound’ lydtest er det muligt at teste, hvilket høreapparat der er bedst i test.

Den bedste høreapparattest

’Choose Your Sound’ er faktisk den eneste høreapparattest, hvor du kan teste forskellige høreapparater og finde ud af hvilket høreapparat, der er bedst. Det gør du ved at teste og sammenligne lyden fra forskellige høreapparater i forskellige lydmiljøer digitalt. Testen kan tages af alle på ca. 5 minutter og det kræver ikke andet end, at du sidder i rolige omgivelser og har et helt almindeligt høretelefoner. 

Det bedste høreapparat for dig

Spørgsmålet om hvilke høreapparater, der er bedst for dig, handler i høj grad om hvilke høreapparater, der giver dig den lyd du ønsker i bestemte lydmiljøer. Men det er selvfølgelig ikke kun god lyd, der afgør dit valg af høreapparater. Dit valg er også baseret på, hvilken livsstil du har og hvilke svære lydmiljøer du oftest befinder dig i – om du f.eks. ønsker et høreapparat, der er specielt god til streaming af lyd fra Tv’et eller et der giver dig en god lyd, når du er til koncerter eller i skoven.

Det handler også om din mobil er kompatibel med dine høreapparater. Hvis du f.eks. ønsker at det er streaming af lyd via Bluetooth, der er vigtigst, så er det vigtigt at din mobil og høreapparatmodel kan parres. Alle IPhone telefoner har Bluetooth teknologi og de fleste Androids mobiltelefoner tilbyder også en løsning til streaming. Læs artiklen om Bluetooth høreapparater her.

Måske har du også et specifikt behov, som dine høreapparater gerne skulle kunne hjælpe med. Der findes for eksempel en række høreapparater, der kan afhjælpe tinnitus. Lider du af denne hørelidelse, så læs mere og Tinnitus høreapparater her.

Hvor kan jeg få de bedste høreapparater?

Hos HEIMDALL’S Hørecenter får du kun de bedste høreapparater. Du kan altid bestille en konsultation og få uvildig rådgivning fra en af vores hørespecialister. Vi tilbyder også udvidet lyd og høretest – og du får altid høreapparater med hjem til test inden du beslutter dig helt.

Det er værd at nævne igen, at et godt høreapparat bearbejder lyden på en helt anden måde i et udfordrende lydmiljø end et dårligt høreapparat – og derved leverer et helt andet resultat.

Hos HEIMDALL’S Hørecenter ønsker vi at gøre det nemt for vores kunder. Derfor har vi samlet alle de bedste høreapparater fra alle de store producenter ét sted, til faste lave priser og i tre simple priskategorier. 

Du kan altid kontakte vores kundeservice, der er klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål.

Kontakt HEIMDALL’S

89 805 505
info@heimdalls.dk

Hvad koster de bedste høreapparater?

Priserne på de nyeste og bedste  høreapparater på markedet har vi gjort nemme at overskue, da vi har inddelt dem simpelt med 3 forskellige priskategorier, for de forskellige varianter af de nye høreapparater.

Se de nye modeller for 2024 og priserne for høreapparater i 2024 i tabellen neden for – og læs mere om priser på høreapparater

Du kan også læse om de nye høreapparater, der er kommet i 2023 her



Premium Guld

21.999,-

eller betal 499 kr./md i 48 mdr.

Prisen er for et sæt høreapparater inkl. oplader*



Premium SØLV

17.999,-

eller betal 499 kr./md i 40 mdr.

Prisen er for et sæt høreapparater inkl. oplader*



Premium BRONZE

13.999,-

eller betal 499 kr./md i 31 mdr.

Prisen er for et sæt høreapparater inkl. oplader*

De nyes Oticon Real

Læs mere og det nyeste og bedste høreapparat fra 2024 her. 

Hvor godt hører du?

Start rejsen mod bedre hørelse hjemmefra og i dit helt eget tempo. Tag vores online høretest og få svaret på under 5 min.

Vores høretest består af

Har du brug for hjælp?

HEIMDALL'S Kundeservice
Andre relevante artikler
image 3
Høretab

Lyden af velvære: Hvordan tidlig opdagelse af høretab kan modvirke depression

Mange overser forbindelsen mellem høretab og mental sundhed, men forskning viser, hvordan tidlig indsats kan ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
186415_Oticon_Polaris_1980_300dpi_(C)_Oticon 1
Høretab

Høretab og demens

Høretab og demens: Forbindelsen og håbet Ny forskning bringer lys til forståelsen af demens og ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
hoere-2048x1362
Høretab

Nedsat hørelse og stress

Stress er desværre en uundgåelig del af mange menneskers liv, men vidste du, at det ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
Mand med høreværn
Høretab

Sund hørelse: Sådan beskytter du din hørelse bedst

Forstå din hørelse Din hørelse er en værdifuld sans, der giver dig mulighed for alt ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
HEIMDALL'S Hørecenter
Høretab

Stigende støj og skræmmende skader: Flere unge døjer med tidligt høretab

Der ses i øjeblikket en bekymrende udvikling i Danmark. Antallet af unge og voksne mellem ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
HEIMDALL'S Hørecenter
Høretab

Salomonsen og Wold bryder tabuet om høretab sammen med hørespecialister på PFA Seniorforum 2024

Hvad siger du?! En sætning, som vi alle kender, men som bliver oftere og oftere ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
Indkøbskurv

Vi fejrer fødselsdag

Hent din voucher til høreapparater

Vi fejrer vores 4 års fødselsdag med en voucher på 1.000 kr. til alle nye kunder. Hent din voucher nu og brug den senest d. 31-12-2024 og spar 1.000 kr. på valgfrie høreapparater fra enten Oticon, Phonak, ReSound, Signia og Widex.

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse