Vi holder åbent hele sommeren og helt uden ventelister. Husk forudgående aftale før dit besøg. Ring til kundeservice på telefon 89 805 505.

5 grunde til at vælge HEIMDALL’S

Hvad er inkluderet i prisen hos HEIMDALL’S? Hvad sker der hvis mine høreapparater går i stykker? Hvad er det bedste høreapparat for mig? Er der forskel på høreapparaterne?

Vi møder ofte en helt naturlig forvirring hos nye kunder og det er med god grund. Det ER svært og mange oplever det som en jungle at navigere rundt i. Lige præcis derfor er HEIMDALL’S stiftet og vi har allerede gjort en forskel for rigtig mange mennesker.

Her kommer 5 gode grunde til at vælge høreapparater hos HEIMDALL’S.

1. Få hjælp hvor end du er


HEIMDALL’S justerer dine høreapparater hvor end du er, når du har tid og helt efter behov. Derfor behøver vi kun se dig én gang i en af vores klinikker – resten klarer vi via din telefon. Men hvad betyder det? Vi mener ikke, at du skal bruge din tid på klinikbesøg og derfor justerer vi dine høreapparater der hvor du er. Ikke alene sparer det dig for en masse tid, det giver faktisk også vores kunder endnu bedre resultater. Når en kunde f.eks. ikke bryder sig om den måde som emhætten går ind i høreapparatet på, så beder vi vedkommende om at stille sig ved siden af emhætten og derfra kan vi nu justere høreapparaterne indtil brugeren er helt tilfreds. Det sparer dig for tid og giver tilmed bedre resultater.

Lyder det svært? Bare rolig, du skal ikke foretage dig andet end at åbne en app på din telefon, resten klarer vi. Der er derfor ikke andre krav end at have en iPhone eller Android mobil. Høreapparaterne sørger vi for at tilslutte på dit ene besøg og derfra er du klar til en nemmere hverdag med høreapparater.

HEIMDALL'S justerer dine høreapparater hvor end du er

2. Priser der er til at forstå


Hos HEIMDALL’S finder du ingen kreative “fra-priser” på ét høreapparat, samt skjulte priser og manglende information om tilgængelige modeller. Til gengæld tilbyder vi alle de bedste høreapparater i tre enkle og gennemskuelige priser. Se vores priser her. Alle tilgængelige priser på høreapparater er altid for et sæt høreapparater og inkluderer alle ekstra fordele. Desuden er dit offentlige tilskud allerede indregnet og de priser som du ser er derfor din egenbetaling.

Udover det offentlige tilskud, så findes der også en række andre muligheder for at få yderligere tilskud til dine høreapparater. F.eks. hvis du er medlem af Sygesikring Danmark, eller hvis du har et helbredstillæg. Det kan dog være svært at finde et samlet overblik, så derfor har vi lavet en prisberegner. Her kan du enkelt og hurtigt beregne den nøjagtige pris for dine nye høreapparater, som inkluderer alle relevante tilskud.

3. Kun de bedste høreapparater


Vi har gjort det nemt for dig og samlet alle de bedste høreapparater ét sted. Det betyder at vi finder lige netop den løsning som passer dig og dine behov bedst. HEIMDALL’S forhandler høreapparater fra alle de største producenter i verden:

Hvilke høreapparater er så de bedste for mig? Det er umuligt at give et klart svar på det spørgsmål. For det afhænger fuldstændig af de behov og dermed krav, som du har til dine kommende høreapparater. Det er utrolig vigtigt, at du får de rigtige høreapparater. Vi har det største udvalg af høreapparater og i højeste kvalitet. Dermed har vi de bedste forudsætninger for at finde de høreapparater, der passer bedst til dig og dine behov.

Udvalg af høreapparater hos HEIMDALL'S

 

HEIMDALL'S giver altid uvildig rådgivning

4. Uvildig rådgivning


Vi ønsker at finde den høreapparatsløsning som passer dig. Derfor er vores rådgivning baseret på dine ønsker til et høreapparat, herunder lyden som opleves, udvalgte funktioner, samt kompatibilitet med andre enheder og streaming. Teknologien i de nye høreapparater er i rivende udvikling og der sker hele tiden noget nyt. Det er dog meget forskelligt hvordan lyden opleves hos den ene producent frem for en anden. Hvis du vælger høreapparater hos HEIMDALL’S, er du garanteret at vi finder din lyd.

 

5. Udvidet tryghed


Lev en bekymringsfri og nem hverdag med høreapparater. Er uheldet ude? Ingen grund til bekymring, vi sender dig enten nye høreapparater eller et sæt låneapparater med det samme. Vi ved at høreapparaterne er en vigtig ingrediens i vores kunders hverdag, derfor skal du ikke gå i hverken uger eller måneder uden høreapparater, hvor du venter på en eventuel reparation. Vi giver altid 4 års garanti på alle vores høreapparater, som giver dig tryghed i din hverdag.

Er du interesseret i at høre mere om de mange fordele som kunde hos HEIMDALL’S, så kontakt vores kundeservice allerede i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig videre på rejsen mod en nem og ukompliceret hverdag med høreapparater.

Hvor godt hører du?

Start rejsen mod bedre hørelse hjemmefra og i dit helt eget tempo. Tag vores online høretest og få svaret på under 5 min.

Vores høretest består af

Har du brug for hjælp?

HEIMDALL'S Kundeservice
Andre relevante artikler
image 3
Høretab

Lyden af velvære: Hvordan tidlig opdagelse af høretab kan modvirke depression

Mange overser forbindelsen mellem høretab og mental sundhed, men forskning viser, hvordan tidlig indsats kan ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
186415_Oticon_Polaris_1980_300dpi_(C)_Oticon 1
Høretab

Høretab og demens

Høretab og demens: Forbindelsen og håbet Ny forskning bringer lys til forståelsen af demens og ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
hoere-2048x1362
Høretab

Nedsat hørelse og stress

Stress er desværre en uundgåelig del af mange menneskers liv, men vidste du, at det ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
Mand med høreværn
Høretab

Sund hørelse: Sådan beskytter du din hørelse bedst

Forstå din hørelse Din hørelse er en værdifuld sans, der giver dig mulighed for alt ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
HEIMDALL'S Hørecenter
Høretab

Stigende støj og skræmmende skader: Flere unge døjer med tidligt høretab

Der ses i øjeblikket en bekymrende udvikling i Danmark. Antallet af unge og voksne mellem ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
HEIMDALL'S Hørecenter
Høretab

Salomonsen og Wold bryder tabuet om høretab sammen med hørespecialister på PFA Seniorforum 2024

Hvad siger du?! En sætning, som vi alle kender, men som bliver oftere og oftere ...
Group 3Created with Sketch. Read More →
Indkøbskurv

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en uforpligtende snak om din hørelse