Vi holder åbent hele sommeren og helt uden ventelister. Husk forudgående aftale før dit besøg. Ring til kundeservice på telefon 89 805 505.

Salomonsen og Wold bryder tabuet om høretab sammen med hørespecialister på PFA Seniorforum 2024

Hvad siger du?! En sætning, som vi alle kender, men som bliver oftere og oftere brugt, jo ældre vi bliver. Men hvordan tackler man det næsten uundgåelige høretab, der opstår i takt med at man bliver ældre? Hør Sanne Salomonsen og Susse Wolds personlige fortællinger om oplevelsen med høretab, når de sammen med HEIMDALL’S Hørecenter gæster PFA Seniorforum, der løber af stablen d. 3. marts 2024 i Bella Center.

Lyden af innovation

Dårlige oplevelser, et tabubelagt emne og en fastgroet idé om at høreapparater kun er nødvendige, når hørelsen er næsten væk, præger ofte samtalen om høretab. Høretab kan være en svær kamel at sluge, og tanken om at skulle igennem en uigennemskuelig jungle af muligheder, gør det ikke lettere for mange personer at tage springet og få høreapparater.

Denne udfordring har HEIMDALL’S Hørecenter taget op – og de har vendt det hele på hovedet! 

Når PFA Seniorforum indtager Bella Center i København d. 3. marts 2024, har du mulighed for at få et indblik i HEIMDALL’S Hørecenters innovative tilgang til høreapparater samt få svar på hvorfor et høreapparat ikke bare er et høreapparat.
HEIMDALL’S Hørecenter er uvildige og finder frem til de helt rigtige høreapparater til den enkelte, og de er desuden verdens første til at lave en realistisk og simuleret lydtest, der er specielt designet til at finde hver persons lydpræferencer for høreapparater. Her tages der  højde for omgivelserne, så den bedste lyd altid opleves – uanset hvor du befinder dig.

 

Sanne Salomonsen og Susse Wold deler deres personlige oplevelser med høretab

HEIMDALL’S Hørecenters to ambassadører, Sanne Salomonsen og Susse Wold, fortæller hver især om deres oplevelse med høretab og hele deres rejse som høreapparatbrugere. Her kan du komme helt tæt på de to personligheder og deres udfordringer med hørelsen. Hvad var de første tegn? Hvordan accepterer man, at der er behov for høreapparater? Hvordan har høreapparater bragt en masse livsglæde tilbage? Og hvordan var deres oplevelse hos en hørespecialist?

For Sanne kom erkendelsen af høretabet ret sent. Musikken har fyldt hele hendes liv, men den begyndte pludselig at lyde anderledes – og da hun samtidig begyndte at trække sig fra sociale arrangementer i det private, vidste hun, at hun blev nødt til at gøre noget. Ordet “hva” fyldte simpelthen for meget i dagligdagen.

“Jeg er ikke bange for at omtale det tabu, der eksisterer omkring høretab,” fortæller Sanne Salomonsen. “Jeg vil gerne være fortaler for, at folk der ikke hører godt, kan få den rette behandling og de rette produkter. Jeg vil altid anbefale HEIMDALL’S Hørecenter til alle og derfor har jeg valgt at blive deres ambassadør.”

Sammen med HEIMDALL’S Hørecenter har Sanne og Susse sat sig for at bryde tabuet om nedsat hørelse og brugen af høreapparater. Når man taler åbent om det, kan man nemlig danne et trygt rum med plads til at tale om livets udfordringer, der kommer med alderen.

 

Hør det hele på PFA Seniorforum 2024

PFA Seniorforum har tidligere år trukket over 3000 deltagere, der alle har stor interesse for at skabe det gode seniorliv.

I år byder PFA indenfor til en dag med hele 11 spændende foredrag og debatter. På dagen kan du naturligvis høre HEIMDALL’S Hørecenter sammen med Sanne Salomonsen og Susse Wold, men du har også mulighed for at besøge deres stand (A-008), hvor du kan tale med en af HEIMDALL’S hørespecialister og høre, hvordan det rigtige høreapparat bidrager til den gode livskvalitet, der er messens omdrejningspunkt.

Udover det spændende oplæg fra HEIMDALL’S Hørecenter, Sanne Salomonsen og Susse Wold, kan du desuden også opleve Mads & A-holdet live, Christine Feldthaus, Joan Ørting, Anne Sophia Hermansen, Preben Kristensen, Nicklas Brendborg, Poul Nyrup, æresgæst HKH Prinsesse Benedikte og mange, mange flere.
Se hele programmet for PFA Seniorforum 2024.

Er du kunde hos PFA eller medlem af enten Ældre Sagen eller Faglige Seniorer, kan du få billetten til en fordelagtig pris til kun 150,- inklusiv kaffe og kage. Er du ikke kunde eller medlem, kan billetter købes for 165,- ekskl. kaffe og kage

 

Det praktiske:
PFA Seniorforum
Dato: Søndag d. 3. marts 2024
Tidspunkt: Kl. 10.00-18.00
Hvor: Bella Center, København
Billetpriser: 150-165 kr.
Billetter kan købes online her

Tag vores online høretest

Med vores online høretest kan du starte rejsen mod bedre hørelse hjemmefra og i dit helt eget tempo.

Testen tager ca. 5 min. og kræver ikke andet end rolige omgivelser og et sæt almindelige høretelefoner.

Det er naturligvis gratis og uforpligtende at tage høretesten


Tag høretest

Telefonisk konsultation

Book tid til en telefonisk konsultation og bliv ringet op af én af vores hørespecialister. Her vil vi tage til en snak omkring dine oplevede udfordringer og afdække dit præcise behov, samt hvordan vi kan hjælpe dig med dine høreudfordringer.

Connie Irene Andersen, Audiologisk ansvarlig


Book tid

Hvor godt hører du?

Start rejsen mod bedre hørelse hjemmefra og i dit helt eget tempo. Tag vores online høretest og få svaret på under 5 min.

Vores høretest består af

Har du brug for hjælp?

HEIMDALL'S Kundeservice
Andre relevante artikler
image 3
Høretab

Lyden af velvære: Hvordan tidlig opdagelse af høretab kan modvirke depression

Mange overser forbindelsen mellem høretab og mental sundhed, men forskning viser, hvordan tidlig indsats kan ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
186415_Oticon_Polaris_1980_300dpi_(C)_Oticon 1
Høretab

Høretab og demens

Høretab og demens: Forbindelsen og håbet Ny forskning bringer lys til forståelsen af demens og ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
hoere-2048x1362
Høretab

Nedsat hørelse og stress

Stress er desværre en uundgåelig del af mange menneskers liv, men vidste du, at det ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
Mand med høreværn
Høretab

Sund hørelse: Sådan beskytter du din hørelse bedst

Forstå din hørelse Din hørelse er en værdifuld sans, der giver dig mulighed for alt ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
HEIMDALL'S Hørecenter
Høretab

Stigende støj og skræmmende skader: Flere unge døjer med tidligt høretab

Der ses i øjeblikket en bekymrende udvikling i Danmark. Antallet af unge og voksne mellem ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
DM_Pierc'Ed__PhotoTapioAulu
Høreapparater

Smykker til høreapparater får dig til at skinne

Bryd tabu med dit eget unikke look Smykker til høreapparater Høreapparatsmykker fra DEAFMETAL HEIMDALL’S er ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
Indkøbskurv

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse