De nyeste i-øret høreapparater fra ReSound

Custom made by ReSound

Diskrete i-øret høreapparater

Er Custom made by ReSound det rigtige høreapparat for dig?

ReSound Custom er GN ReSounds i-øret høreapparater med avanceret teknologi. Det fås både som det helt lille næsten usynlige CIC høreapparat eller som ITE i et genopladeligt earbud-design.

Det nye ReSound høreapparat hjælper dig med at skære igennem støj og fokusere på de lyde du vil høre.

Custom made by ReSound høreapparat modeller

ReSound Custom høreapparater fås både som CIC og ITE høreapparater i forskellige størrelser Er du i tvivl om hvilken model og du skal vælge, så tag en snak med HEIMDALL’S hørespecialister.

Custom made by ReSound høreapparat farver

ReSound Custom høreapparater fås i flere forskellige farver. Er du i tvivl om hvilken model og farve du skal vælge, så tag en snak med HEIMDALL’S hørespecialister.

Custom made by ReSound farver

Har du spørgsmål?

Hos HEIMDALL’S har du mulighed for at tale med en professionel hørespecialist omkring dit valg af høreapparater. Vi tilbyder uvildig rådgivning og gratis prøveperiode på alle høreapparater.

June E. Fjord
Hørespecialist hos HEIMDALL'S

ReSound Custom made med OMNIA teknologi

Derfor skal du vælge Custom Made by ReSound

Oplev de mange nye og forbedrede muligheder med ReSound Custom made med OMNIA teknologi:

ReSound Organisk hørelse

Det nyeste og bedste i-øret høreapparat fra ReSound

Mange nye høreapparatbrugere vælger at løse deres høretab med de små i-øret høreapparater, der ligner moderne earbuds eller de helt små, der sidder diskret helt inde i øret.

Med et Custom made by ReSound høreapparat får du en løsning med ReSounds tilgang til høreapparat teknologi, der lyder naturlig, føles naturlig og forbinder dig naturligt med verden.

Hvad koster ReSound Custom høreapparater?

ReSound Custom forhandles hos HEIMDALL’S i tre kategorier, som er opdelt i en ‘Guld’, Sølv’ og ‘Bronze’ kategori svarende til  teknologitrinnet i høreapparatet.

  1. Guld: ReSound Custom OMNIA 9
  2. Sølv: ReSound Custom OMNIA 7
  3. Bronze: ReSound Custom OMNIA 5

Se alle priser på ReSound Custom ved at trykke nedenfor.

Hos HEIMDALL’S Hørecenter finder du altid de nyeste og bedste høreapparater, til faste lave priser.

Få hjælp af en hørespecialist
Er du i tvivl kan du også ring til os på 89 805 505

FAQ - ReSound Custom Made høreapparater

De mest stillede spørgsmål og svar omkring Custom Made by ReSound høreapparater.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål omkring Custom made by ReSound høreapparater.

Finder du ikke det du søger, eller ønsker du yderligere information, så er du altid velkommen til at kontakte HEIMDALL’S Kundeservice på telefon 89 805 505 eller på info@heimdalls.dk.

Du kan også trykke på knappen nedenfor og blive kontaktet af en hørespecialist.

Ja, du kan købe Custom made by ReSound høreapparater hos HEIMDALL’S.

Hos HEIMDALL’S tilbyder vi altid de nyeste og bedste høreapparater, til faste lave priser. 

Læs mere og se vores aktuelle priser på høreapparater her.

Vi hjælper dig med at finde ud af, om du har brug for et Custom made by ReSound høreapparat. Det første vi anbefaler er, at du starter med at tage vores online høretest, hvis du er i tvivl om du har et høretab.

Når du har taget vores online høretest vil vi efterfølgende kontakte dig, og gennemgå resultat med dig. Hvis det vurderes, at du har et høretab, vil vi sammen finde den bedste løsning til dig.

De nyeste i-øret høreapparater fra ReSound er Custom made by ReSound serien. Det er de nyeste i-øret høreapparater og føres i  tre kategorier Custom made by ReSound OMNIA 9, Custom made by ReSound OMNIA 7 og Custom made by ReSound OMNIA 5

Der er Bluetooth i to af Custom made by ReSound modellerne og kan oprette forbindelse til smartphones, TV og meget andet.

Custom made by Høreapparater fra ReSound  er MFI (Made for Iphone), men du kan streame lyd fra flere forskellige enheder, da Custom made by ReSound både er kompatibel med IPhone og Android.

Er din mobiltelefon kompatibel med ReSound OMNIA?

Custom made by ReSound  findes som CIC med 10’er batterier og i en genopladelig version, der bruger lithium-ION batteriteknologi.

Hvilket høreapparat passer til mig, tænker du måske? Og det er et godt spørgsmål. Det høreapparat, der passer til dig, er det høreapparat, der dækker dit behov og giver dig den lyd, du foretrækker.

Dit valg skal du altså basere på hvilken livsstil du har og hvilke behov du har i forhold til at have en livsførelse, der er mindst muligt besvaret af dit høretab.

Det handler også om hvilke svære lydmiljøer du oftest befinder dig i, om du f.eks. ønsker et høreapparat, der er specielt god til streaming af lyd fra Tv’et eller et der giver dig en god lyd, når du er til koncerter eller ude og gå en tur i skoven.

Hvis du vil tale med en af vores hørespecialister og høre mere om Custom made by ReSound OMNIA, kan du bestille en telefonisk samtale via linket her.

Indkøbskurv

Få hjælp af vores hørespecialister

Du kan altid ringe til os på 89 805 505.

Hvordan ønsker du at blive kontaktet?

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse