Phonak Audéo Lumity 70
Audéo Lumity

Fra: kr. 8.999,50

Phonak Audéo Paradise 70 – et godt høreapparat til de fleste hverdagssituationer Læs mere

Fra: kr. 8.999,50
Phonak Audéo Lumity Sand Beige
Konfigurer og køb høreapparat
Cafebesøg med Phonak Lumity

Værd at vide om Phonak Audéo Lumity

Phonak Audéo Lumity er designet med henblik på at give dig en uforlignelig naturlig og blød lydkvalitet, samtidigt med at al tale bliver gengivet sprødt, klart og tydeligt. Et helt unikt høreapparat – med en helt unik filosofi.

AutoSense OS 5.0 er hemmeligheden bag Phonaks nye Lumity høreapparater. Denne platform gør at dine høreapparater automatisk tilpasser sig det lydmiljø, som du befinder dig i. De skanner og analyserer lydmiljøet med 0,4 sekunders mellemrum for at identificere, hvor du befinder dig – for derefter at justere høreapparaterne automatisk ind mellem 200 særskilte indstillinger.

SmartSpeech™ Technology er en række af funktioner, der forbedrer taleforståelse og reducerer lyttebesvær i udfordrende lyttemiljøer. For eksempel Stereozoom 2.0, Speech Enhancer og SpeechSensor.

Phonak Audéo Lumity 70 RIC model

Phonak Audéo Lumity 70 er en RIC model, hvor receiveren (modtageren) sidder inde i øret og ikke i selve høreapparatet. De er altså mindre og kan føles mere komfortable end traditionelle høreapparater.

Apparatet er IP68 coated, der gør det modstandsdygtigt overfor støv, snavs og vand. Phonak Lumity oplades induktivt, så der er heller ingen opladerkontakter i apparaterne, hvilket gør det endnu mere modstandsdygtigt over for fugt.

Phonak Audéo Lumity 70 – et godt høreapparat til de fleste hverdagssituationer og lydmiljøer.

Du får:

  • God lydgengivelse i de fleste situationer.
  • Stereozoom 2.0 teknologi for god hørelse i støjende situationer.
  • Dynamic Noise Cancellation
  • 20 frekvensbånd for god tilpasning til de fleste høretab.
Phonak Paradise Audeo i farven Sand Beige

Få hjælp af en hørespecialist
Er du i tvivl kan du også ring til os på 89 805 505

Fjernsupport af høreappart

Derfor skal du vælge Phonak Audéo Lumity 70

Phonak Audéo Lumity høreapparatet er en forbedret udgave af Phonaks helt unikke teknologi, som forbedrer taleforståelsen.

Alle funktionaliteter i Phonak Audéo Lumity er designet for at kunne tilpasse høreapparater nøjagtigt til den enkeltes behov. Passer til folk med mild til svært høretab

Du skal vælge Phonak Audéo Lumity 70, hvis du prioriterer følgende:

  • Forbedret taleforståelse i støj
  • Helt nøjagtig lydgengivelse i alle situationer.
  • Individuel justerbar støjreduktion
  • Markedets mest fleksible Bluetooth opkobling.
  • At kunne justere på mange parametre i høreapparatet selv.

Tilbehør til Phonak Audéo Lumity 70

Phonak Audéo Lumity tilbyder håndfri tilslutning til både Apple® iOS- og Android™-telefoner med tap funktion til de to øverste teknologiniveauer (90 og 70). Phonaks Lumity understøtter op til 8 parringer og 2 aktive forbindelser.

Der findes også meget godt tilbehør til Phonak Lumity. Du finder det her.

Er din telefon kompatibel med Phonak Lumity? Se om den er her.

Læs mere om Phonak høreapparater her.

Phonak PartnerMic
Phonak PartnerMic

Tilbehør til Phonak Audéo Paradise 90

Phonak Audéo Paradise giver dig mulighed for at tilkoble næsten alle Bluetooth enheder direkte til høreapparaterne. Der findes også meget godt tilbehør til Phonak Paradise. Du finder det her.

Er din telefon kompatibel med Phonak Paradise? Se om den er her.

Læs mere om Phonak høreapparater her.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Phonak Audéo Lumity høreapparater fåes kun i den genopladelige version, hvor batterierne er Ion-Lithium.

Se Phonak Lumity oplader her

De nyeste Phonak høreapparater anvender Bluetooth og kan oprette forbindelse til smartphones, TV og meget andet. Du kan streame lyd fra flere forskellige enheder både kompatibel med IPhone og Android.

De nye Phonak Paradise kan også foretage håndfri opkald, hvor du ikke behøver bruge mobilens mikrofon, men anvender mikrofonen fra høreapparatet.

De er kompatible via Bluetooth med både Apple og Android

Høreapparater fra Phonak bruger forskellige versioner af Bluetooth-forbindelse til mobilenheder (Bluetooth Classic og Bluetooth LE “Low Energy”). På nogle telefoner registreres hver version af Bluetooth som en særskilt enhed.

Er din mobiltelefon kompatibel med Phonak Audéo Paradise?

Phonak Lumity høreapparater er en overlegen kraftpræstation i helt unikke teknologier, som du ikke kan få i andre høreapparater.
Phonak Audéo Lumity er det høreapparat på markedet, der mest nøjagtigt kan tilpasses den enkeltes behov.

Hemmeligheden bag Phonak´s fantastiske høreapparater er et egenudviklet operativsystem til deres høreapparater – kaldet AutoSense OS. I Phonak Audéo Lumity er version 5.0 installeret, som er den sidste nye aftapning af AutoSense OS.

AutoSense OS 5.0 kan genkende lige netop hvilken situation du befinder dig og vælger selv de korrekte indstillinger, der passer til dit behov i den aktuelle situation. Systemet er i stand til at registrere ændringer i omgivelsernes lyde og tilpasse indstillingerne i dit høreapparat på mindre end 0.4 sekund
Alt sammen uden at du har behov for at ændre på lyden selv.

SmartSpeech™ Technology er en række af funktioner, der forbedrer taleforståelse og reducerer lyttebesvær i udfordrende lyttemiljøer. For eksempel Stereozoom 2.0, Speech Enhancer og SpeechSensor

Speech Enhancer teknologien er fremragende til at forstærke selv den svageste tale. Derfor får du enestående taleforståelse, så du uden problemer kan deltage i samtaler med familie, venner og kollegaer.

Dynamic Noise Cancellation er en fantastisk effektiv støj reduktion, som er effektiv selv i de vanskeligste lyttesituationer. Du kan selv ved hjælp af myPhonak appen tage kontrol over graden af støjreduktion. En virkelig genial feature, der giver dig kontrollen tilbage i vanskelige lyttesituationer.

Phonak benytter sig, i modsætning til alle andre høreapparatsproducenter, af både Bluetooth Classic og Bluetooth Low Energy. Det betyder at stort set alle mobiltelefoner, Pc’er og andet kan kobles direkte til dine Phonak Lumity høreapparater. Du får også ægte håndfri telefoni, og du besvarer let alle telefonopkald med et simpelt tryk på dine høreapparater.

Benytter du tale assistent, som f.eks. Siri eller Google Assistant, så kan du også let benytte dig af denne funktionalitet direkte gennem dine Phonak Lumity høreapparater.

11 spørgsmål inden du anskaffer høreapparater

Hvordan er HEIMDALL’S anderledes?

Indkøbskurv

Få hjælp af vores hørespecialister

Du kan altid ringe til os på 89 805 505.

Hvordan ønsker du at blive kontaktet?

Phonak Audéo Lumity 70
Audéo Lumity

Phonak Audéo Lumity 70 – Audéo Lumity

Fra: kr. 8.999,50

Phonak Audéo Paradise 70 – et godt høreapparat til de fleste hverdagssituationer Læs mere

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse