Vi holder åbent hele sommeren og helt uden ventelister. Husk forudgående aftale før dit besøg. Ring til kundeservice på telefon 89 805 505.

Er det gratis at få høreapparat?

Er det gratis at få høreapparat?

Ja, det kan være gratis at få høreapparat – både via offentlige og private høreklinikker. I Danmark vælger du selv hvilken høreapparatsløsning, du ønsker. Det betyder, at du som udgangspunkt altid har et frit valg mellem høreapparatsbehandling i det offentlige system eller via en privat høreklinik.

Høreapparater er altid ”gratis” eller uden egenbetaling i det offentlige, da det i princippet er et høreapparat, du låner.
I private høreklinikker har du valget mellem at købe høreapparater med og uden egenbetaling. Hos HEIMDALL’S tilbyder vi kun den højeste kvalitet fra de største producenter, og derfor tilbyder vi ikke høreapparater uden egenbetaling. Høreapparatpriser hos HEIMDALL’S

Hvad er forskellen på det offentlige og private?

Der kan være stor forskel på, hvilken høreapparatsudbyder du vælger og dermed store forskelle på udvalget af produkter, samt hvilken service du kan forvente. Der er samtidig store forskelle på at vælge høreapparater gennem det offentlige system eller via en privat høreklinik. Nedenfor kommer en hurtig gennemgang af nogle af de største forskelle på høreapparatsbehandling i det offentlige og private. Ønsker du at læse mere, kan du læse denne pjece udarbejdet af Sundhedsstyrelsen.

Høreapparater fra det offentlige

Overvejer du at få høreapparater fra en offentlig klinik, vil det være en rigtig god idé at orientere dig om ventelisten, som i nogle tilfælde kan være lang. Du kan læse nærmere om ventetider på www.venteinfo.dk. Derudover er udvalget af høreapparater i det offentlige en blanding af både nyere og ældre høreapparatsmodeller, hvor du som bruger ikke selv vælger dine høreapparater. Bemærk også, at der kan være lange ventetider forbundet med justering af dit høreapparat samt længere ventetider i forbindelse med reparationer.

Høreapparater fra en privat høreklinik

Ønsker du at få høreapparatsbehandling via en privat høreklinik, er der i langt de fleste tilfælde ingen ventetid forbundet med din høreapparatsbehandling. Der er også kort eller ingen ventetid i forbindelse med justeringer og reparationer. Derudover er de nyeste produkter som udgangspunkt altid at finde hos private udbydere, dog i begrænset udvalg hos langt de fleste.

Hvad er mine muligheder for tilskud?

Der er forskellige muligheder for tilskud.

Tilskud fra din region

Fra regionen kan du hvert 4. år få tilskud til et sæt nye høreapparater. Kravet for tilskuddet er, at du naturligvis har behov for høreapparater, og at du minimum er fyldt 18 år. Skal du have høreapparater for første gang, skal du have en henvisning fra en ørelæge, inden du kan få regionstilskuddet.

Tilskuddet til høreapparater fra regionen reguleres årligt og er maksimalt på 6.585 kr. afhængigt af, om du har behov for et eller to høreapparater.

Læs mere om tilskud til høreapparater

Tilskud fra Sygeforsikringen Danmark

Sygeforsikringen Danmark giver dig også et tilskud til høreapparater på 1.000 – 1.500 kr. pr høreapparat alt efter hvilken gruppe, du er medlem af. Du kan se mere om medlemskab af sygeforsikringen Danmark på www.sygeforsikring.dk.

Pensionisttilskud fra dine kommune

Er du pensionist og har helbredstillæg, så refunderer kommunen også en stor del af egenbetalingen for dine høreapparater. Se mere på www.borger.dk for at få flere oplysninger omkring helbredstillæg, eller ring til dine kommune for information om dette tillæg.

Find mere information om tilskud her. Husk, du kan altid finde informationer og beregne din egen pris på høreapparater med HEIMDALL’S prisberegner.

Hvad hvis jeg køber høreapparater privat?

www.audiologi.dk kan du finde en liste over godkendte private og offentlige høreklinikker. Her kan du finde en høreklinik i nærheden af dig eller en høreklinik, som opfylder dine ønsker og krav til den ønskede løsning.

Det kan være svært og uigennemsigtigt at finde priser på høreapparater, da mange forhandlere viser enkelte fra-priser og samtidig kun har et begrænset udvalg fra én eller to producenter. Hos HEIMDALL’S har vi gjort det nemt for dig. Vi har lavet et prisoverblik her, som også inkluderer høreapparater fra alle de store producenter – Oticon, Phonak, Widex, GN ReSound og Signia.

Hvad får du som kunde hos HEIMDALL’S?


Som kunde hos HEIMDALL’S får du mere en blot et høreapparat. Her køber du også den efterfølgende høreapparatsbehandling, som strækker sig over flere år. Behandlingen betyder blandt andet, at du kan få hjælp, når det er vigtigt. Det er altså en samlet pakke, du køber, og den består hos HEIMDALL’S af:Høreprøve og undersøgelser

Tilpasninger og justeringer

4 års garanti og service

Udvidet forsikring

Gratis låneapparater ved reparation

Fleksible åbningstider

Gratis forbrugsvarer

Vil du læse mere om, hvorfor du bør vælge HEIMDALL’S? Så kan klikke her.

Hvad koster høreapparaterne så?


Du skal bruge dine høreapparater hver dag. For dig vil de være et nødvendigt redskab for at skabe en nem og aktiv hverdag. Det er derfor altid en god ide at undersøge dine muligheder hos forskellige udbydere. Her bør du ikke blot kigge på prisen, men også på indholdet af den samlede pakke.

Det er utroligt vigtig for os i HEIMDALL’S, at vores kunder tager en beslutning på et oplyst grundlag og er helt sikre i deres valg. Derfor har vi fuld åbenhed omkring vores priser, og hvad vi tilbyder – det er vigtigt for os.

Er du i tvivl om, hvilket høreapparat er bedst for dig, så kan HEIMDALL’S hjælpe dig med at vælge et høreapparat med udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Hos HEIMDALL’S må du altid låne høreapparatet med hjem i en periode, inden du beslutter dig for at købe det.
Vi tilbyder også, at du kan afprøve mere end én model. Så vil du let kunne sammenligne både features og lydkvalitet fra mere end én producent.

Hvor godt hører du?

Start rejsen mod bedre hørelse hjemmefra og i dit helt eget tempo. Tag vores online høretest og få svaret på under 5 min.

Vores høretest består af

Har du brug for hjælp?

HEIMDALL'S Kundeservice
Andre relevante artikler
image 3
Høretab

Lyden af velvære: Hvordan tidlig opdagelse af høretab kan modvirke depression

Mange overser forbindelsen mellem høretab og mental sundhed, men forskning viser, hvordan tidlig indsats kan ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
186415_Oticon_Polaris_1980_300dpi_(C)_Oticon 1
Høretab

Høretab og demens

Høretab og demens: Forbindelsen og håbet Ny forskning bringer lys til forståelsen af demens og ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
hoere-2048x1362
Høretab

Nedsat hørelse og stress

Stress er desværre en uundgåelig del af mange menneskers liv, men vidste du, at det ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
Mand med høreværn
Høretab

Sund hørelse: Sådan beskytter du din hørelse bedst

Forstå din hørelse Din hørelse er en værdifuld sans, der giver dig mulighed for alt ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
HEIMDALL'S Hørecenter
Høretab

Stigende støj og skræmmende skader: Flere unge døjer med tidligt høretab

Der ses i øjeblikket en bekymrende udvikling i Danmark. Antallet af unge og voksne mellem ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
HEIMDALL'S Hørecenter
Høretab

Salomonsen og Wold bryder tabuet om høretab sammen med hørespecialister på PFA Seniorforum 2024

Hvad siger du?! En sætning, som vi alle kender, men som bliver oftere og oftere ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
Indkøbskurv

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse