Vi holder åbent hele sommeren og helt uden ventelister. Husk forudgående aftale før dit besøg. Ring til kundeservice på telefon 89 805 505.

Alt det praktiske omkring dine høreapparater

Bluetooth høreapparater hos HEIMDALL'S for håndfri mobil telefoni

Der kan være en del praktik forbundet med høreapparater. Der er både vedligehold af selve høreapparatet og andre ting du skal være opmærksom på, for at din høreløsning er velfungerende.
Hos HEIMDALL’S stiller vi alt vores ekspertise og viden til rådighed for at din hverdag med høreapparater bliver så smidig og problemfri som muligt.

Forbrugsvarer til høreapparater

Dine høreapparater har nogle dele som bliver slidt eller mister deres funktion efter et stykke tid.
Det er dele som du selv skal sørge for at skifte, for at dine høreapparater er velfungerende og giver dig den hørelse du har behov for. Disse udskiftelige dele kaldes for forbrugsvarer til høreapparater.

Hos HEIMDALL’S leverer vi gratis forbrugsvarer i 4 år, så du er sikret at dine høreapparater er velfungerende i deres levetid. De mest almindelige forbrugsvarer er:

  • Kupler, også kaldet domes som benyttes til de mest almindelige bag-øret høreapparater med en tynd ledning. Kuplerne er udvalgt så de passer til din øregang og dit høretab. De skal udskiftes efter behov, hvilket typisk er en gang om måneden. Kuplerne skal sørge for at høreapparatets ledning sidder korrekt placeret i din øregang og sørger også for, at du får den rigtige forstærkning til dit høretab.
  • Filtre skal også udskiftes på dine høreapparater. Filtrene er monteret ved højttalerudgangen på dit høreapparat. Filtret sørger for at ørevoks, fugt og snavs ikke kan trænge ind til højttaleren og forringe forstærkningen på dit høreapparat. På nogle høreapparater er der også udskiftelige filtre, der beskytter mikrofonerne på dit høreapparat. Filtre skal udskiftes efter behov, som regel en gang om måneden.

Hvis du løber tør for forbrugsvarer, skal du blot kontakte HEIMDALL’S, så sørger vi for at du får tilsendt nye forsyninger af både kupler og filtre.

Batterier til høreapparater

Hos HEIMDALL’S kan du frit vælge om du ønsker genopladelige høreapparater eller den traditionelle løsning med udskiftelige batterier.

Har du valgt høreapparater med udskiftelige batterier, er der et par ting du skal være opmærksom på.

Hvilken størrelse batterier bruger dine høreapparater?

Høreapparatsbatterier fås i flere forskellige størrelser: 10 (pakken er gul), 312 (pakken er brun), 13 (pakken er orange), 675 (pakken er blå)

Bestilling af høreapparatbatterier

Batterier til dine høreapparater skal du ikke betale selv, det klarer din region. Der kan dog være forskel på hvordan du får fat i batterier til dine høreapparater.

Oticon er valgt som leverandør af høreapparatsbatterier til alle høreapparatbrugere. Du kan bestille dine høreapparatsbatterier online via Oticons hjemmeside – eller du kan ringe på 5353 0060 for at bestille dem via telefonen. Nogle steder i landet har man stadigvæk mulighed for at afhente sine høreapparatsbatterier på udleveringssteder såsom apoteker og borgerservice. 

Udskiftning af batterier

Batterierne i dine høreapparater skal udskiftes jævnligt alt efter hvilket høreapparat du har og hvor meget du bruger dem. Typisk vil dine batterier skulle udskiftes ugentligt. Har du høreapparater som anvender meget små batterier vil du skulle skifte dem oftere.

Hos HEIMDALL’S har vi sørget for at dine høreapparater afspiller en advarsel, når det er tid til at skifte dine batterier.

Hvad gør jeg hvis mit høreapparat ikke virker?

Hvis du oplever at dit høreapparat ikke længere fungerer optimalt eller måske slet ikke virker, så er her nogle enkle trin du skal følge:

  • Sørg for at dit høreapparat har nyt batteri/er helt genopladet.
  • Sørg for at du har skiftet kupler og filtre.
  • Prøv at børste mikrofonåbningerne på dit høreapparat.

Hvis dette ikke hjælper – så skal du kontakte HEIMDALL’S hvor vi vil hjælpe dig med yderligere service og fejlfinding. I sjældne tilfælde kan det være nødvendigt at indsende høreapparatet til reparation

Hvis dit høreapparat skal til reparation

Hvis uheldet er ude og det er nødvendigt at høreapparatet skal indsendes til reparation sker der følgende

  • Vi sender dig et låneapparat så du ikke skal undvære din gode hørelse i reparationsperioden.
  • Vi sender dig også en pakkelabel, så du kan indsende dit høreapparat til reparation
  • Når dit høreapparat kommer retur fra reparation, bliver det sendt retur til dig.

Hos HEIMDALL’S sørger vi for at du låner et høreapparat, der svarer til dit eget, hvis du har behov for at indsende dit høreapparat til reparation. Har du et formstøbt i-øret høreapparat, der er speciallavet til dig, kan vi naturligvis ikke stille det tilsvarende høreapparat til rådighed – men vi vil bestræbe os på at finde en løsning der kan hjælpe dig i reparationsperioden.

Dine høreapparater er omfattet af garanti i 4 år, og der er således ingen omkostninger forbundet med reparationer på dine høreapparater i garantiperioden.

Hvad hvis jeg helt mister mine høreapparater?

Hos HEIMDALL’S bliver alle høreapparater leveret med en udvidet garantiordning, der varer hele 4 år.
Det betyder at hvis du mister dine høreapparater, så får du nye høreapparater helt gratis.

Denne ordning er inkluderet i prisen på dine høreapparater, og giver dig en helt ekstraordinær sikkerhed for at du kan blive ved med at høre godt – selv når du har mistet dine høreapparater.

Den udvidede garantiordning erstatter dine høreapparater en enkelt gang i de 4 år. Ønsker du at beholde den udvidet garanti på dine erstatningsapparater kan du tilkøbe dette for et lille beløb.

Læs mere om alle fordelene ved at være HEIMDALL’S kunde

Hvor tit skal jeg egentligt komme til kontrol?

Din høreapparatbehandling hos HEIMDALL’S slutter ikke, når du har købt dine høreapparater. Vi vil vi gerne være sikre på, at den høreløsning du har købt hos os, er velfungerende i mange år frem.

I løbet af årene kan både dit behov og din hørelse ændre sig.
Derfor sælger vi alle vores høreapparater med en 4 års serviceaftale inkluderet i prisen.
Det betyder at du må henvende dig, når du føler at hørelsen er forringet, når du har brug for rådgivning eller når høreapparaterne ikke længere fungerer efter hensigten.

Selv hvis du syntes at dine høreapparater fungerer perfekt, så er det en rigtigt god ide at komme til et årligt tjek af både din hørelse og dine høreapparater.

Vi vil indkalde dig til en årlig kontrol, for at se om dit høretab har udviklet sig og om der er behov for at finjustere dit høreapparat til eventuelle ændringer i din hørelse.

Hvor godt hører du?

Start rejsen mod bedre hørelse hjemmefra og i dit helt eget tempo. Tag vores online høretest og få svaret på under 5 min.

Vores høretest består af

Har du brug for hjælp?

HEIMDALL'S Kundeservice
Andre relevante artikler
image 3
Høretab

Lyden af velvære: Hvordan tidlig opdagelse af høretab kan modvirke depression

Mange overser forbindelsen mellem høretab og mental sundhed, men forskning viser, hvordan tidlig indsats kan ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
186415_Oticon_Polaris_1980_300dpi_(C)_Oticon 1
Høretab

Høretab og demens

Høretab og demens: Forbindelsen og håbet Ny forskning bringer lys til forståelsen af demens og ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
hoere-2048x1362
Høretab

Nedsat hørelse og stress

Stress er desværre en uundgåelig del af mange menneskers liv, men vidste du, at det ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
Mand med høreværn
Høretab

Sund hørelse: Sådan beskytter du din hørelse bedst

Forstå din hørelse Din hørelse er en værdifuld sans, der giver dig mulighed for alt ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
HEIMDALL'S Hørecenter
Høretab

Stigende støj og skræmmende skader: Flere unge døjer med tidligt høretab

Der ses i øjeblikket en bekymrende udvikling i Danmark. Antallet af unge og voksne mellem ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
HEIMDALL'S Hørecenter
Høretab

Salomonsen og Wold bryder tabuet om høretab sammen med hørespecialister på PFA Seniorforum 2024

Hvad siger du?! En sætning, som vi alle kender, men som bliver oftere og oftere ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
Indkøbskurv

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse