Phonak Naida Paradise 90
Naída P-PR/UP

Fra: kr. 9.999,50

Phonak Naída Paradise 90 er det nyeste høreapparat i topkvalitet fra Phonak. Høreapparatet er til dig, der ønsker den bedste kvalitet, ultimativ talegengivelse i krævende lyttesituationer og et fuldendt lydbillede. Læs mere

Fra: kr. 9.999,50
Phonak Naida Paradise 50 i farven Beige med engangsbatterier
Konfigurer og køb høreapparat
Cafebesøg med Phonak Lumity

Værd at vide om Phonak Naida

Phonak Naída Paradise er bygget ud fra filosofien om at god hørelse er lig med at have det godt, og at det er essentielt, for at du kan leve et liv uden begrænsninger.

Alle funktionaliteter i Phonak Naída Paradise er designet til at understøtte denne filosofi og giver muligheden for at kunne tilpasse disse høreapparater nøjagtigt til den enkeltes behov.

Phonak Naída Paradise er designet med henblik på at give dig en uforlignelig naturlig og blød lydkvalitet, samtidigt med at al tale bliver gengivet sprødt, klart og tydeligt. Et helt unikt høreapparat – med en helt unik filosofi.

Phonak Naída Paradise 90 model

Phonak Naída Paradise 90 høreapparatet er en klassisk ørehænger. Det er en BTE-model med støbt prop.

De passer godt til alle slags høretab. De er særlig velegnet til folk med svære høretab på grund af den formstøbte prop og fordi der er plads til større batterier, så du opnår god kraftfuld lyd.

Phonak Naída Paradise 90 – et godt høreapparat til alle situationer og lydmiljøer.

Du får:

  • 10 Automatiske lyttesituationer programmeret i Autosense OS.
  • Helt nøjagtig lydgengivelse i alle situationer.
  • Dynamic Noise Cancellation og Speech Enhancer – giver dig helt overlegen støjreduktion og talefremhævelse.
  • 20 frekvensbånd for nøjagtig tilpasning til alle høretab.
Phonak Naida Paradise i farven Beige med genopladelige batterier

Få hjælp af en hørespecialist
Er du i tvivl kan du også ring til os på 89 805 505

Fjernsupport af høreappart

Derfor skal du vælge Phonak Naída Paradise 90

Hemmeligheden bag Phonak´s fantastiske høreapparater er et egenudviklet operativsystem til deres høreapparater – kaldet AutoSense OS. I Phonak Naída Paradise er version 4.0 installeret, som er den sidste nye aftapning af AutoSense OS.

Du skal vælge Phonak Naída Paradise 90, hvis du prioriterer følgende:

  • God lydgengivelse i alle rolige hverdagssituationer.
  • En blød og rolig gengivelse af omgivelsernes lyde, mens talen forbliver tydelig.
  • Markedets mest fleksible Bluetooth opkobling.
  • At kunne justere på mange parametre i høreapparatet selv.

Tilbehør til Phonak Naída Paradise 90

Få det optimale ud af dine høreapparater med tilbehør til Phonak Naida Paradise 90. Se alle dine muligheder for tilbehør til Phonak Naida Paradise her.

Er din telefon kompatibel med Phonak Naida Paradise 90? Se om den er her.

Læs mere om Phonak høreapparater her.

Phonak PartnerMic
Phonak PartnerMic

Tilbehør til Phonak Naída Paradise 90

Få det optimale ud af dine høreapparater med tilbehør til Phonak Naida Paradise 90. Se alle dine muligheder for tilbehør til Phonak Naida Paradise her.

Er din telefon kompatibel med Phonak Naida Paradise 90? Se om den er her.

Læs mere om Phonak høreapparater her.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Phonak Naída Paradise høreapparater bruger zink/luft-batterier.
Batterierne er den største udgave og hedder 675: Farvekoden er Blå.

De nyeste Phonak høreapparater anvender Bluetooth og kan oprette forbindelse til smartphones, TV og meget andet. Du kan streame lyd fra flere forskellige enheder både kompatibel med IPhone og Android.

De nye Phonak Paradise kan også foretage håndfri opkald, hvor du ikke behøver bruge mobilens mikrofon, men anvender mikrofonen fra høreapparatet.

De er kompatible via Bluetooth med både Apple og Android

Høreapparater fra Phonak bruger forskellige versioner af Bluetooth-forbindelse til mobilenheder (Bluetooth Classic og Bluetooth LE “Low Energy”). På nogle telefoner registreres hver version af Bluetooth som en særskilt enhed.

Er din mobiltelefon kompatibel med Phonak Audéo Paradise?

Phonak Paradise høreapparater er en overlegen kraftpræstation i helt unikke teknologier, som du ikke kan få i andre høreapparater.
Phonak Naida Paradise er det høreapparat på markedet, der mest nøjagtigt kan tilpasses den enkeltes behov.

Hemmeligheden bag Phonak´s fantastiske høreapparater er et egenudviklet operativsystem til deres høreapparater – kaldet AutoSense OS. I Phonak Naida Paradise er version 4.0 installeret, som er den sidste nye aftapning af AutoSense OS.

AutoSense OS 4.0 kan genkende lige netop hvilken situation du befinder dig og vælger selv de korrekte indstillinger, der passer til dit behov i den aktuelle situation. Systemet er i stand til at registrere ændringer i omgivelsernes lyde og tilpasse indstillingerne i dit høreapparat på mindre end 0.4 sekund
Alt sammen uden at du har behov for at ændre på lyden selv.

Speech Enhancer teknologien er fremragende til at forstærke selv den svageste tale. Derfor får du enestående taleforståelse, så du uden problemer kan deltage i samtaler med familie, venner og kollegaer.

Dynamic Noise Cancellation er en fantastisk effektiv støj reduktion, som er effektiv selv i de vanskeligste lyttesituationer. Du kan selv ved hjælp af myPhonak appen tage kontrol over graden af støjreduktion. En virkelig genial feature, der giver dig kontrollen tilbage i vanskelige lyttesituationer.

Phonak benytter sig, i modsætning til alle andre høreapparatsproducenter, af både Bluetooth Classic og Bluetooth Low Energy. Det betyder at stort set alle mobiltelefoner, Pc’er og andet kan kobles direkte til dine Phonak Paradise høreapparater. Du får også ægte håndfri telefoni, og du besvarer let alle telefonopkald med et simpelt tryk på dine høreapparater.

Benytter du tale assistent, som f.eks. Siri eller Google Assistant, så kan du også let benytte dig af denne funktionalitet direkte gennem dine Phonak Paradise høreapparater.

11 spørgsmål inden du anskaffer høreapparater

Hvordan er HEIMDALL’S anderledes?

Har du brug
for hjælp?

 Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Åbningstider

Mandag – torsdag kl. 8.00-17.00
Fredag kl. 8.00-16.00

Indkøbskurv

Få hjælp af vores hørespecialister

Du kan altid ringe til os på 89 805 505.

Hvordan ønsker du at blive kontaktet?

Phonak Naida Paradise 90
Naída P-PR/UP

Phonak Naida Paradise 90 – Naída P-PR/UP

Fra: kr. 9.999,50

Phonak Naída Paradise 90 er det nyeste høreapparat i topkvalitet fra Phonak. Høreapparatet er til dig, der ønsker den bedste kvalitet, ultimativ talegengivelse i krævende lyttesituationer og et fuldendt lydbillede. Læs mere

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse