Vi holder åbent hele sommeren og helt uden ventelister. Husk forudgående aftale før dit besøg. Ring til kundeservice på telefon 89 805 505.

Signia Silk IX 7

Det diskrete høreapparat, der giver dig mulighed for at leve fuldt ud uden at bekymre dig om din hørelse. Med langvarig strøm kan du nyde uafbrudt lyd hele dagen, mens den elegante oplader med integreret powerbank muliggør nem opladning på farten. Dette unikke høreapparat tilbyder ultrakomfort med EarWear 3.0 eller specialtilpasning og nem betjening via My Signia-appen eller miniPocket-fjernbetjening.

Signia Insio IX 7

Signia Insio IX 7

Mød Insio IX – det mindste og mest diskrete ITE høreapparat fra Signia. Oplev betydelige forbedringer i hver samtale med forbedret tale i støjende omgivelser og opgraderet lydkvalitet. Fås i CIC og IIC modeller for øget komfort og diskretion. Vælg mellem tre farver: mokka, sort og dyb brun, og genfind glæden ved at være en del af samtalen.

Signia Styletto IX 7

Styletto IX fra Signia er det stilfulde og avancerede høreapparat, der skiller sig ud fra mængden. Oplev den fulde styrke af Signia Integrated Xperience med RealTime Conversation Enhancement-teknologi, der holder dig forbundet i samtalerne.

Signia Styletto IX 7
Signia Pure Charge&Go IX 7

Signia Pure Charge&Go IX 7

Pure Charge&Go IX fra Signia – det elegante og kompakte høreapparat, der tilpasser sig din livsstil og dine hørebehov. Nyd fordelene ved Signia Integrated Xperience med RealTime Conversation Enhancement-teknologi, der holder dig forbundet i enhver samtale.

Book tid til høreprøve i Lyngby, Roskilde, Odense eller Aarhus

Book en tid til høreprøve inkl. tilpasning af dine nye høreapparater hos en af vores professionelle hørespecialister.
Vi giver altid en gratis og uforpligtende prøveperiode.

lyden af et godt tilbud

Spar 3.000 kr.

Start din prøveperiode senest d. 31. maj og spar 3.000 kr. på dine favorit høreapparater. Tilbuddet gælder kun for de fire topmodeller i Signia IX 7 serien og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Find dit HEIMDALL’S Hørecenter her:

Få hjælp af en hørespecialist
Er du i tvivl kan du også ringe til os på 89 805 505

5 gode grunde til at vælge Signia IX

Naturlige og ubesværede samtaler

Med RealTime Conversation Enhancement går du aldrig glip af et ord, og du kan tydeligt høre hver eneste deltager, selv i de mest intense samtaler. Faktisk oplevede hele 95 % af Signias brugere forbedret ydeevne i gruppesamtaler. Optimer din kommunikation i dag og oplev den revolutionerende teknologi, der forvandler dine samtaler.

Signia IX
Signia IX

Flere optimeringsmuligheder i realtid

Mød din personlige AI-assistent, Signia Assistant, din uvurderlige partner i optimal lydtilpasning og fejlsøgning. Oplev intelligent support, skræddersyet til dine behov, for en problemfri høreoplevelse. Med Signia IX-seriens avancerede teknologi og din pålidelige assistent, får du den perfekte kombination af innovation og personlig pleje.

 

Fremtidssikrede tilslutningsmuligheder

Oplev Signia Integrated Xperience og få adgang til fremtidssikrede tilslutningsmuligheder. Signias høreapparater er designet til at imødekomme den kommende standard for Bluetooth LE Audio, så du kan nyde problemfri forbindelse og avancerede funktioner. Gør dig klar til en revolutionerende lydoplevelse med Signia IX-seriens høreapparater, der er parate til at møde morgendagens teknologiske udfordringer.

Strøm til hele dagen

Nyd pålideligheden af et genopladeligt batteri, der sikrer, at du aldrig går glip af et eneste ord. Med den trådløse oplader kan du nemt lade op, uanset hvor du er på farten. Oplev den bekvemmelighed og fleksibilitet, som Signia IX-seriens høreapparater med genopladeligt batteri tilbyder, så du kan nyde livets lyde uden afbrydelser.

Skræddersyet til dine behov

Med OVP 2.0 fra Signia IX-serien sikres ikke blot korrekt lyd af din egen stemme, men også en forbedret evne til at deltage i flere samtaler. Oplev den revolutionerende teknologi, der styrker din kommunikation og øger din livskvalitet med høreapparater fra Signia IX-serien.

Signia IX

Skal vi også hjælpe dig?

Ønsker du en hørespecialist, der lytter til dig og dine ønsker?

Hos HEIMDALL’S Hørecenter får du professionel og uvildig rådgivning og en høreløsning du selv er med til at vælge. Vi sidder klar til at hjælpe dig videre, med den helt rigtige løsning. Ring på telefon 89 805 505.

June E. Fjord
Hørespecialist hos HEIMDALL'S
5 stjerner på Trustpilot

Hvad siger kunderne om HEIMDALL'S Hørecenter?

Vi er stolte af at være Danmarks bedst anmeldte hørecenter og vi vil gerne blive ved med at have tilfredse kunder. Se denne korte video og hør hvad to HEIMDALL’S kunder mener om deres forløb.

Som kunde hos HEIMDALL’S finder du markedets største udvalg af høreapparater og inkluderede fordele – til billigere penge. Vores omfattende service og udvalg af fordele er skabt for at gøre det nemt og trygt for dig at være kunde i en af vores høreklinikker, så du kan nyde livet med høreapparater.

Danmarks bedst anmeldte hørecenter
Afspil video om Danmarks bedst anmeldte hørecenter
Sanne Salomonsen, ambassadør for HEIMDALL'S

Hør hvorfor Sanne valgte HEIMDALL'S Hørecenter

Sanne har ligesom så mange andre, taget for længe om at reagere på sit høretab. Hun har samtidig også haft mindre gode oplevelser andre steder, inden at hun valgte HEIMDALL’S Hørecenter.

Hør mere om Sannes rejse mod bedre hørelse, ved at klikke på linket nedenfor.

Oplev de mange fordele som kunde hos HEIMDALL'S

Hos HEIMDALL’S finder du, måske, markedets største samling af inkluderede fordele, når du køber høreapparater hos os. Vores omfattende udvalg af fordele er skabt for at gøre det nemt og trygt for dig at være kunde hos HEIMDALL’S, så du kan nyde livet med høreapparater.

Group 5Created with Sketch.

Dit frie valg

HEIMDALL'S er en uvildig høreklinik, der tilbyder et reelt frit valg af høreapparater.

Group 5Created with Sketch.

Fri service

Vi fjernjusterer justerer dine høreapparater, hvor end du er, når du har tid og helt efter behov.

Group 5Created with Sketch.

Gratis låneapparater

Er uheldet ude? Bare rolig, vi sender nye låneapparater med det samme.

Group 5Created with Sketch.

Gratis forbrugsvarer

Alle almindelige forbrugsvarer såsom domes, filtre o.l. er inkluderet når du køber høreapparater.

Group 5Created with Sketch.

4 års garanti

Der er altid 4 års garanti inkluderet, når du køber nye høreapparater

Group 5Created with Sketch.

Udvidet tryghed

Taber du dine høreapparater, så sender vi nogle nye direkte hjem til dig - nemt og bekvemt.

Indkøbskurv

Få hjælp af vores hørespecialister

Du kan altid ringe til os på 89 805 505.

Hvordan ønsker du at blive kontaktet?

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse