Høreapparater fra Phonak

Phonak Paradise

Phonak Paradise-serien

Phonak Audéo Paradise

Phonak er særlig kendt for den innovative teknologi, de har udviklet til Phonak Paradise høreapparaterne. Selvom Phonak Audéo Paradise er et meget avanceret høreapparat, er det bygget til at betjening og brug skal være så simpelt og intuitivt som overhovedet muligt.

Det er operationssystemet AutoSense OS 4.0, der kan genkende hvilken situation du befinder dig, og derfor selv vælger de korrekte indstillinger, der passer til dit behov i den aktuelle situation.

Phonak Audéo Paradise er designet med henblik på at give dig en uforlignelig naturlig og blød lydkvalitet, samtidigt med at al tale bliver gengivet sprødt, klart og tydeligt. 

Phonak Audéo Paradise farver

Phonak Audéo Paradise fås i otte forskellige farver, med både de lyse modeller og de lidt mørkere farver – så der er mulighed for at finde din personlige favorit. Er du i tvivl om hvilken farve du skal vælge, så tag en snak med HEIMDALL’S hørespecialister.

Phonak Lumity farver

Forbedret taleforståelse

Er Phonak Paradise det rigtige for dig?

Du skal vælge Phonak Paradise, hvis du prioriterer følgende:

  • En blød og rolig gengivelse af omgivelsernes lyde, mens talen forbliver tydelig.
  • Fuldautomatisk teknologi, der giver overlegen hørelse i komplekse situationer.
  • Fleksibel Bluetooth opkobling.
  • At kunne justere på mange parametre i høreapparatet selv.

Hvad er Phonak Paradise-AutoSense OS 4.0 teknologi?

AutoSense OS 4.0 kan genkende lige netop hvilken situation du befinder dig og vælger selv de korrekte indstillinger, der passer til dit behov i den aktuelle situation. Systemet er i stand til at registrere ændringer i omgivelsernes lyde og tilpasse indstillingerne i dit høreapparat på mindre end 0.4 sekunder.

Speech Enhancer teknologien er fremragende til at forstærke selv den svageste tale. Derfor får du enestående taleforståelse, så du uden problemer kan deltage i samtaler med familie, venner og kollegaer.

Dynamic Noise Cancellation er en fantastisk effektiv støj reduktion, som er effektiv selv i de vanskeligste lyttesituationer.

Høreapparater Phonak

Hvilken type Phonak Paradise høreapparater passer dig?

Graden af dit høretab, din livsstil og personlige behov har stor indflydelse på, hvilken Phonak høreapparat model, du bør vælge.

Hos HEIMDALL’S har du mulighed for at tale med en professionel hørespecialist omkring dit valg af høreapparater. Vi tilbyder uvildig rådgivning og gratis prøveperiode på alle høreapparater.

June E. Fjord
Hørespecialist hos HEIMDALL'S

Blød Lyd og forbedret taleforståelse

Hvad koster Phonak Audéo Paradise

Phonak Paradise forhandles hos HEIMDALL’S i de tre bedste teknologitrin og deraf i tre priskategorier.

Premium Guld, Premium Sølv, Premium Bronze

Hos HEIMDALL’S Hørecenter finder du altid de nyeste og bedste høreapparater, til faste lave priser.

Se alle priser på Phonak høreapparaterne.

Få hjælp af en hørespecialist
Er du i tvivl kan du også ringe til os på 89 805 505

FAQ - Phonak Paradise Høreapparater

De mest stillede spørgsmål og svar omkring Phonak Audéo Paradise

Få svar på de oftest stillede spørgsmål omkring Audéo Paradise høreapparater fra Phonak.

Finder du ikke det du søger, eller ønsker du yderligere information, så er du altid velkommen til at kontakte HEIMDALL’S Kundeservice på telefon 89 805 505 eller på info@heimdalls.dk.

Du kan også trykke på knappen nedenfor og blive kontaktet af en hørespecialist.

Ja, du kan købe Phonak Paradise høreapparater hos HEIMDALL’S.

Hos HEIMDALL’S tilbyder vi altid de nyeste og bedste høreapparater, til faste lave priser. 

Læs mere og se vores aktuelle priser på høreapparater her.

Vi hjælper dig med at finde ud af, om du har brug for et Phonak Audéo Lumity høreapparat. Det første vi anbefaler er, at du starter med at tage vores online høretest, hvis du er i tvivl om du har et høretab.

Når du har taget vores online høretest vil vi efterfølgende kontakte dig, og gennemgå resultat med dig. Hvis det vurderes, at du har et høretab, vil vi sammen finde den bedste løsning til dig.

De nyeste høreapparater fra Phonak er Lumity serien, hvor det er Phonak Audéo Lumity, der er det nyeste RIC-høreapparat og føres i  tre kategorier Phonak Audéo Lumity 90, Phonak Audéo Lumity 70 og Phonak Audéo Lumity 50

Alle Phonak Paradise høreapparater anvender Bluetooth og kan oprette forbindelse til smartphones, TV og meget andet. Du kan streame lyd fra flere forskellige enheder både kompatibel med IPhone og Android.

Paradise Høreapparater fra Phonak bruger forskellige versioner af Bluetooth-forbindelse til mobilenheder (Bluetooth Classic og Bluetooth LE “Low Energy”). På nogle telefoner registreres hver version af Bluetooth som en særskilt enhed.

Er din mobiltelefon kompatibel med Phonak Audéo Lumity?

Phonak Audéo Paradise fås både med almndelige 312 batterier og med genopladelige batterier, der er af lithium-ION batteriteknologi, og oplades med en helt ny lader fra Phonak, der hedder Charger Ease.

Hvilket høreapparat passer til mig, tænker du måske? Og det er et godt spørgsmål. Det høreapparat, der passer til dig, er det høreapparat, der dækker dit behov og giver dig den lyd, du foretrækker.

Dit valg skal du altså basere på hvilken livsstil du har og hvilke behov du har i forhold til at have en livsførelse, der er mindst muligt besvaret af dit høretab.

Det handler også om hvilke svære lydmiljøer du oftest befinder dig i, om du f.eks. ønsker et høreapparat, der er specielt god til streaming af lyd fra Tv’et eller et der giver dig en god lyd, når du er til koncerter eller ude og gå en tur i skoven.

 

Phonak Paradise er det nyeste høreapparat fra Phonak med almindelige batterier, og ønsker du dette, er Paradise høreapparatserien noget for dig.

Indkøbskurv

Få hjælp af vores hørespecialister

Du kan altid ringe til os på 89 805 505.

Hvordan ønsker du at blive kontaktet?

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse