De nyeste høreapparater fra ReSound

ReSound OMNIA

Forbedret taleforståelse

Er ReSound OMNIA det rigtige høreapparat for dig?

ReSound OMNIA er GN ReSounds nyeste høreapparat med 150% bedre taleforståelse i forhold til tidligere høreapparater fra ReSound.

Det nye ReSound høreapparat hjælper dig med at skære igennem støj og fokusere på de lyde du vil høre.

ReSound OMNIA farver

ReSound OMNIA miniRIC modellen fås i otte forskellige farver, med både de lyse modeller og de lidt mørkere farver – så der er mulighed for at finde din personlige favorit. Er du i tvivl om hvilken farve du skal vælge, så tag en snak med HEIMDALL’S hørespecialister.

Har du spørgsmål?

Hos HEIMDALL’S har du mulighed for at tale med en professionel hørespecialist omkring dit valg af høreapparater. Vi tilbyder uvildig rådgivning og gratis prøveperiode på alle høreapparater.

June E. Fjord
Hørespecialist hos HEIMDALL'S

ReSound OMNIA

Derfor skal du vælge ReSound OMNIA

Oplev de mange nye og forbedrede muligheder med ReSound OMNIA:

Få hjælp af en hørespecialist
Er du i tvivl kan du også ring til os på 89 805 505

ReSound OMNIA

Det nyeste og bedste fra ReSound

Oplev ReSounds tilgang ”Organisk Hørelse”, der lyder naturlig, føles naturlig og forbinder brugerne naturligt med verden.

ReSound Omnia indeholder som ReSound One også M&RIE-teknologi, hvor de to traditionelle retningsmikrofoner forbindes med en tredje, der sidder i selve øregangen sammen med receiveren. Det betyder, at du opfanger lyden i dit øre, fuldstændig som et øre uden hørenedsættelse gør og giver dig den bedst mulige naturlige og fuldendte høreoplevelse.

ReSound Omnia findes som bag-øret model med almindelige eller genopladelige batterier og fås i en række forskellige farver, så du kan vælge det høreapparat, der passer til lige netop dig.

Hvad koster ReSound OMNIA?

ReSound OMNIA forhandles hos HEIMDALL’S i tre kategorier, som er opdelt i en ‘Guld’, Sølv’ og ‘Bronze’ kategori svarende til  teknologitrinnet i høreapparatet.

  1. Guld: ReSound OMNIA 9
  2. Sølv: ReSound OMNIA 7
  3. Bronze: ReSound OMNIA 5

Se alle priser på ReSound OMNIA ved at trykke nedenfor.

Hos HEIMDALL’S Hørecenter finder du altid de nyeste og bedste høreapparater, til faste lave priser.

ReSound OMNIA

FAQ - ReSound OMNIA høreapparater

De mest stillede spørgsmål og svar omkring ReSound OMNIA

Få svar på de oftest stillede spørgsmål omkring OMNIA høreapparater fra ReSound.

Finder du ikke det du søger, eller ønsker du yderligere information, så er du altid velkommen til at kontakte HEIMDALL’S Kundeservice på telefon 89 805 505 eller på info@heimdalls.dk.

Du kan også trykke på knappen nedenfor og blive kontaktet af en hørespecialist.

Ja, du kan købe ReSound OMNIA høreapparater hos HEIMDALL’S.

Hos HEIMDALL’S tilbyder vi altid de nyeste og bedste høreapparater, til faste lave priser. 

Læs mere og se vores aktuelle priser på høreapparater her.

Vi hjælper dig med at finde ud af, om du har brug for et ReSound OMNIA høreapparat. Det første vi anbefaler er, at du starter med at tage vores online høretest, hvis du er i tvivl om du har et høretab.

Når du har taget vores online høretest vil vi efterfølgende kontakte dig, og gennemgå resultat med dig. Hvis det vurderes, at du har et høretab, vil vi sammen finde den bedste løsning til dig.

De nyeste høreapparater fra ReSound er OMNIA serien. Det er de nyeste RIC-høreapparat og føres i  tre kategorier ReSound OMNIA 9, ReSound OMNIA 7 og ReSound OMNIA 5

Alle ReSound OMNIA høreapparater anvender Bluetooth og kan oprette forbindelse til smartphones, TV og meget andet.

OMNIA Høreapparater fra ReSound  er MFI (Made for Iphone), men du kan streame lyd fra flere forskellige enheder, da OMNIA både er kompatibel med IPhone og Android.

Er din mobiltelefon kompatibel med ReSound OMNIA?

ReSound OMNIA findes både med almindelige 312 batterier og i en genopladelig version, der bruger lithium-ION batteriteknologi.

Hvilket høreapparat passer til mig, tænker du måske? Og det er et godt spørgsmål. Det høreapparat, der passer til dig, er det høreapparat, der dækker dit behov og giver dig den lyd, du foretrækker.

Dit valg skal du altså basere på hvilken livsstil du har og hvilke behov du har i forhold til at have en livsførelse, der er mindst muligt besvaret af dit høretab.

Det handler også om hvilke svære lydmiljøer du oftest befinder dig i, om du f.eks. ønsker et høreapparat, der er specielt god til streaming af lyd fra Tv’et eller et der giver dig en god lyd, når du er til koncerter eller ude og gå en tur i skoven.

Hvis du vil tale med en af vores hørespecialister og høre mere om ReSound OMNIA, kan du bestille en telefonisk samtale via linket her.

Indkøbskurv

Få hjælp af vores hørespecialister

Du kan altid ringe til os på 89 805 505.

Hvordan ønsker du at blive kontaktet?

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse